Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - müslüm babayla görüşebilmek
müslüm babayla görüşebilmek

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Genel
Yazar Mesaj
rockinrock
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: istanbul
MesajTarih: 20-May-2011 / 04:02    Mesaj konusu: müslüm babayla görüşebilmek

selam arkadaslar. bir sorum vardı babayla buluşabilme görüşebilme şansımız nedir. ev adresinide tam olarak bulamadım sov bizınız filminin galasına gittim baba galaya katılmamıştı. nerde nasıl denk geliriz. ölmeden bir resim cekseydim babayla gözüm acık gitmezdim. bilgisi olan varmı
Kullanıcı profilini gör
Konuya Teşekkür Gönderenler
1 kullanıcı bu konuya teşekkür etti. Teşekkür gönderenlerin listesi için tıklayınız.
xmen
Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 22-May-2011 / 07:03    Mesaj konusu: Re: müslüm babayla görüşebilmek

konserlerını takıp et bukadar basit

Bilal - Site Kurucusu
Bilal - Site Kurucusu

Nereden: Gaziantep
MesajTarih: 23-May-2011 / 03:00    Mesaj konusu: Re: müslüm babayla görüşebilmek

Baba'ya ulaşma durumu yok kardeş. Milyonlarca hayranı olan bir insana ulaşmak kolay değil elbette...
Resim için programları takip etmelisin kardeş.

Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur!
Kullanıcı profilini gör
affetmem_seni65
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Van/Merkez Muslumcu.dür Herkez!!!
MesajTarih: 24-May-2011 / 17:41    Mesaj konusu: Cevap: müslüm babayla görüşebilmek

rockinrock demiş ki:
selam arkadaslar. bir sorum vardı babayla buluşabilme görüşebilme şansımız nedir. ev adresinide tam olarak bulamadım sov bizınız filminin galasına gittim baba galaya katılmamıştı. nerde nasıl denk geliriz. ölmeden bir resim cekseydim babayla gözüm acık gitmezdim. bilgisi olan varmı

Dünyadaki tüm Müslümcü gardaşlarımın hayali bu olsa gerek... Smile

"siteye ilk kayıt: dec 20,2004"
Kullanıcı profilini gör
KUSTURDUNGONLUMU
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

MesajTarih: 24-May-2011 / 17:44    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babayla görüşebilmek

evet kardeş ama bilal abide haklı o kadar seveni varki ona ulaşmak çok büyük bi hayal dedigin gibi ama bakarsın Allah izin verirde görürüz Müslüm Gürsesi...

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 29-May-2011 / 14:58    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babayla görüşebilmek

cok abartmışsınız bence. nedemek müslüm babaya ulaşmanın imkanı yok. evi belli calıştığı yer belli. isteğim hani bir toplu buluşma yapılır gibi görüşebilmekti.
Kullanıcı profilini gör
Admin
Bilal - Site Kurucusu
Bilal - Site Kurucusu

Nereden: Gaziantep
MesajTarih: 31-May-2011 / 01:29    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babayla görüşebilmek

İlk mesajında toplu bir buluşmadan bahsetmemişsin, fotoğraf çektirmek istiyorum demiştin. Sitemiz sayesinde Müslüm Babayla bir çok fotoğraf çektiren arkadaş oldu. ben de çektirdim. Ama bu evine gitmekle, telefon edipte bi buluşma yapalım demekle olmuyor (deneyimlerimden faydalanarak söylüyorum). Seninde yapman gerekn bu, babayı takip edip, çıktığı bi mekanda hem dinleyeme şerefine erişme şansın hem de fotoğraf çektirme şansın olacak. Tıpkı bizim senelerdir doğum günü hediyesi için haftalarca bekleyip, programına gidip (mekanlarda aldığı sahneler, tv vs..) 5-10 dk'da hediyemizi verdiğimiz gibi...

Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur!
Kullanıcı profilini gör
BabaYorgunEvlat
Üye
Üye

MesajTarih: 02-Hzr-2011 / 20:36    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babayla görüşebilmek

Keşke bi kere görebilsekkkk Sivas'tan nasıl görecez müslüm babayı çok uzak imkanımızda yok hastasıyız Baba.....
Kullanıcı profilini gör
cirkinkralll
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: ırak suriye ara sıra TÜRKİYE
MesajTarih: 04-Hzr-2011 / 03:49    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babayla görüşebilmek

aynen dogru söylemişsin kardes programlarını takip etmek müsslüm babaya ulaşmanın tek yolu

1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering