|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Genel |
| Yazar |
Mesaj |
Rahmi06
Forum moderatörü

|
Tarih: 09-Şub-2010 / 23:42 Mesaj konusu: Re: sarı saçlarından sen suçlusun |
|
|
| MG_KRaL demiş ki: | Selamın Aleyküm Sedat Kardeşimkin Paylaşımını Gördüm Bir İki Çift Kelam Etmek İçin Geldim..
Öncelikle Kayıtı İlk Sunan Benim Nette.Kendi Sitemde 40 Sn Sunmustum
Kayıtın Temiz Halide Var Elimde Saklıyoorum Günü Gelince Cıkar Ortaya.
Müdahale Oldu Denilmiş. Kesinlikle Müdahale Falan Olmadı Benden Sonra Başka Sitede İhtiyar Sundu Kayıtı Biz Sadece Bu Tür Kayıtların Daha Fazla Ortalığa Düşmemesi İçin Aramızdaki Anlaşma Gererğince Kaldırdık..Sitemize Müdahale Radyodan Dolayı Oldu. Bu Kayıtlardan Dolayı Değil..
Bilgilerinize Ben Sitemi Kapattım Sıkıldım Artık. Ama İstenildiği Taktirde Bu Sitede Dargınım Hain Geceler Yalnızım Sevmek Gibi Kayıtları Paylaşabilirim..Makkaralı Paylasabilirim Özel Görüntüleri Paylasırım V.s V.s Elimde Ne Olduğunu Brdan Saymak İstemiyorum Gören Görmüştür Zaten
Selamın Aleyküm.. |
Eyvallah arkadaşım. paylaşmak güzeldir. Dostluklar paylaştıkça artar. Bizler burada elimizden geldiğince paylaşmaya çalışıyoruz. Muhteşem Candan'dan makaraları iyi almışsın.

Ömrüm geçti yollarda, hep yabancı yarınlarda
Kamyonum oldu bana eş, benim gönlüm çileşeke |
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 10-Şub-2010 / 00:17 Mesaj konusu: Re: sarı saçlarından sen suçlusun |
|
|
| damar02 demiş ki: | | clgnsedat demiş ki: | bu şarkı çok konuşuldu çok tartışıldı,baba okudumu okumadımı,varmıydı yokmuydu yedekmi değilmi derken,en sonunda bu şarkıyı sitemizde paylaşmayı uygun gördüm.daha önce bir yerde paylaşıldığını ben şahid olmadım,bu şarkıyı dinleyin sonrada yorumlarınıza yer verin.
keyifli dinlemeler.
http://ul.to/w07xz9 |
Es selamun aleykum.
Şimdi bu konuyu açan arkadaş ve buna benzer paylaşımları sunanlara birşey sormak istiyorum.sizler bu şarkıların nasıl ele geçtiğini biliyormusunuz? Şahsi fikrim bildiğiniz yönündedir.Ama yine de sormak istiyorum.Yanıtlar bir gelsin,bu konuyla alakalı söyleyeceklerimi sıralayacağım ! |
şimdi diğer arkadaşları bilmem de ben kendi açımdan konuşayım mahmut kardeş, şimdi bu işlerin içindeyiz yıllardır sen ben yada başka bi kişi müslüm gürses le iç içe olduğumuz için çevremiz yada dostluklarımızda genişliyor yılardır, birbirimzle alış verişlerimiz oluyor,arşiv mevzualrı yani,böylelik ondaki sana sendeki ona derken böyle bir paylaşıldıkça meydana çıkmış oluyor, aslında elinize nerden geçtiği kimden geldiği değilde burada elinzidekini paylaşmaktır diye düşünüyorum.
nasıl ele geçtiği konusunada bi çok arkadaşımız biliyor ama burda uzunca konuşulması uygun değildir bence konuyu dağıtmaya gerek yok diye düşünüyorum.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
damar02
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2006 Mesajlar: 1293 Nereden: Ufka uzanan yoldan
|
Tarih: 10-Şub-2010 / 07:39 Mesaj konusu: Cevap: sarı saçlarından sen suçlusun |
|
|
Esselamun aleykum
Bu şarkı ve buna benzer bazı kayıtlar,malesef hiç hoş olmayan ve çirkin bir yolla temin edildi.ve bu kayıtları sunan sizler,bilerek yada bilmeyerek bu çirkinliğe ortak oluyorsunuz.ben Muhteşem beyle son görüştüğümde bana bu olaydan bahsedince,kendi adıma mahçup oldum.Çünkü,Muhteşem bey falan kişi demedi,müslümcü arkadaşlar tabirini kullandı.Umarım gerekli mesajı alabilirsiniz bu söylemden.
insanlar birşeyi yaparken,yaptıkları davranışın neleri kapsayacağını bilerek yapmalı.madem sizler müslümcüsünüz.madem ki hemen her konuda güzellikten bahsediyorsunuz,yaptıklarınızda söylemlerinizle orantılı olsun.artniyet namına zerre kadar kırıntı barındırmayan insanları memnun etmeyin.onlara yardımcı olmayın.
Bakın,bu şarkıları sunmak size ne kazandıracak.hiçbirşey.Müslüm Gürses e faydası olacak mı.Hayır.
madem yaptığınızın Müslüm Gürses e zerre katkısı yok.o halde katkı sağlamayacak şeyleri yapmanın nedir manası!
Egosunu tatmin etmenin peşinde olanları,forumlarda delikanlılık abidesi olupta,forum arkasında sergilediği o delikanlılık duruşundan yeller estiren insanları aranızda muhafaza etmeyin.
Sözlerimi dileyen doğru anlar,dileyen eğri...
Selametle.
_________________ Hiç bir kadın şarkı sözü yazmaya değmez.
O kadar yoğun sevgiye layık insanı nerede bulacaksın!
Ali Tekintüre |
|
|
|
 |
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 10-Şub-2010 / 23:39 Mesaj konusu: Re: Cevap: sarı saçlarından sen suçlusun |
|
|
| damar02 demiş ki: | Esselamun aleykum
Bu şarkı ve buna benzer bazı kayıtlar,malesef hiç hoş olmayan ve çirkin bir yolla temin edildi.ve bu kayıtları sunan sizler,bilerek yada bilmeyerek bu çirkinliğe ortak oluyorsunuz.ben Muhteşem beyle son görüştüğümde bana bu olaydan bahsedince,kendi adıma mahçup oldum.Çünkü,Muhteşem bey falan kişi demedi,müslümcü arkadaşlar tabirini kullandı.Umarım gerekli mesajı alabilirsiniz bu söylemden.
insanlar birşeyi yaparken,yaptıkları davranışın neleri kapsayacağını bilerek yapmalı.madem sizler müslümcüsünüz.madem ki hemen her konuda güzellikten bahsediyorsunuz,yaptıklarınızda söylemlerinizle orantılı olsun.artniyet namına zerre kadar kırıntı barındırmayan insanları memnun etmeyin.onlara yardımcı olmayın.
Bakın,bu şarkıları sunmak size ne kazandıracak.hiçbirşey.Müslüm Gürses e faydası olacak mı.Hayır.
madem yaptığınızın Müslüm Gürses e zerre katkısı yok.o halde katkı sağlamayacak şeyleri yapmanın nedir manası!
Egosunu tatmin etmenin peşinde olanları,forumlarda delikanlılık abidesi olupta,forum arkasında sergilediği o delikanlılık duruşundan yeller estiren insanları aranızda muhafaza etmeyin.
Sözlerimi dileyen doğru anlar,dileyen eğri...
Selametle. |
kendi adıma konuşuyorum hiçbir zaman böyle şeylerin peşinde koşmadım merak etmedim.
keza benim için bir gram bile degeri yok böyle kayıtların.
biz insanlar, bize sunulan elimzde olanlarla yetinemeyen birer kişilik haline gelir olduk.
gereksiz, lafı bile edilmeyecek konular için tartışmalar yaptık. neden ve niçin?
maksat ayıklanmaksa kimin nerde olduğunu ve duruşunu az cok kestirebiliyorum.
bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığıyla düşündügümüz sürece bu ve benzeri olağan şeylerle her zaman yüz yüze geleceğiz.
ben elimden geldiğince ayıklamaya calışyorum. lakin ne taş biter nede atacak insan!
eyvallah
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |
ismail28
Fanatik Üye

Kayıt: Feb 16, 2008 Mesajlar: 750 Nereden: DeRTLiLeR MeYHaNeSi
|
Tarih: 18-Şub-2010 / 02:17 Mesaj konusu: Re: sarı saçlarından sen suçlusun |
|
|
ömer abi rapidshare hata veriyo zahmet olmazsa baska bi siteden link verirsen sevinirim 
_________________ Neden Diye Sorma... Ondan İçiyoruMMM |
|
|
|
 |
yamann
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 21-Ksm-2010 / 04:25 Mesaj konusu: Re: sarı saçlarından sen suçlusun |
|
|
Kardeşim Link Ölü Sanki Bie Yenilersen Sana ZahmetEyvallah Emeğine Saonsuz Teşekkürler
|
|
|
|
 |
tolgaa
Yeni Üye

|
Tarih: 21-Ksm-2010 / 19:08 Mesaj konusu: Re: sarı saçlarından sen suçlusun |
|
|
linkler ölü kardes ama izlesene com da müslüm gürses sarı saclarından sen suclusun yazarsan cıkıyor ındırmeden dınleyebılırsın
|
|
|
|
 |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 23-Ksm-2010 / 05:02 Mesaj konusu: Re: sarı saçlarından sen suçlusun |
|
|
Konunun ilk mesajına şarkıyı ekledim. İndirebilirsiniz.
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür!
Çare yokmuş aşktan yatan hastaya / Gönül Hasta
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur! |
|
|
|
 |
X_MeYHaNeCi_X
Yeni Üye

|
Tarih: 25-Ksm-2010 / 03:32 Mesaj konusu: Re: sarı saçlarından sen suçlusun |
|
|
Arkadaslar Bu Kayıt Demo Mu?? Ve Baba Kaç Yılında Okudu Yedekmi..??
|
|
|
|
 |