|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Albümleri ve Şarkı Sözleri |
| Yazar |
Mesaj |
senseygul37
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 01-Ekm-2010 / 22:49 Mesaj konusu: müslüm babaya bayanların bakış açısı |
|
|
abartısız nerdeyse 22 yıldır yani kendimi bildim bileli baba hayranıyım tek-tük haricinde müslüm babayı dinleyen beğenen bayan görmedim, acaba önyargılarındanmı yoksa halk arasında jilet gibi kötü izlenimler olduğundanmıdır bilinmez...
|
|
|
|
 |
adem_reis78
Aktif Üye

|
Tarih: 02-Ekm-2010 / 00:21 Mesaj konusu: Re: müslüm babaya bayanların bakış açısı |
|
|
Bnm Tanıdıgım Var Ama Müslüm Baba Seven Bayan Az Yani 
_________________ Kimbilir kaç seven sabah bekliyor.. |
|
|
|
 |
kovmanicelo
Aktif Üye

|
Tarih: 02-Ekm-2010 / 06:47 Mesaj konusu: Re: müslüm babaya bayanların bakış açısı |
|
|
benım tanıdıgım bayanların % 99 babayı sevmezz seven bır kısı gorsem sasırcam bayanlar zaten muzıkten anlamıyor
_________________ Sen degilmisin gönlümü çalan
Simdi askima diyorsun yalan
Bana sevgilim senden dert kalan
Dön artik geri sevgime inan |
|
|
|
 |
abdi
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 1118 Nereden: berlin-gaziantep
|
Tarih: 03-Ekm-2010 / 12:21 Mesaj konusu: Re: müslüm babaya bayanların bakış açısı |
|
|
bayanlarin müslüm gürses e bakis acisi bence iyi degildir,cünkü onlar hep önyargilidir ve biseyi bilmeden görmeden hissetmeden yorum yaparlar,erkek yakisikli ama sesi iyi bile olmasa dinlerler,iste onlarin müzik dinleme tarzi budur.
_________________ Zaman aleyhimizde vakit geciyor. |
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 03-Ekm-2010 / 18:43 Mesaj konusu: Re: müslüm babaya bayanların bakış açısı |
|
|
eskiden belki az sayıda bayan dinliyordu ama şimdi çok farklı erkek bayan aynı ölçüde diyebilrim,benim çevremde bi çok kişi var mesela artık babayı her kesim dinliyor.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
muslum_toprak
Aktif Üye

|
Tarih: 04-Ekm-2010 / 04:27 Mesaj konusu: Re: müslüm babaya bayanların bakış açısı |
|
|
istisnalar kaideyi bozmaz desek,müslüm babayı dinleyen bayan sayısı azdır,davudi bariton bir ses ten arab müziği nağmelerinden,müzikteki acılı sözlerden bir bayanın anlaması zor bir durumdur,hele müslüm babanın tipi zaten gıcıklarına gidiyor,ilginçtirki bayanlara araştırma yapmışlar arabesk sanatçılar içinde ewlenmek istediğiniz kimdir diye,müslüm gürses açık farkla öndeymiş,kadinlar daha araba kullanmasını bilmiyorki müslüm babanın müziğinden anlasınlar... 
|
|
|
|
 |
gitme_21
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 04-Ekm-2010 / 07:49 Mesaj konusu: Re: müslüm babaya bayanların bakış açısı |
|
|
yıllarım müslüm gürsesi dinliyerek geçti dile kolay 23 yıl bu az uz bi zaman deil,geçen 23 yıl içinde kendim gibi baba fanatiği olan bi bayana rastlamadım.çoçukluğumdan ve geçmişimden geriye kalan tek şey bana müslüm gürses,her şarkısını yaşayarak dinledim kah ağladım kah güldüm,her şarkısında kendi yaşamış olduklarımı gözlerimin önüne getirerek gecemi gündüzüme katıp dinledim.baba dinliyorum diye horlandım,dışlandım,küçük görüldüm ama direndim direnişim bi ömür devam edicek,ölüm hariç hiç kimse vazgeçiremez beni baba dinlemekten.benki müslüm gürses için ailemi karşıma almış insanım.dünyada acının kederin zulmün en büyüğünü bayanlar çekiyorken acılı sözlerden anlamamalarına imkan yok kişiden kişiye değişir her bayan müslüm gürses dinliyicek diye bi kaide yok.herkesi aynı kefeye koymamak lazım.ne yazıkki günümüzde müslüm gürses dinliyen bayanlara kötü gözle bakılıyo,dinliyen varsa bile bunu açıklamaktan çekiniyo,bunuda siz erkeklerin anlıyabilmesi zor bir durumdur.ayrıca ben baba hayranı olduğum içinde kendimle gurur duyuyorum.
|
|
|
|
 |
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 05-Ekm-2010 / 01:46 Mesaj konusu: Re: müslüm babaya bayanların bakış açısı |
|
|
Gerçekten Çoğu Bayanın Müzikten Yana pek Lüksü Yok Yani Biz Osmanlı Torunlarıyız Türküz Türkün Özü Arabeskdir.. Bu Böyle Geldi Böyle Gider...
Afedrsinizi İpini Koparan Şarkıcı Oluyo İsmini Duyduğumda Bu Kim Diyorum Bayan Kısmıda Böyle TArzlardan Hoşlanıyo... Böyle Müzik Tarzı Dinleyenlere En Geçerli Cevap Yine Babada Var Yosunlar Tutmuş Kaldırımın Kenarı ARtık Yeter Diyor Sana Kadın Yıllar Yılı DİNLEDİN Durdun DİNLEDİĞİNE deydimi Kadın....
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |