Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Aşk Tesadüfleri Sever Filmi
Aşk Tesadüfleri Sever Filmi

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Dizi ve Filmleri
Yazar Mesaj
Rahmi06
Forum moderatörü
Forum moderatörü

Nereden: Elimde Değil
MesajTarih: 23-Şub-2011 / 23:44    Mesaj konusu: Aşk Tesadüfleri Sever Filmi

Müslüm GÜRSES Aşk Tesadifleri Sever Filminde

Kod:
Yapım:2010,  2011 ~ Türkiye
Tür:Dram,  Romantik
Yönetmen:Ömer Faruk Sorak
Oyuncular:Mehmet Günsür,  Belçim Erdoğan,  Altan Erkekli,  Şebnem Sönmez,  Ayda Aksel,  Cezmi Baskın,  Batuhan Karacakaya,  Yiğit Özşener,  Hüseyin Avni Danyal,  Öykü Çelik,  Caner Karamukluoğlu,  Reyhan Asena Keskinci,  Arif Keskiner,  Yılmaz Gruda,  Zafer Demircan,  Ayşe Arman,  Berkant Keskin,  Berna Konur,  Hakan çimenser,  Pınar Çağlayan,  Ümit Bülent Dinçer
Senaryo:Ipek Sorak,  Evren şit
Yapımcı:Oğuz Peri
Görüntü Yönetmeni:Veli Kuzlu
Müzik:Şebnem Ferah,  Teoman,  Demir Demirkan,  Müslüm Gürses,  Ozan Çolakoğlu,  Redd,  Tanju Okan,  Tnk,  R.e.m. Filmin Websitesi:www.asktesaduflerisever.com
Gösterim Tarihi:04 Şubat 2011 (Türkiye)

Filmin Konusu
Kod:
“Aşk Tesadüfleri Sever”, doğumlarından itibaren çocukluk ve ilk gençlik yılları boyunca yolları Ankara’da kesişen, 2010 yılında İstanbul’da tanışan Özgür (Mehmet Günsür) ve Deniz’in (Belçim Bilgin) birbirlerine doğru ve engellerle dolu aşk macerasını anlatırken, bir yandan da geri dönüşlerle onların bugünlerini yaratan dönemlere uzanıyor. Film, Türkiye’nin 70’li, 80’li, 90’lı ve 2000’li yıllarını ziyaret ederek, o yılların artık unutulmaya yüz tutmuş popüler kültür öğelerinden, müziklerinden, yaşam biçimlerinden ve alışkanlıklarından besleniyor. “Aşk Tesadüfleri Sever” pek çok gerçek hikayeden yola çıkılarak derlenmiş olaylar bütünüyle; İstanbul’dan Ankara’ya yaptığı nostaljik yolculuğun içinde izleyiciye doyurucu, duygusal, yıllarca akıllardan çıkmayacak bir aşk filmi vaad ediyor.

Ömrüm geçti yollarda, hep yabancı yarınlarda
Kamyonum oldu bana eş, benim gönlüm çileşeke

En son Rahmi06 tarafından 25-Şub-2011 / 04:30 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kullanıcı profilini gör
Konuya Teşekkür Gönderenler
1 kullanıcı bu konuya teşekkür etti. Teşekkür gönderenlerin listesi için tıklayınız.
affetmem_seni65
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Van/Merkez Muslumcu.dür Herkez!!!
MesajTarih: 23-Şub-2011 / 23:51    Mesaj konusu: Re: Aşk Tesadifleri Sever Filmi

Rahmi abi Müslüm baba şarkı söylüyormu? Kusura bakma tam anlayamadım. Fragmanda öyle bişey yok galiba.

"siteye ilk kayıt: dec 20,2004"
Kullanıcı profilini gör
Rahmi06
Forum moderatörü
Forum moderatörü

MesajTarih: 24-Şub-2011 / 00:02    Mesaj konusu: Re: Aşk Tesadifleri Sever Filmi

Müslüm baba filmin fonunda şarkı söylüyor.
Diğer Sanatçılarsa

1. Müslüm Gürses – Aşk Tesadüfleri Sever
2. Şebnem Ferah – Hoşçakal
3. Mehmet Günsür – Eylül Akşamı
4. Demir Demirkan – Zaferlerim
5. TNK – Yine Yazı Bekleriz ( Akustik )
6. Redd – Nefes Bile Almadan
7. Teoman – Değirmenler
8. Ozan Ünlü – Ankara Rüzgarı
9. Mert Çetinkaya – Kafes
10. Tanju Okan – Aşkı Bulacaksın

Kullanıcı profilini gör
affetmem_seni65
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Van/Merkez Muslumcu.dür Herkez!!!
MesajTarih: 24-Şub-2011 / 00:11    Mesaj konusu: Cevap: Aşk Tesadifleri Sever Filmi

Abi hep merak ediyordum bu filmin Babayla bir alakası varmı diye fragmanı izledim yok galiba ama Baba şarkı söylüyorsa demekki izlemeliyiz bu filmi. Bilgi için teşekkürler.

"siteye ilk kayıt: dec 20,2004"
Kullanıcı profilini gör
Rahmi06
Forum moderatörü
Forum moderatörü

MesajTarih: 15-May-2011 / 15:56    Mesaj konusu: Re: Cevap: Aşk Tesadifleri Sever Filmi

Film başladığında Müslüm Baba Aşk Tesadüfleri Sever parçasını seslendiriyor. Filmde Müslüm GÜRSES oynamıyor.
Filme gelince izlenmeye değer bir film. Film, Ankara ve İstanbul'da geçiyor. Film Ankara'da Gazi Mahallesinde çekildi. Film çekilirken sık sık Gazi mahallesindeydim işim icabı. sık sık gittiğim yerleri filmde görmek gerçekten çok güzel bir duygu.

Kullanıcı profilini gör
muratix06
Üye
Üye

Nereden: Ankara
MesajTarih: 15-May-2011 / 20:55    Mesaj konusu: Cevap: Re: Cevap: Aşk Tesadifleri Sever Filmi

Hoş bir flim Baba Flimin Başlangıçında Aşk Tesadüfleri Sever Parçasını Söylüyor.
İzlemek isteyen varsa http://dl213.duckload.com/download/ada99c62ad89132898b3af1199ff3204/5f41d740/20110512/D142BB8EA9B9B821/Ask.Tesadufleri.Sever.avi Hızlı Link.
1 dakika sonra eklenen mesaj:
Güzel Bir flim Aşk İle tesadüf Konusu hakim Babanında Yer alması Hoş bir bişey Sağolasn Abi Bilgilendirme için.
1 dakika sonra eklenen mesaj:

Güzel Bir flim Aşk İle tesadüf Konusu hakim Babanında Yer alması Hoş bir bişey Sağolasn Abi Bilgilendirme için

http://www.duckload.com/download/H9JT2 İzlemek isteyen varsa.
Kullanıcı profilini gör
KUSTURDUNGONLUMU
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 16-May-2011 / 03:31    Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: Cevap: Aşk Tesadifleri Sever Filmi

Senin içinde ayrıcalık ve güzel bi organizasyon olmuş diyebilirim abi bu verdigin güzel bilgiler içinde saolasın eyvallah abi

1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering