Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Üniversiteli ve Müslümcü olmak
Üniversiteli ve Müslümcü olmak
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Arkadaşlık ve Muhabbet
Yazar Mesaj
BabaYorgunEvlat
Üye
Üye

MesajTarih: 08-Eyl-2011 / 06:06    Mesaj konusu: re:

Bende Üniversitedeyim Ve 2 Yıllık Üniversite okuyorum şu an ve ben Müslüm Gürses dinliyorum dediğimde sanki karşımdaki adama küfrediyorum ve o dinlemeyen yani anlamayan derttenn kederden tasadan hayadan anlamayan adamları müslümcü yaptım bir kez daha müslüm babayı dinlemekten vazgeçmedim yılmadım tabi herkes yanlış anlıyor yanlış anlaşıyorsun ama derdi bilene Canı Verene derdini soracaksın öğreneceksin Müslüm babanın şarkılarıyla derdimizi hatırlayıp dışımıza vurup rahatlıyoruz asla kahretmek kahrolmak olmuyor ha bazen doğruuuu en azından dışımıza vuruyoruz ya içimizde kalan fırtınalar nolacak ....
Kullanıcı profilini gör
KUSTURDUNGONLUMU
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 08-Eyl-2011 / 07:41    Mesaj konusu: re: re:

ben liseden terkim beni Babacı yapan abimdir abim 77 dogumludur askere giderken 2 torba kaset bırakmıştı emanet etmişti sonra bu güne kadar geldim ve bununla gurur duyuyorum dinlemeyenlerde kolay kolay bizi ve bizim gibi sevenlerini anlayamazlar düşüncesindeyim eyvallah....

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: siirt
MesajTarih: 09-Eyl-2011 / 03:32    Mesaj konusu: re: re: re:

bende ünüversite de iken arabamda hep baba çalardı kasetleri cd leri vardı araca binen bir kaç arkadaşım hep derlerdi ya sen nasıl dinliyorsun hep bunalım şeyler dinliyon ama çoksakin bir kişiliğin var kollarında faça yok siğara kullanmıyon arkol kullanmıyon bende onlara şunu söylüyorum müslümcü olmak kolarına faça atmak değil müslümcü her durumda her konuda kendine hakim olabilen dir müslümcü Baba okuduğu parçalarda söylemiyorki git kendine zara ver git şöyle veya böyle yap o sadece duygularına tercüman oluyor okadar herzaman her mekanda Baba hayranı olduğumu söylüyorum ve müslümcü olmaktan guru duyuyorum ( renkler ve zevkler tartışılmaz ) diyorum başımdan geçen bir anıyıda anlatayım ben siirt te yaşıyom akşam üstü iş yerinden çıktım arabamla caddelerde dolaşırken hep Baba dinlerim derken bir iş yerin önünden geçiyordum sürekli orda oturan esnaftan biri uzaktan Baba çaldığını duymuş ve ben tam iş yerinin önünden geçerken ayağa kalkıp alkışladı çok hoşuma gitti alkışlaması müslüm gürsesi herkes anlayamaz ve herkestende bizi anlamalarını bekleyemeyiz boşuna söylenmiyor herkes müslümcü olamaz diye ... suskunnn
Kullanıcı profilini gör
muratix06
Üye
Üye

Nereden: Ankara
MesajTarih: 10-Eyl-2011 / 04:52    Mesaj konusu: re:

Müslüm Gürses Yeni Dönemdeki Pop , Rock , Slow Gibi Parçaları İle Bu izlemi Bu imajı Kaldırmaya Çalışıyor. Zamanında Jilet İşte Babanın Konuşmaları İşte Yine almış Kafası Hoş Gibi Anlamsız Düşünçeler Dediğin Konuya Getirdi Durumu.
Ben Babadan utansam Dinlemem. İçinde olacak Abi Dinleyemezmi Diye Bir mevzu yok. Bırak Kardeşim Bizimde Farkımız Bu olsun ..
Kullanıcı profilini gör
kralmuslum88
Üye
Üye

Nereden: İstanbul
MesajTarih: 13-Eyl-2011 / 06:28    Mesaj konusu: re:

sayın arkadaşlar bu konu gerçekten garip bir konu.Bende üni mezunuyum,arkadaşlarım aynı tepkileri bana da gösterdiler.Sayın adminin de dediği gibi bayan arkadaşlar ıyy mıyy fln yaptı.Hatta şöyle bir anımı paylaşmak istiyorum sizlerle.Okuduğum şehirde sayın Müslüm Gürses bir bar-restaurantta çıkacaktı ve benim Müslüm Gürses hayranı olduğumu bilen bir tane arkadaşım o yerin bastırdığı afişlerden birini gecenin bi vakti söküp getirmişti sağolsun.Herkes bunu garipsedi,Müslüm Gürses için mi yaptın dediler bunu arkadaşıma.Fakat ben onu odamın kapısına astım ve buradan da o arkadaşıma sevgilerimi yolluyorum:) Sonuç olarak yaptıkları eleştirilerin bir düzeyi olmalı,haklı tarafları olmalı.Yoksa kimseyi takmayın,zaten Müslümcülük dediğimiz olay budur,Müslümcülük farklı olmaktır!

Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 13-Eyl-2011 / 22:07    Mesaj konusu: re:

bende inşaat mühendisiyim,
ama koyu bir müslümcüyümdür,
üstelik avrupa eğitimliyim,
tamamen tezatım bu konu içeriğine. Smile
Kullanıcı profilini gör
karakartal82
Üye
Üye

MesajTarih: 15-Eyl-2011 / 16:42    Mesaj konusu:

MazidenBiri demiş ki:
Hic sanmıyorum duyguları söüreceğini.. Aksine ben müslüm gürses dinlediğim zaman Neşeleniyorum.. Damar şarkı dinlediğim zaman dünya bana cok zevkli geliyor..Yaşamaya daha sıkı sarılıyorum...Ne derlerse desinler..

BABA'YA SELAM DAMAR'A DEVAM..
aynen kardeşim.Müslüm Baba dinlediğim zaman moralim düzeliyor kendime geliyorum..

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 01-Hzr-2012 / 20:48    Mesaj konusu: re:

2010 yılında bitirdim üniversiteyi. 4 Yıllık üniversite hayatım boyunca yakın olduğum bütün arkadaşlarım müslüm gürses hayranı olduğumu bilir.Kimin ne düşündüğü hiç umrumda olmadı olmaz da ama bu işin diploması olmaz.Benim için baba dostu bütün kardeşlerim abilerim ablalarım birdir.Dinlediğin müzikten ve sözlerden içinde bir burukluk oluyorsa etkileniyorsan sende müslümcüsün demektir..
Kullanıcı profilini gör
KUSTURDUNGONLUMU
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

MesajTarih: 04-Hzr-2012 / 08:08    Mesaj konusu: re: re:

aynen kardeşim baba zaten farklı düşüncelere daldırıyor adamı zaten dinledigin şarkı alıp seni götürüyorsa şarkı o dur işte eyvallah

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Van/Merkez Muslumcu.dür Herkez!!!
MesajTarih: 04-Hzr-2012 / 15:37    Mesaj konusu: re: re: re:

Ünüversite ortamında hiç bulunmadım ama sağcı solcu varsa, Müslümcü'de olacak tabi Smile

"siteye ilk kayıt: dec 20,2004"
Kullanıcı profilini gör
IruXEaL
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 09-Hzr-2012 / 19:21    Mesaj konusu: re:

bende üni. ögrencısıyım ve kendımı bıldım bılelı abım sayesınde muslumle buyudum bı cok arkadasım ben muslum dınlerken kapa sunu derlerdı kufuru basar ıyıce ses acardım ben bunu sureklı yapa yapa artık onlarda ses ver demeye basladı hatta yanlıs bılıyorsam kusuruma bakmayın muslum babamızn sesı melankonık bariton yanı dınleyenı etkısıne almasıymıs allahın babaya bı lütfu allah uzun omurler versın baba senı gormeden olmek ıstemıyorum kosnserlerınde bana maılle bıldı gonderırımsınz acaba :S:S
Kullanıcı profilini gör
geceler45
Üye
Üye

Nereden: Hatay
MesajTarih: 16-Eyl-2014 / 22:32    Mesaj konusu: re:

Ben 4 yıllık okuyorum,babanın yeri benim için ayrıdır.Yeri gelir gurbette tesellimiz olur,severiz kendisini.Bu gün üniversite kantininde radyo çalıyordu.Müslüm babanın ''Gülom'' şarkısını çaldılar,kız erkek hiç kimse ıyy mıyy demedi zaten diyen olsa ağzının payını verirdim.
Kullanıcı profilini gör
abdi
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: berlin-gaziantep
MesajTarih: 18-Eyl-2014 / 04:55    Mesaj konusu: re: re:

Dinleyenlere eyvallah,dinlemeyenlerede güle güle git sarkilari diyorum.

Üye
Üye

Nereden: Trabzon
MesajTarih: 20-Eyl-2014 / 03:51    Mesaj konusu: re: re: re:

Ben de üniversite okuyorum. 4. yılım. Bu yaz Zihin engelli öğretmeni oluyorum inşallah. Üniversitede beni tanıyan herkes bilir Müslüm Gürses hayranı olduğumu. Hocalarım dahil. Müslüm Gürses atkısı var cenazede almıştım onu her zaman takarım kışın. Artık herkes alıştı şaşırmıyorlar. Ve şunu da bilin o üniversite okuyan sosyete kızlar geceleri azer bülbül dinliyor burda. Ne kadar dışlıyormuş gibi davransalar da ne kadar kendilerini başka türlü göstermeye çalışsalar da herkes aşağı yukarı aynı..
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Arkadaşlık ve Muhabbet
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6
6. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering