“Aşk Tesadüfleri Sever”, doğumlarından itibaren çocukluk ve ilk gençlik yılları boyunca yolları Ankara’da kesişen, 2010 yılında İstanbul’da tanışan Özgür (Mehmet Günsür) ve Deniz’in (Belçim Bilgin) birbirlerine doğru ve engellerle dolu aşk macerasını anlatırken, bir yandan da geri dönüşlerle onların bugünlerini yaratan dönemlere uzanıyor. Film, Türkiye’nin 70’li, 80’li, 90’lı ve 2000’li yıllarını ziyaret ederek, o yılların artık unutulmaya yüz tutmuş popüler kültür öğelerinden, müziklerinden, yaşam biçimlerinden ve alışkanlıklarından besleniyor. “Aşk Tesadüfleri Sever” pek çok gerçek hikayeden yola çıkılarak derlenmiş olaylar bütünüyle; İstanbul’dan Ankara’ya yaptığı nostaljik yolculuğun içinde izleyiciye doyurucu, duygusal, yıllarca akıllardan çıkmayacak bir aşk filmi vaad ediyor.
En son Rahmi06 tarafından 25-Şub-2011 / 04:30 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 24-Şub-2011 / 00:02 Mesaj konusu: Re: Aşk Tesadifleri Sever Filmi
Müslüm baba filmin fonunda şarkı söylüyor.
Diğer Sanatçılarsa
1. Müslüm Gürses – Aşk Tesadüfleri Sever
2. Şebnem Ferah – Hoşçakal
3. Mehmet Günsür – Eylül Akşamı
4. Demir Demirkan – Zaferlerim
5. TNK – Yine Yazı Bekleriz ( Akustik )
6. Redd – Nefes Bile Almadan
7. Teoman – Değirmenler
8. Ozan Ünlü – Ankara Rüzgarı
9. Mert Çetinkaya – Kafes
10. Tanju Okan – Aşkı Bulacaksın
Tarih: 24-Şub-2011 / 00:11 Mesaj konusu: Cevap: Aşk Tesadifleri Sever Filmi
Abi hep merak ediyordum bu filmin Babayla bir alakası varmı diye fragmanı izledim yok galiba ama Baba şarkı söylüyorsa demekki izlemeliyiz bu filmi. Bilgi için teşekkürler.
_________________ çok çektirdin bana azap
birgün vereceksin hesap
affetmem_seni zalim affetmem_seni!!!
"siteye ilk kayıt: dec 20,2004"
Tarih: 15-May-2011 / 15:56 Mesaj konusu: Re: Cevap: Aşk Tesadifleri Sever Filmi
Film başladığında Müslüm Baba Aşk Tesadüfleri Sever parçasını seslendiriyor. Filmde Müslüm GÜRSES oynamıyor.
Filme gelince izlenmeye değer bir film. Film, Ankara ve İstanbul'da geçiyor. Film Ankara'da Gazi Mahallesinde çekildi. Film çekilirken sık sık Gazi mahallesindeydim işim icabı. sık sık gittiğim yerleri filmde görmek gerçekten çok güzel bir duygu.