Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - say açılışı gürses'e kaptırdı
say açılışı gürses'e kaptırdı

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Genel
Yazar Mesaj
xmen
Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 26-Ağu-2010 / 01:23    Mesaj konusu: say açılışı gürses'e kaptırdı

2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nın Fazıl Say'la açılması beklenirken, Müslüm Gürses'te karar kılındı. 'AKP'li zihniyet beni istemez' diyen piyanist, facebook'ta içini döktü...

Fazıl Say, 2010 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası için hazırladığı açılış projesinin iptal olduğunu facebook'ta açıkladı. AKP'yi sık sık eleştiren ünlü piyanist Fazıl Say, 28 Ağustos-12 Eylül tarihleri arasında Türkiye'de gerçekleştirilecek şampiyonada kendisini yerine Müslüm Gürses'in tercih edildiğini söyledi:

Akşam gazetesinin haberine göre Dünya Basketbol Şampiyonası açılışına bir proje yapmam istenmişti. Proje piyano- orkestra -koro ve Türk enstrümanları için Türk Marşı çeşitlemeleri olacaktı. Haber geldi; 'Olmuyor' denildi. Federasyonu uyarmıştım, 'AKP'li zihniyet beni istemez' diye. Nitekim öyle oldu, Müslüm Baba'nın basketi... 'Ne mutlu AKP'liyim diyene. Benimse hiçbir sorunum yok. Bütün dünyada yılda verdiğim 120 konser ve her yıl bestelediğim 3-4 eser siparişi ile hakikaten yok. Ve şimdiden yazalım, bu zihniyet, bunlar sorulduğunda kendini savunurken hep, 'Fazıl Say çok pahalı fiyat verdi' demiştir. Yine öyle diyecektir.

1 kullanıcı bu konuya teşekkür etti. Teşekkür gönderenlerin listesi için tıklayınız.
BozKurt07
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Yayladan...
MesajTarih: 26-Ağu-2010 / 01:52    Mesaj konusu: Re: say açılışı gürses'e kaptırdı

büyük olan belli fazla söze gerek yok...baba büyüksün...

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 26-Ağu-2010 / 02:09    Mesaj konusu: Re: say açılışı gürses'e kaptırdı

fazıl sen müslüm babamısında oğlum kendini kıyaslıyosun?ayıp yahu,sanki ajdar var karşında,dingil insan bi bakar hesap kitap yapar rakip gördüğün insanla kendini,rakibini tanımayan her daim yenilmeye mahkumdur.....şebelek fazıl......
Kullanıcı profilini gör
SoRsAnA-DaMla
Üye
Üye

Nereden: BuRSa
MesajTarih: 26-Ağu-2010 / 05:18    Mesaj konusu: Re: say açılışı gürses'e kaptırdı

sevgili xmen kelebek eki paylaşımı güzel olmuş.
oo baba ver elini öpeyim he;yıldız tilbe tokat gibi hatırlatma yapmış.
geçmişini bilmeyen geleceğini göremez Wink

kralmuslum88
Üye
Üye

Nereden: İstanbul
MesajTarih: 26-Ağu-2010 / 05:21    Mesaj konusu: Re: say açılışı gürses'e kaptırdı

komiksin fazıl say.Komik olduğun kadar da acınacak haldesin.İnsanlarımıza,arabesk dinleyenlere karşı kullandığın kötü sözler senin ne denli kendini beğenmiş bir insan olduğunu göstermektedir.bi de sanatçıymış,sanatçıya bakın hele!!

Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: berlin-gaziantep
MesajTarih: 26-Ağu-2010 / 14:11    Mesaj konusu: Re: say açılışı gürses'e kaptırdı

sen olsan olsan ajdara rakip olursun fazil.

Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
MesajTarih: 26-Ağu-2010 / 18:42    Mesaj konusu: Re: say açılışı gürses'e kaptırdı

Yaw Anlamıyom bu Sanatçıları bir kerede dişine göre bir sanatçıya rakip ol... fazıl say hiltonun 1.katında mülüsm baba 32. katında aradaki farkı görmen lazım Fazıl efendi....

Kullanıcı profilini gör
mahsunkul_05
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: amasya
MesajTarih: 26-Ağu-2010 / 20:02    Mesaj konusu: Cevap: Re: say açılışı gürses'e kaptırdı

muslum_toprak demiş ki:
fazıl sen müslüm babamısında oğlum kendini kıyaslıyosun?ayıp yahu,sanki ajdar var karşında,dingil insan bi bakar hesap kitap yapar rakip gördüğün insanla kendini,rakibini tanımayan her daim yenilmeye mahkumdur.....şebelek fazıl......

abi ağzına sağlık ya ne güzel konuşmuşsun
Kullanıcı profilini gör
BozKurt07
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Yayladan...
MesajTarih: 27-Ağu-2010 / 00:12    Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: say açılışı gürses'e kaptırdı

Fazıl say'ın 5n1k'ya konuk olduğu bölümü izledim,ben böyle kibirli böyle burnu dik bilmem neresi kalkmış bir sanatçıya rastlamadım.Adam hakaret ederken bile çok rahat.Yavşaklığı kendinde ara fazılcık!!!Seni dinleyen binler var ama arabeski,hadi arabeski bırak Müslüm BaBayı Dinleyen Milyonlar var körsün fazıl sağırsın fazıl yerini bil Arabeske Bilhassa BaBaya Dil uzatma fazıl...Karaktersiz Dingil....

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: İstanbul
MesajTarih: 29-Ağu-2010 / 10:51    Mesaj konusu: Cevap: Re: say açılışı gürses'e kaptırdı

atasayar demiş ki:
Yaw Anlamıyom bu Sanatçıları bir kerede dişine göre bir sanatçıya rakip ol... fazıl say hiltonun 1.katında mülüsm baba 32. katında aradaki farkı görmen lazım Fazıl efendi....

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Gençlerbirliği
MesajTarih: 31-Ağu-2010 / 02:56    Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: say açılışı gürses'e kaptırdı

177 ülke canlı yayında baba'yı dinledi..fazıl gitsin hande ateiziyle aşkını tazelesin.

Dürüst ol, insancıl ol, düşün öbür dünyayı
Bir karıncayı bile incitme sakın evlat

Evlat evlat evlat insan ol evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Genel
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering