|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Arkadaşlık ve Muhabbet |
| Yazar |
Mesaj |
fbfbfb_1907
SüperAktif Üye

|
Tarih: 01-Tem-2010 / 12:59 Mesaj konusu: bana yardım eli..LüTfen |
|
|
18 yaşındayım .. önceden 3 defa aşk yaşadım nedense o sevdiğim insanlara evlenecek gözüyle bakıyordum ve büyük bir tutkuyla aşkla seviyordum..ama nedense hepsinden darbe yedim.. 3 defa aldatıldım... Aslında aldatılmamın sebebi bendim.çok değer verdim , çok sevdim ,her isteğine boynumu büktüm bu yüzden bu hala geldim..Şimdi yeni bir kız arkadaşım oLdu internetten BuLdum 1 ay konuştuk sonra Buluştuk..beni qördü kabul etti bende onu kabul ettim..
önceden yediğim darbelerin etkisindeyim... bu kızada güvenemiyorum..aslında denedim 2 kez ..bir arkadaşımın telefonundan mesaj yolladım sizinle tanışabilir miyim felan ..kız beklediğim şeyleri yaptı...hayır tanışmak istemiyorum benim sevdiğim var dedi ... şuan aramız iyi gidiyor ALLAHA şükür ama sadeace buluşamıyoruz ve bu kavgalara sebep oluyor ..ben bu insana bağlandım yine eskiler gibi darbe yemekten aldatılmaktan korkuyorum ne yapmamı tavsiye edersiniz?
|
|
|
|
 |
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 03-Tem-2010 / 00:10 Mesaj konusu: Re: bana yardım eli..LüTfen |
|
|
Kardeş öncelikle sanal aleme bağlı olarak gönlüne iş yaptırma aslında insan hiç kimseye güvenmemsi gerekir ama güvenmek mecburiyetinde kalırız hepimiz kimi güveninin sağlamlığını görürü kimi ise boşa çıktığını...
Sen Sen ol eğer ciddi bi ilişki istiyosan mesafeni koru bir söz vardır ayağını yorganına göre uzat diye sende yorganın boyu neyse ayağınıda o şekilde uzat eminim hepimizn başına böyle şeyler gelmiştir... gerektiği yerde gerektiği davranışları gösterirsen ne sen kırılırsın ne karşı taraf kırılır birşeyede olacak gözüyle bakma her zaman oluruna bırak gitsin olursa olur olmassa can sağlığı...
müslüm gürses çığlık parçasında diyorki;
Gidenlerin yerini başkaları alıyor telaş etmek boşuna her şey burda kalıyor
önceden anlamazsın herşey hoşuan gider sonra feryat edersin çığlığın boşa gider...
çığlığının boşa gitmemesi için elinden geleni yapmaya bak karşı taraftan ne görüyosan sende o kadarını göster fazlasını gösterme.....
Selametle kardeş...
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
fbfbfb_1907
SüperAktif Üye

|
Tarih: 03-Tem-2010 / 02:20 Mesaj konusu: Re: bana yardım eli..LüTfen |
|
|
| atasayar demiş ki: | Kardeş öncelikle sanal aleme bağlı olarak gönlüne iş yaptırma aslında insan hiç kimseye güvenmemsi gerekir ama güvenmek mecburiyetinde kalırız hepimiz kimi güveninin sağlamlığını görürü kimi ise boşa çıktığını...
Sen Sen ol eğer ciddi bi ilişki istiyosan mesafeni koru bir söz vardır ayağını yorganına göre uzat diye sende yorganın boyu neyse ayağınıda o şekilde uzat eminim hepimizn başına böyle şeyler gelmiştir... gerektiği yerde gerektiği davranışları gösterirsen ne sen kırılırsın ne karşı taraf kırılır birşeyede olacak gözüyle bakma her zaman oluruna bırak gitsin olursa olur olmassa can sağlığı...
müslüm gürses çığlık parçasında diyorki;
Gidenlerin yerini başkaları alıyor telaş etmek boşuna her şey burda kalıyor
önceden anlamazsın herşey hoşuan gider sonra feryat edersin çığlığın boşa gider...
çığlığının boşa gitmemesi için elinden geleni yapmaya bak karşı taraftan ne görüyosan sende o kadarını göster fazlasını gösterme.....
Selametle kardeş... |
Allah razı oLsun abi ... napacağımı ne edeceğimi inan bilmiyorum yaşım daha 18 siz görmüş insanlarsınız siz daha iyi bilirsiniz tabikide ama inan ne yapacğımı bilmiyorum
|
|
|
|
 |
BozKurt07
Aktif Üye

|
Tarih: 03-Tem-2010 / 03:16 Mesaj konusu: Re: bana yardım eli..LüTfen |
|
|
Bu Duruma Söylenecek En İyi Laf Gönlün Aklından Ağır Basmasın Kardeş Ne Diyim.Elbette Gönlünün Sesini Dinlersin Ama tabi Biyere Kadar oda.İyi Düşün Derim İlerde Sorun Yaratacak Şeyler Yaşanıyorsa Gönlünü Fazla Kaptırma Derim Ben.Olmayacak Duaya Amin Deme Baştan...
_________________ ~~inadına müslüm baba~~ |
|
|
|
 |
fbfbfb_1907
SüperAktif Üye

|
Tarih: 03-Tem-2010 / 13:41 Mesaj konusu: Re: bana yardım eli..LüTfen |
|
|
| BozKurt07 demiş ki: | | Bu Duruma Söylenecek En İyi Laf Gönlün Aklından Ağır Basmasın Kardeş Ne Diyim.Elbette Gönlünün Sesini Dinlersin Ama tabi Biyere Kadar oda.İyi Düşün Derim İlerde Sorun Yaratacak Şeyler Yaşanıyorsa Gönlünü Fazla Kaptırma Derim Ben.Olmayacak Duaya Amin Deme Baştan... |
Güzel abicim sen sevdiğinin her an yanında olmasını istemez misin ? benim tek sorunum bu kız çok iyi birisi gerçekten ama onu göremiyorum 1 aydır yüzyüze gelemedik ailesi yüzünden ..bu yüzden canım çok sıkılıyor
|
|
|
|
 |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 03-Tem-2010 / 23:52 Mesaj konusu: Re: bana yardım eli..LüTfen |
|
|
Daha yaşın 18, askerliği'de düşünürsek evlenmen için en az 5 sene var. 5 sene boyunca bir ilişkiyi devam ettirmek çok zor (yaş 23). Hele ki arkadaşının yaşı senle aynıysa Doğuda kız 18 yaşında evlendirdirildiğini de düşünürsek bu ve benzeri hallerin sonu kötü..
Peki ne yapacağız sevmeyecek miyiz?
Seveceğiz seveceğizde, sonunu düşünmeden sevmelerimiz 18 yaşından öncesine gelir. Bu yaştan sonra ileriyi düşünmelisin..
Bu konuda diğer arkadaşların dediği gibi duygusaldan önce mantıklı düşünüp, tartıp öyle yola çıkacaksın. Aşkın sevginin mantığı olmasada yaşanılan olaylar (bak aldattı diyorsun) mantığımızı sevgimizin önünde tutuyor. Artık doğrusuda budur. Ben senin yaşında olsam askerden gene kadar kimseye bağlanmazdım..
Rahat ol ve bağlanma, sakince düşün. İlerisini düşün, çevrenin (aileler vs..) etkisini de hesap et adımını ona göre at.
Aksi halde yanarsın.
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür!
Çare yokmuş aşktan yatan hastaya / Gönül Hasta
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur! |
|
|
|
 |
fbfbfb_1907
SüperAktif Üye

|
Tarih: 04-Tem-2010 / 03:26 Mesaj konusu: Re: bana yardım eli..LüTfen |
|
|
ya 39 kişi bakmış ama 3 kişi yorum yapmış
lütfen kendinizi benim yerime koyun kısada olsa cewap yazın 
_________________ Yar dediğin kadir kıymet bilmeli
Sevildiği kadar o da sevmeli
Bir sebep olmalı bir de nedeni
Ne diye arayıp sorayım seni
ne diye bağlanıp seveyim seni
MUHİTTİN SEÇEN NE DİYE ARAYIP |
|
|
|
 |
adem_reis78
Aktif Üye

|
Tarih: 05-Tem-2010 / 02:38 Mesaj konusu: Re: bana yardım eli..LüTfen |
|
|
Öncelikle S.a bnde senden 1 yaş kücügüm kardeşim bnde sewdim dedim sewiyorum dedim sana baglandım dedim baya bi kıza ama onlar bnle alay eder gibi şkl yapan şklinn oldugunu zanneden ccoqlarla cıktı bi gün bi kıza dedim ki baq inian dedimki yha sana boş degilim bn dedim oda bna dediki sana bahseddigim biri vardı onla hala görüşüyorum bn dedi bnde dedim tmm canın saolsun sonra aradan iki satt gecti gecmedi internet sitesinde bnm mahalemin üstünde şkli oldugunu zanneden soytarı tipli biriyle ilişki durumu yapmış site adı vermiyorum;) anlarsın zaten hngi sitede ilişki durumu oldugunu neyse öyle yhn ikardeşim bu hayat bna kısları şöyle gösterdi aşkına senin gib sadık olmayan en ufak bi şklde seni silen ve sen onu için deli bile olsan seni anladıklarını bn derimki sigara iciyosan bi sigara yak kndi kndine bi düşün bütün yaşadıklarını gözünün önünden yaşadıklarını gecir yada otur sigara icmiyosan bi cay iç düşün ve ona göre bu ilişki üzerinde bir karar ver he bu kız bir tnı bakalım ortk özelikleriniz fln filan varmı yhni kardeşim dedigim o ki eger cok isitiyosan bu son olsun artık diyosan o kzı kndine bagla ne biliyim her defasında onu mutluluga bog onu kndine bagla emin ol ondan sonra ayrılalım bile dedigin zaman hıçkıra hıçkıra aglıycak arkadaşlarımın cogu böyle yaptı şahid oldum yhni işe yarıyo kardeşim nyse allahım sana yardım etsin hep doğru düşünmeyi nasip eglesin hdi a.e.olasın )
_________________ Kimbilir kaç seven sabah bekliyor.. |
|
|
|
 |
fbfbfb_1907
SüperAktif Üye

|
Tarih: 05-Tem-2010 / 04:03 Mesaj konusu: Re: bana yardım eli..LüTfen |
|
|
| adem_reis78 demiş ki: | Öncelikle S.a bnde senden 1 yaş kücügüm kardeşim bnde sewdim dedim sewiyorum dedim sana baglandım dedim baya bi kıza ama onlar bnle alay eder gibi şkl yapan şklinn oldugunu zanneden ccoqlarla cıktı bi gün bi kıza dedim ki baq inian dedimki yha sana boş degilim bn dedim oda bna dediki sana bahseddigim biri vardı onla hala görüşüyorum bn dedi bnde dedim tmm canın saolsun sonra aradan iki satt gecti gecmedi internet sitesinde bnm mahalemin üstünde şkli oldugunu zanneden soytarı tipli biriyle ilişki durumu yapmış site adı vermiyorum;) anlarsın zaten hngi sitede ilişki durumu oldugunu neyse öyle yhn ikardeşim bu hayat bna kısları şöyle gösterdi aşkına senin gib sadık olmayan en ufak bi şklde seni silen ve sen onu için deli bile olsan seni anladıklarını bn derimki sigara iciyosan bi sigara yak kndi kndine bi düşün bütün yaşadıklarını gözünün önünden yaşadıklarını gecir yada otur sigara icmiyosan bi cay iç düşün ve ona göre bu ilişki üzerinde bir karar ver he bu kız bir tnı bakalım ortk özelikleriniz fln filan varmı yhni kardeşim dedigim o ki eger cok isitiyosan bu son olsun artık diyosan o kzı kndine bagla ne biliyim her defasında onu mutluluga bog onu kndine bagla emin ol ondan sonra ayrılalım bile dedigin zaman hıçkıra hıçkıra aglıycak arkadaşlarımın cogu böyle yaptı şahid oldum yhni işe yarıyo kardeşim nyse allahım sana yardım etsin hep doğru düşünmeyi nasip eglesin hdi a.e.olasın ) |
teşekkürler kardeşim .. kendime nasıl bağlıycağımı bilmiyorum onun benim peşimden koşmasını sağlayacak neler yapabilirim ama bilmiyorum kız beni sewiyor ama yüz werirsek terkedilen oluruz bunu anladım ona göre davranıyorum ama onu kendime daha çok nasıl bağlayabilirim bunu bilmiyorum bunada yardımcı oLsan 
|
|
|
 |
abdi

Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 1118 Nereden: berlin-gaziantep
|
Tarih: 05-Tem-2010 / 04:05 Mesaj konusu: Re: bana yardım eli..LüTfen |
|
|
sevgisiz yasamak,yasamak degil,yasamak bir canI tasimak degil.
_________________ Zaman aleyhimizde vakit geciyor. |
|
|
|
 |
mazidenbiri34
Üye

Kayıt: May 28, 2007 Mesajlar: 74 Nereden: istanbul/sarıyer
|
Tarih: 05-Tem-2010 / 07:34 Mesaj konusu: Re: bana yardım eli..LüTfen |
|
|
s.aleyküm. kardeşim, ben de birini çok sevdim. yeri geldi ailemden üstün tuttum, ama sonra pişman oldum. ben de her istediğine EYVALLAH dedim, başımın tacı yaptım, ama o beni aldatmış, ve 3 yıl beraberdik yediğimiz içtiğimiz birdi, ama bi insan böyle de olabiliyo işte, senin yaptıklarının onun için hiç bir değeri olmayabiliyo. Ben bi arkadaşından öğrendim, öyle ayrıldık gitti. Ana bana onu yaparken de sanki bana tapıyor gibiydi. yani sana davranışına, iyi görünüşüne, güzel huyuna vs... kanma kardeşim. (YANMA KARDEŞİM) kimsenin içi belli değil. Zaten o senin için hayırlısıysa YÜCE ALLAH size yol gösterir siz istemeseniz de o yolu takip edersiniz. Sen kendini fazla kaptırmamaya çalış (KISMETSE OLUR DERLER, KISMET DEĞİLSE OLMAZ..) diyor MÜSLÜM BABA sen de BABAYI dinle oluruna bırak herşeyi, ama kendini kaptırmamaya dikkat et. görüşemiyoruz konusuna elince: SEVEN İNSANI UNRUNDA OLUR MU GÖRÜŞEMEMEK. SEVEİDİĞİNİ BİLİYOSA O NA O YETMESİ GEREKİR BENCE
SAYGILAR..
_________________ güldürmemiş ağlatmış.
her gönüle dert katmış.
bu ne zalim bir dünyaymış...
illallah,illallah. bu hayata illallah |
|
|
|
 |
fbfbfb_1907
SüperAktif Üye

|
Tarih: 06-Tem-2010 / 01:27 Mesaj konusu: Re: bana yardım eli..LüTfen |
|
|
| mazidenbiri34 demiş ki: | s.aleyküm. kardeşim, ben de birini çok sevdim. yeri geldi ailemden üstün tuttum, ama sonra pişman oldum. ben de her istediğine EYVALLAH dedim, başımın tacı yaptım, ama o beni aldatmış, ve 3 yıl beraberdik yediğimiz içtiğimiz birdi, ama bi insan böyle de olabiliyo işte, senin yaptıklarının onun için hiç bir değeri olmayabiliyo. Ben bi arkadaşından öğrendim, öyle ayrıldık gitti. Ana bana onu yaparken de sanki bana tapıyor gibiydi. yani sana davranışına, iyi görünüşüne, güzel huyuna vs... kanma kardeşim. (YANMA KARDEŞİM) kimsenin içi belli değil. Zaten o senin için hayırlısıysa YÜCE ALLAH size yol gösterir siz istemeseniz de o yolu takip edersiniz. Sen kendini fazla kaptırmamaya çalış (KISMETSE OLUR DERLER, KISMET DEĞİLSE OLMAZ..) diyor MÜSLÜM BABA sen de BABAYI dinle oluruna bırak herşeyi, ama kendini kaptırmamaya dikkat et. görüşemiyoruz konusuna elince: SEVEN İNSANI UNRUNDA OLUR MU GÖRÜŞEMEMEK. SEVEİDİĞİNİ BİLİYOSA O NA O YETMESİ GEREKİR BENCE
SAYGILAR.. |
en son söylediğini tam anlayamadım . bence bir insanı kendine baqlamak için olduğundan fazla değer wermemek gerek
12 saat 28 dakika sonra eklenen mesaj:
| Admin demiş ki: | Daha yaşın 18, askerliği'de düşünürsek evlenmen için en az 5 sene var. 5 sene boyunca bir ilişkiyi devam ettirmek çok zor (yaş 23). Hele ki arkadaşının yaşı senle aynıysa Doğuda kız 18 yaşında evlendirdirildiğini de düşünürsek bu ve benzeri hallerin sonu kötü..
Peki ne yapacağız sevmeyecek miyiz?
Seveceğiz seveceğizde, sonunu düşünmeden sevmelerimiz 18 yaşından öncesine gelir. Bu yaştan sonra ileriyi düşünmelisin..
Bu konuda diğer arkadaşların dediği gibi duygusaldan önce mantıklı düşünüp, tartıp öyle yola çıkacaksın. Aşkın sevginin mantığı olmasada yaşanılan olaylar (bak aldattı diyorsun) mantığımızı sevgimizin önünde tutuyor. Artık doğrusuda budur. Ben senin yaşında olsam askerden gene kadar kimseye bağlanmazdım..
Rahat ol ve bağlanma, sakince düşün. İlerisini düşün, çevrenin (aileler vs..) etkisini de hesap et adımını ona göre at.
Aksi halde yanarsın. |
abi moral vermen gerekirken sen yangına körükle gider qibi oLdun
|
|
|
 |
adem_reis78
Aktif Üye

|
Tarih: 06-Tem-2010 / 03:15 Mesaj konusu: Re: bana yardım eli..LüTfen |
|
|
| fbfbfb_1907 demiş ki: | | adem_reis78 demiş ki: | Öncelikle S.a bnde senden 1 yaş kücügüm kardeşim bnde sewdim dedim sewiyorum dedim sana baglandım dedim baya bi kıza ama onlar bnle alay eder gibi şkl yapan şklinn oldugunu zanneden ccoqlarla cıktı bi gün bi kıza dedim ki baq inian dedimki yha sana boş degilim bn dedim oda bna dediki sana bahseddigim biri vardı onla hala görüşüyorum bn dedi bnde dedim tmm canın saolsun sonra aradan iki satt gecti gecmedi internet sitesinde bnm mahalemin üstünde şkli oldugunu zanneden soytarı tipli biriyle ilişki durumu yapmış site adı vermiyorum;) anlarsın zaten hngi sitede ilişki durumu oldugunu neyse öyle yhn ikardeşim bu hayat bna kısları şöyle gösterdi aşkına senin gib sadık olmayan en ufak bi şklde seni silen ve sen onu için deli bile olsan seni anladıklarını bn derimki sigara iciyosan bi sigara yak kndi kndine bi düşün bütün yaşadıklarını gözünün önünden yaşadıklarını gecir yada otur sigara icmiyosan bi cay iç düşün ve ona göre bu ilişki üzerinde bir karar ver he bu kız bir tnı bakalım ortk özelikleriniz fln filan varmı yhni kardeşim dedigim o ki eger cok isitiyosan bu son olsun artık diyosan o kzı kndine bagla ne biliyim her defasında onu mutluluga bog onu kndine bagla emin ol ondan sonra ayrılalım bile dedigin zaman hıçkıra hıçkıra aglıycak arkadaşlarımın cogu böyle yaptı şahid oldum yhni işe yarıyo kardeşim nyse allahım sana yardım etsin hep doğru düşünmeyi nasip eglesin hdi a.e.olasın ) |
teşekkürler kardeşim .. kendime nasıl bağlıycağımı bilmiyorum onun benim peşimden koşmasını sağlayacak neler yapabilirim ama bilmiyorum kız beni sewiyor ama yüz werirsek terkedilen oluruz bunu anladım ona göre davranıyorum ama onu kendime daha çok nasıl bağlayabilirim bunu bilmiyorum bunada yardımcı oLsan  |
Kendine şöyle baglarsın onun dedigni yaparsın mesela ona hep olumlu konuşursun ona hep deger verdigini söylersin misal fln filn işte kardeşim ilk önce bunları yapcaksın kendine baglıycaksın sonrası zaten o sana baglancak işte sonrası şudur ki birader ilk önce altyapıyı yapcaksın ve dewamından o sana baglncak sen baglanma rolü yapcaksın yhni anladınmı kardeş hdi eyv
|
|
|
 |
mazidenbiri34
Üye

Kayıt: May 28, 2007 Mesajlar: 74 Nereden: istanbul/sarıyer
|
Tarih: 06-Tem-2010 / 04:44 Mesaj konusu: Re: bana yardım eli..LüTfen |
|
|
son söylediğim: görüşemiyoruz diye tartışıyoruz dedin ya bi insan bi insanı seviyorsa istediği kadar görmesin ne kadar hasret olursa özlem olursa o kadar sevgi olur aşk olur kardeşim bu kesin birşey
_________________ güldürmemiş ağlatmış.
her gönüle dert katmış.
bu ne zalim bir dünyaymış...
illallah,illallah. bu hayata illallah |
|
|
|
 |
adem_reis78
Aktif Üye

|
Tarih: 06-Tem-2010 / 06:22 Mesaj konusu: Re: bana yardım eli..LüTfen |
|
|
| mazidenbiri34 demiş ki: | | son söylediğim: görüşemiyoruz diye tartışıyoruz dedin ya bi insan bi insanı seviyorsa istediği kadar görmesin ne kadar hasret olursa özlem olursa o kadar sevgi olur aşk olur kardeşim bu kesin birşey |
Katılıyorum aynn Dogru )
|
|
|
 |
fbfbfb_1907
SüperAktif Üye

|
Tarih: 06-Tem-2010 / 13:04 Mesaj konusu: Re: bana yardım eli..LüTfen |
|
|
| adem_reis78 demiş ki: | | fbfbfb_1907 demiş ki: | | adem_reis78 demiş ki: | Öncelikle S.a bnde senden 1 yaş kücügüm kardeşim bnde sewdim dedim sewiyorum dedim sana baglandım dedim baya bi kıza ama onlar bnle alay eder gibi şkl yapan şklinn oldugunu zanneden ccoqlarla cıktı bi gün bi kıza dedim ki baq inian dedimki yha sana boş degilim bn dedim oda bna dediki sana bahseddigim biri vardı onla hala görüşüyorum bn dedi bnde dedim tmm canın saolsun sonra aradan iki satt gecti gecmedi internet sitesinde bnm mahalemin üstünde şkli oldugunu zanneden soytarı tipli biriyle ilişki durumu yapmış site adı vermiyorum;) anlarsın zaten hngi sitede ilişki durumu oldugunu neyse öyle yhn ikardeşim bu hayat bna kısları şöyle gösterdi aşkına senin gib sadık olmayan en ufak bi şklde seni silen ve sen onu için deli bile olsan seni anladıklarını bn derimki sigara iciyosan bi sigara yak kndi kndine bi düşün bütün yaşadıklarını gözünün önünden yaşadıklarını gecir yada otur sigara icmiyosan bi cay iç düşün ve ona göre bu ilişki üzerinde bir karar ver he bu kız bir tnı bakalım ortk özelikleriniz fln filan varmı yhni kardeşim dedigim o ki eger cok isitiyosan bu son olsun artık diyosan o kzı kndine bagla ne biliyim her defasında onu mutluluga bog onu kndine bagla emin ol ondan sonra ayrılalım bile dedigin zaman hıçkıra hıçkıra aglıycak arkadaşlarımın cogu böyle yaptı şahid oldum yhni işe yarıyo kardeşim nyse allahım sana yardım etsin hep doğru düşünmeyi nasip eglesin hdi a.e.olasın ) |
teşekkürler kardeşim .. kendime nasıl bağlıycağımı bilmiyorum onun benim peşimden koşmasını sağlayacak neler yapabilirim ama bilmiyorum kız beni sewiyor ama yüz werirsek terkedilen oluruz bunu anladım ona göre davranıyorum ama onu kendime daha çok nasıl bağlayabilirim bunu bilmiyorum bunada yardımcı oLsan  |
Kendine şöyle baglarsın onun dedigni yaparsın mesela ona hep olumlu konuşursun ona hep deger verdigini söylersin misal fln filn işte kardeşim ilk önce bunları yapcaksın kendine baglıycaksın sonrası zaten o sana baglancak işte sonrası şudur ki birader ilk önce altyapıyı yapcaksın ve dewamından o sana baglncak sen baglanma rolü yapcaksın yhni anladınmı kardeş hdi eyv |
kardeş bundan önce 3 kıza bunların aynısını yaptım her dediğine eyvallah dedim , ne derse tamam dedim,değer werdiğimi gösterdim sonuç ne oLdu aldatıldım 3 ündede ben şimdi bu kızada aynısını yaparsam gene aldatılırım buda kesin birşey .fazzla ilgi insanın afedersin ama g... kaldırır. 
|
|
|
 |
atasayar

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 06-Tem-2010 / 17:36 Mesaj konusu: Re: bana yardım eli..LüTfen |
|
|
| fbfbfb_1907 demiş ki: |
kardeş bundan önce 3 kıza bunların aynısını yaptım her dediğine eyvallah dedim , ne derse tamam dedim,değer werdiğimi gösterdim sonuç ne oLdu aldatıldım 3 ündede ben şimdi bu kızada aynısını yaparsam gene aldatılırım buda kesin birşey .fazzla ilgi insanın afedersin ama g... kaldırır.  |
Hep Eyvallahla olmaz bu işler ben biraz kendimden bahsedeyim sana her isnanda olduğu gibi bizimde sevdiğimiz var zamanında bende senin durumuna düşüp birini sevdim kardeş ne ettimse bit türlü ortayı bulamadım ama inanırmısın hiç yapmadığım şeyleri yapmaya başlamışım aldım başımı gidiyom farkında olmadan günler geçti bi netice alamadım artık umudu kesitm ama umutu kesmekle gönül yarasını kapatamıyosun hep yapılan şeyelr vardır unutmak pahasına başkalarıyla gönül eğlendiririz kendimiz avutmaya çalışırız bende onu denedim başka birinle beraberim ama aklım hala başka yerde derken farkında olmadan gönlümü avutacam diye başkalarını kırmışım... Allahtan çok geçmeden kendimi avutmak pahasına kırdığım kalbi geri kazanmak geçti içimden ve uyguladım şimdi kafam çok rahat avuntum yok sıkıntım yok sevdiğimle mutluyum
Amcanın biri vardı buralarda Rahmetlini biz sözü vardı oğlum derdi sen sevdiğine değil seni sevene bak derdi
bencede çok haklı bu senin yaşlarında kardeş çok sevebilrsin karşı tarafından sevdiğindem emin oalmazsın hiç bir zaman
akıntıyı bozma hiç elbete seni seven biri çıkar hiç düşünme sende ona karşılık vermek için elinden geleni yap...
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
fbfbfb_1907
SüperAktif Üye

|
Tarih: 07-Tem-2010 / 11:35 Mesaj konusu: Re: bana yardım eli..LüTfen |
|
|
| atasayar demiş ki: | | fbfbfb_1907 demiş ki: |
kardeş bundan önce 3 kıza bunların aynısını yaptım her dediğine eyvallah dedim , ne derse tamam dedim,değer werdiğimi gösterdim sonuç ne oLdu aldatıldım 3 ündede ben şimdi bu kızada aynısını yaparsam gene aldatılırım buda kesin birşey .fazzla ilgi insanın afedersin ama g... kaldırır.  |
Hep Eyvallahla olmaz bu işler ben biraz kendimden bahsedeyim sana her isnanda olduğu gibi bizimde sevdiğimiz var zamanında bende senin durumuna düşüp birini sevdim kardeş ne ettimse bit türlü ortayı bulamadım ama inanırmısın hiç yapmadığım şeyleri yapmaya başlamışım aldım başımı gidiyom farkında olmadan günler geçti bi netice alamadım artık umudu kesitm ama umutu kesmekle gönül yarasını kapatamıyosun hep yapılan şeyelr vardır unutmak pahasına başkalarıyla gönül eğlendiririz kendimiz avutmaya çalışırız bende onu denedim başka birinle beraberim ama aklım hala başka yerde derken farkında olmadan gönlümü avutacam diye başkalarını kırmışım... Allahtan çok geçmeden kendimi avutmak pahasına kırdığım kalbi geri kazanmak geçti içimden ve uyguladım şimdi kafam çok rahat avuntum yok sıkıntım yok sevdiğimle mutluyum
Amcanın biri vardı buralarda Rahmetlini biz sözü vardı oğlum derdi sen sevdiğine değil seni sevene bak derdi
bencede çok haklı bu senin yaşlarında kardeş çok sevebilrsin karşı tarafından sevdiğindem emin oalmazsın hiç bir zaman
akıntıyı bozma hiç elbete seni seven biri çıkar hiç düşünme sende ona karşılık vermek için elinden geleni yap... |
senin bana yolladığın ilk mesaj daha mantıklı geldi bana .. fazla değer wermek iyi gelmiyor aslında
|
|
|
 |