Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Sizce Müslüm Baba Son Zamanlarda Daha Mı Popüler?
Sizce Müslüm Baba Son Zamanlarda Daha Mı Popüler?
Sayfa Önceki  1, 2

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Show Programları ve Konuk Olduğu Programlar
Yazar Mesaj
murat_muratt
Üye
Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 08-Ekm-2008 / 07:53    Mesaj konusu: Re: sizce müslüm baba son zamanlarda daha çok popilermi.

ewet son zamanlar da baba populer lıgı basladı neden se ama ıyı oldu tabı ınsanlar baba nın kıymetını gec de olsa anladı cunku pıyasa da o kadar sanıtcıyım dıye gezen bılmıyorum ne dıyım ısımlerı ıcın ama baba ıste farkını koydu gene ortaya baba ya selam damara devam Smile

Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 08-Ekm-2008 / 11:37    Mesaj konusu: Re: sizce müslüm baba son zamanlarda daha çok popilermi.

BABA her zaamn popülerr ve büyüklüğünü kabul ettirmişdir.. ama bende farkettim son zamanlar baba tv programlarında çok görüyoruz tabikide bizim için çok iii fırsatlar!!eilimizden geldikçe takip ediyorum

Sonsuzluk yolcusu varraya O benim
Her gece sarhoşum her gece Ayyaş
Bitmedi felekle yaptığım savaş
Bazen yar aldattı bazen arkadaş
ben bu hale bilmeden ge
Kullanıcı profilini gör
suskun_ahmet56
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: siirt
MesajTarih: 09-Ekm-2008 / 06:38    Mesaj konusu: Re: sizce müslüm baba son zamanlarda daha çok popilermi.

baba sadece son zamanlarda popüler değil, baba hep popüler zaten............................
eyw..........................
Kullanıcı profilini gör
huzur34
Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 09-Ekm-2008 / 20:28    Mesaj konusu: Re: sizce müslüm baba son zamanlarda daha çok popilermi.

Baba'yı televizyonda görmek güzel de, Okan Bayülgen gibi adamların programına çıkmasını istemiyorum. Belki adam kötü niyetli değildir ama sonuçta show programı olduğundan, alemi güldürmek için tuhaf espiriler yapıyor konuklarını eziyor komik duruma düşürüyor.

Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 09-Ekm-2008 / 23:48    Mesaj konusu: Re: sizce müslüm baba son zamanlarda daha çok popilermi.

muzeyyen demiş ki:
Baba'yı televizyonda görmek güzel de, Okan Bayülgen gibi adamların programına çıkmasını istemiyorum. Belki adam kötü niyetli değildir ama sonuçta show programı olduğundan, alemi güldürmek için tuhaf espiriler yapıyor konuklarını eziyor komik duruma düşürüyor.
ewet bende katılıyorum,asıl konuya gelince,müslüm baba zaten popülerdi,ama çoğu bunu deşifre ediyordu,görmezlikten gelinen şeyler genelde kalite sınırlarını zorlayan hadiselerdir bunu hiç bir daim unutmamak lazım..........
Kullanıcı profilini gör
muslum_toprak
Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 09-Ekm-2008 / 23:57    Mesaj konusu: Re: sizce müslüm baba son zamanlarda daha çok popilermi.

size ilginç gelebilir ama bi süreler yurt dışındaydım,eğitimim dönemimde gece gazinolarda canlı müzik yaparak gelirimi elde ederdim,genelde müslüm babadan parçalar okurdum,şahit olduğum şey ise almanlar bile tarz uyumundan dolayı dinlemeye gelirlerdi,biz babanın kıymetini tr de bilemezken almanlar bile biliyor,çokk alman arkadaşım bile anlamasalarda ses ve yorum rengini dinlerlerdi babanın ve derlerdiki awrupanın göbeğinde bu ses tonu ile almanca konser werse hınca hınç dolardı,yani elimizdekinin kıymetini halen bilmiyorum,trkyedeki bazıları müslüm babayı halen 50 sene geriden takip ediyor......
Kullanıcı profilini gör
mutsuz22
Üye
Üye

Nereden: istanbul/Bayrampaşa
MesajTarih: 10-Ekm-2008 / 02:29    Mesaj konusu: Cevap: Sizce Müslüm Baba Son Zamanlarda Daha Mı Popüler?

baba yıllanmış şarap gibi her döneme damgasını vuruyor ayrı bir tat ayrı bir haz veriyor
buda bizleri sevindiriyor tabikide
Kullanıcı profilini gör
damar_dn
Üye
Üye

MesajTarih: 22-Ksm-2008 / 22:23    Mesaj konusu: Re: sizce müslüm baba son zamanlarda daha çok popilermi.

müslüm baba herzmaan popüler herzman tek baba..

dogdugum kusurdu yaşantım hata ben isyan ederim bole hayata
kimim var gelipte elimden tutan yarab unuttunmu mahsun kulunu...
Kullanıcı profilini gör
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
MesajTarih: 22-Ksm-2008 / 23:41    Mesaj konusu: Re: sizce müslüm baba son zamanlarda daha çok popilermi.

müslüm baba bu tv ye çıksa ne olur çıkmasa ne olur medyada yer alsa ne olur almasa ne olur babayı zaten alayı tanıyo gerek yok reklama o her zaman kalbimizde canımız kanımız müslüm baba baş tacımız

Kullanıcı profilini gör
ultramuslumcu
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 23-Ksm-2008 / 04:52    Mesaj konusu: Re: sizce müslüm baba son zamanlarda daha çok popilermi.

Evet,bencede son zamanlarda baba kendini gösteriyo hep böyle ol BABA
Kullanıcı profilini gör
sonsuz46
Üye
Üye

Nereden: kahramanmaraS
MesajTarih: 23-Ksm-2008 / 10:52    Mesaj konusu: Re: sizce müslüm baba son zamanlarda daha çok popilermi.

size tavsiyem MÜSLÜM BABA nın diğer sanatçılarla yaptığı düetleri dinleyin ve farkı görün . bir ses vardır birde ölmeyecek ses işte o bizim MÜSLÜM BABA mız...

Üye
Üye

MesajTarih: 25-Ksm-2008 / 04:59    Mesaj konusu: Re: sizce müslüm baba son zamanlarda daha çok popilermi.

müslüm baba başta tartışılmaz nerde o orda güzel şeyy
Kullanıcı profilini gör
by_ajan
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: BAŞKENT
MesajTarih: 25-Ksm-2008 / 06:11    Mesaj konusu: Re: sizce müslüm baba son zamanlarda daha çok popilermi.

Bence artık yeni nesil arabeske "u" dönüş yaptı gibime geliyor...Çünkü hiç ummadığım insanlar babanın parçalarını benden istiyor...valla şaşıyorum...

SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: adana kebap :)
MesajTarih: 25-Ksm-2008 / 18:02    Mesaj konusu: Re: sizce müslüm baba son zamanlarda daha çok popilermi.

muslumce-92 demiş ki:
baba bi başka yaw
,
o tartışılmaz bir kral
Wink

Ne diye arayıp sorayım seni
ne diye bağlanıp seveyim seni
MUHİTTİN SEÇEN NE DİYE ARAYIP
Kullanıcı profilini gör
sessiz_cocuk12
Üye
Üye

MesajTarih: 30-Arl-2008 / 00:03    Mesaj konusu: Re: sizce müslüm baba son zamanlarda daha çok popilermi.

Baba diğer sanatçılardan ve de kendini sanatçı zanneden medya maymunlarından daha fazla popüler ve ilgi çekicidir her zaman ! Çünkü , O ayrı bir dünyadır ! Onun hayranları , şarkıları , hayat tarzı Müslümcülük Felsefesinin temel ayaklarıdır zaten ! Zaten bir sanatçı üzerinden bir felsefe oluşuyorsa orda durmak gerekir !Bu nokta Babayı her zaman ilgili kılar ! Bence son zamanlara Tv de Medya da daha fazla görünmesin de bir sebep olarak reklam filmlerini de gösterebiliriz ! Ayrıca artan TV sHOW programları da buna etken olmuştur !
Kullanıcı profilini gör
by_ajan
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: BAŞKENT
MesajTarih: 30-Arl-2008 / 00:12    Mesaj konusu: Re: sizce müslüm baba son zamanlarda daha çok popilermi.

evet bencede baba bu sıralar popüler...Müslüm Gürses ismini duyup kaçan insanlar şimdi benden şarkılarını istiyorlar e bende haliyle şaşırıorum fakat seviniyorumda...

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Gençlerbirliği
MesajTarih: 30-Arl-2008 / 01:24    Mesaj konusu: Re: sizce müslüm baba son zamanlarda daha çok popilermi.

baba her zaman popüler... başka tarzlarda müzik dinleyenler bile babaya saygı gösteriyor..
Kullanıcı profilini gör
muslumce92
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: adana// orijinal bitlisli
MesajTarih: 09-Ksm-2010 / 21:55    Mesaj konusu: Re: sizce müslüm baba son zamanlarda daha çok popilermi.

bence insanlar onyargılarından yavas yavas kurtuluyor buda güzel bir gelişme eywallah...

Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering