|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Korsan Albümler ve Orjinal Albümleri Tartışma Alanı |
| Yazar |
Mesaj |
alintisarkilar
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 04-Mar-2011 / 23:04 Mesaj konusu: hayat bir kumarhane mustafa sayan arap müziği alıntısı |
|
|
arkadaşlar eklediğim videoda 2.şarkı hayat bir kumarhene eseri giriyor,en sonda ise orjinal müzik var dinleyin kararı yorumu siz verin.amacımız kimseyi karalamak hakaret etmek değil,gerçekleri haksızlıkları ortaya çıkartmaktır.
http://www.youtube.com/watch?v=HU3l6HiBV18
|
|
|
|
 |
affetmem_seni65
Aktif Üye

Kayıt: Jan 07, 2011 Mesajlar: 333 Nereden: Van/Merkez Muslumcu.dür Herkez!!!
|
Tarih: 04-Mar-2011 / 23:24 Mesaj konusu: Re: hayat bir kumarhane mustafa sayan arap müziği alıntısı |
|
|
Gardaş paylaşımların için çok saol ama her şarkı için bir konu açman diğer konulara haksızlık oluyor hepsini bir konuda toplarsan daha iyi olur diye düşünüyorum. Saygılar...
_________________ çok çektirdin bana azap
birgün vereceksin hesap
affetmem_seni zalim affetmem_seni!!!
"siteye ilk kayıt: dec 20,2004" |
|
|
|
 |
alintisarkilar
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 04-Mar-2011 / 23:32 Mesaj konusu: Re: hayat bir kumarhane mustafa sayan arap müziği alıntısı |
|
|
sitede forumda yüzlerce konu var kardeş benim açtığım 3-4 konumu göze battı anlamadım ki.
|
|
|
|
 |
affetmem_seni65
Aktif Üye

Kayıt: Jan 07, 2011 Mesajlar: 333 Nereden: Van/Merkez Muslumcu.dür Herkez!!!
|
Tarih: 05-Mar-2011 / 01:02 Mesaj konusu: Cevap: Re: hayat bir kumarhane mustafa sayan arap müziği alı |
|
|
| alintisarkilar demiş ki: | | sitede forumda yüzlerce konu var kardeş benim açtığım 3-4 konumu göze battı anlamadım ki. |
Gardaş mesele konu açmak değil sende konu açacaksın tabiki. Doğrudur yüzlerce konu var ama hepsi farklı konular seninkiler gibi aynı değil benim söylemek istediğim bunların hepsini bir konuda yayınla. Benzer mevzular için 4-5 konu birden açmana gerek yok.
_________________ çok çektirdin bana azap
birgün vereceksin hesap
affetmem_seni zalim affetmem_seni!!!
"siteye ilk kayıt: dec 20,2004" |
|
|
|
 |