Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Müslüm Gürses Panda Reklamı :)
Müslüm Gürses Panda Reklamı :)
Sayfa Önceki  1, 2

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Reklam Görüntüleri
Yazar Mesaj
muratix06
Üye
Üye

Nereden: Ankara
MesajTarih: 03-Hzr-2011 / 23:24    Mesaj konusu: Re: re: cevap: re: cevap: müslüm gürses panda reklamı :)

Ne Haddimize Babayı Yöneltmek , Sadece Görüşümü Bildirdim ben O görüşümünde Arkasındayım Halen. Herkezin de Kafasında Çizdiği Farklı Farklı Bir Müslüm Gürses yoktur Diye düşünüyorum ! Yenilikler Her zaman iyidir Şan Şöhret Belli Miktarda Azalır Veya Çoğalır . Ama O yeniliklerde Eski Mazinle Birazcık Olsada Bağıntılı olsun.. ?
Kullanıcı profilini gör
abdi
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: berlin-gaziantep
MesajTarih: 04-Hzr-2011 / 06:50    Mesaj konusu: Re: re: cevap: re: cevap: müslüm gürses panda reklamı :)

acik konusmak gerekirse ben reklami begenmedim.1991 den beri müslümcüyüm ve bu hep böyle kalacak,gönül isterdiki baba duygulu hüzünlü hisli melodram türü gibi islere deginseydi ki öyle bir zaman olmuski hersey materyallesmis insan onurunun en degerli ve yücesi olan ask ve gercek sevgiler yok olmaya yüz tutmus iken baba da maalesef bu vesilelere ortak olmaktan kacamamistir ama bir umudum var oda baba arabesk basladi ve arabesk bitirecek,benim hayatimda dondurmaya zaten hic yer yoktu.saygilarimla

Üye
Üye

MesajTarih: 08-Hzr-2011 / 17:41    Mesaj konusu: Re: re: cevap: re: cevap: müslüm gürses panda reklamı :)

Müslüm Baba'ya herşey yakışıyor açık hava konserlerinin devamını bekliyoruz sonuna kadar
Kullanıcı profilini gör
rumeysa
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: kars
MesajTarih: 09-Hzr-2011 / 19:21    Mesaj konusu: Re: re: cevap: re: cevap: müslüm gürses panda reklamı :)

Yürrü bee baba kim tutar seni. Reklam güzelde sen girince ayrı bi güzel olmuş be baba
Kullanıcı profilini gör
kralmuslum88
Üye
Üye

Nereden: İstanbul
MesajTarih: 10-Hzr-2011 / 07:08    Mesaj konusu: Re: re: cevap: re: cevap: müslüm gürses panda reklamı :)

"Değişen Müslüm Gürses profili..."Bu konu (özellikle son yıllarda) Müslümcüler arasında ve Müslüm Gürses'i sevenler arasında tartışmalara,değişik fikirlere,farklı yorumlara konu olmuş bir konu olarak ön plana çıkmıştır.Zira sayın Gürses,nam-ı diğer Müslüm Baba son yıllarda gerek söylediği müzik tarzında,gerekse oynadığı reklam filmlerinde buna paralel olarak değişikliğe gitmiş ve bu anlamda hitap ettiği kesimi bir hayli şaşırtmıştır.

Böyle değişimler olabilir fakat;asıl sorgulanması gereken bunca yıldan beri belirli bir çizgide devam eden Müslüm babamız neden böyle bir şey yapmak istemiştir?
Sayın admin farklı bir noktaya temas etmiş ve babanın farklı bir çok reklam filminde oynamasına dikkat çekmiştir.Kendisine bende katılıyorum.Bir markanın yüzü olmak Baba'nın da ismini,markasını yükseltecektir.Böylece kendi marka değeri de yükselecektir.
Son olarak oynadığı reklam filmini (şahsi kanaatim tabi) tasvip etmesemde yine de,"Baba her zaman Babadır"demekten kendimi alamıyorum..

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: İstanbul
MesajTarih: 12-Hzr-2011 / 03:30    Mesaj konusu: Re: re: cevap: re: cevap: müslüm gürses panda reklamı :)

Ben Cok GüzeL Ve Hoş BuLdum Ne Varki Bunda ? BabaLık MabaLık KaLmadıyada GeLince Ben Onu OLayın Espirisi Görüyorum . MüsLüm Baba Ne Yaparsa Yapsın Sonuna Kadar Destek Verecegim ! İstersen Hiç Sevmedgim Bir Düzeyde Bişeyde Yapsa Sonuna Kadar Babanın Destekcisiyim .
MÜSLÜM BABA AŞK-I <3 BİR BAŞKA . Wink

Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering