Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - sarı saçlarından sen suçlusun
sarı saçlarından sen suçlusun
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Genel
Yazar Mesaj
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
MesajTarih: 14-Ağu-2009 / 06:23    Mesaj konusu: Re: sarı saçlarından sen suçlusun

Aynen Ömer Abi sana katılıyorum paylaşımı bizde yapıyoruz reklam sitesek bizde koyarız bizim elimizde oda ama söz konusu değerli biz insan Müslüm baba var işin ucunda herkez yararlansın isteriz

Kullanıcı profilini gör
kara01
Üye
Üye

Nereden: adana
MesajTarih: 14-Ağu-2009 / 15:13    Mesaj konusu: Re: sarı saçlarından sen suçlusun

teşekkürler emeğinize sağlık çok güzel bir paylaşım
Kullanıcı profilini gör
imparator_44
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: MALATYA
MesajTarih: 15-Ağu-2009 / 02:33    Mesaj konusu: Re: sarı saçlarından sen suçlusun

bu şarkı bendede vardı ama yinede emeğine sağlık paylaşım için sağol..eyw

Gururumu kırıpta sırtımdan vurmasaydın
Allah bir sevgim bir ateşlerde sen yaktın
Nasıl kıydın aşkıma şerefsizlere sattın
Kullanıcı profilini gör
MG_KRaL
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 15-Ağu-2009 / 07:27    Mesaj konusu: Re: sarı saçlarından sen suçlusun

İmparator Elindekini SUNARMISIN Görelim..Bu Şarkı Yedek Şarkı Piyasaa Yok.Elenorun Arşivlerindeki Şarkı
Kullanıcı profilini gör
imparator_44
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: MALATYA
MesajTarih: 15-Ağu-2009 / 20:17    Mesaj konusu: Re: sarı saçlarından sen suçlusun

MG_KRaL demiş ki:
İmparator Elindekini SUNARMISIN Görelim..Bu Şarkı Yedek Şarkı Piyasaa Yok.Elenorun Arşivlerindeki Şarkı

elimde olan şarkı sedatın sunduğundan farklı değil....
bu durumda burada sunmayada gerek yok bence.....eyw

Gururumu kırıpta sırtımdan vurmasaydın
Allah bir sevgim bir ateşlerde sen yaktın
Nasıl kıydın aşkıma şerefsizlere sattın
Kullanıcı profilini gör
xmen
Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 15-Ağu-2009 / 20:28    Mesaj konusu: Re: sarı saçlarından sen suçlusun

ömer döktürmüşşün agzına saglık aslında tarsıtalan konuya bakmıyor cogu arkadasımız tartısana bakıyor bence bılmem anlatabıldımmı
2 dakika sonra eklenen mesaj:
bu sarkıda ortaya cıktı artı bazı arkadaşlarda el altından satısını yapıyor bu paracalaraın bunu bılmenızı ısterım

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: manisa
MesajTarih: 15-Ağu-2009 / 21:48    Mesaj konusu: Re: sarı saçlarından sen suçlusun

ben kendi fikrimi söyleyim reklamsız olarak henüz herekste yok,sayılı kişilerde, parça henüz heryerde tam olarak reklamsız sunulmadı.çok az kişide var ama zamanla çoğalabilir tabi.satanlarda varsa,şaşırıyorum valla mehmet. işi ticarete dökmüşler baba üzerinden kazanç yapıyorlar ozamn hayretle bakıyorum olaya.

Nereden: Çooook Uzaklardan Yanlızlık şehrinden...!
MesajTarih: 15-Ağu-2009 / 22:56    Mesaj konusu: Re: sarı saçlarından sen suçlusun

babacan1102 demiş ki:
güzel dostlar;
bir insanın başka bir insanın acıgını arayıp ta yüzüne vurması galiba bizim türk geninde var!
anlayamadıgım birbirinizle derdiniz ne yada ne yapmaya calışıyorsunuz.
eger olayı dallandırıp budaklandırmak istiyorsanız bunu burda yapamayacagınızı siz bende daha iyi biliyorsunuz diye düşünüyorum.
kim bunu önce paylaşmış kim kaldırmış kim daha iyi biliyor bizler bunları daha aşmadık mı?
kimi yazar cok bilmiş kimi yazar saman kafa v.s artık bırakın bunları
biraz kendinize yakışanı yapmaya calışın lütfen başkalarının huzuru kacırmaya ne hakkımız var.
bu konuda boş laf salatası yorumlarıda sildim onlar kendini iyi biliyor burdan uyarıyorum ikincisi olmasın müsade vermem.
biraz ılımlı olalım arkadaslar.birde reklam konusu var
eger burda bir paylaşım yapıyorsanız reklam eklemeyelim.
reklam eklendikten sonra paylaşımın ne anlamı kalır.
yapılan paylaşımda reklam yoksa yararlanan insan emeğe saygı gösterip bir teşekkür edemiyorsa etmesin.O onu kişiliğiyle alakalı birşey olur ne siz onun teşekkürüne kaldınız nede ben.
biz denize atalım balık bilmese halik bilir misali olsun.

yazdıklarımda anlaşılmayan bir durum yoktur inşallah.
yazdıklarıma itirazı olan varsa eger bana ulaşır her türlü.

eyvallahh.

aynen katılıyorum abicim sana başkadiyecek söz kalmamış sanırım...

Eyvallah

Kurt O Sessizliği Bozarsa Kıyamet KOPAR !
Kullanıcı profilini gör
cerrah_44
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: malatya
MesajTarih: 16-Ağu-2009 / 00:55    Mesaj konusu: Re: sarı saçlarından sen suçlusun

Sadat kardeşimiz bi paylaşım yaptı, kasaba çalkalandı olay oldu. Müslümcülüğün sınırı yok, herkes kendince Müslümcüdür, yok ben senden daha fazla müslümcüyüm sen benden daha az müslümcüsün polemği bizlere zarar getirir. Hep sorarım müslümcü olmanın bi ölçüsü varmı ?
Arşiv konusuna gelince hepimizde ii bilirizki baba bir çok yerde sahne aldı ve konser yaptı ve buralarda değişik tarzda parçalar okudu, bu kayıtlar sizde vardır bende yoktur. Eğer formda paylaşırsanız büyüklük gösremiş olursunuz yok ben paylaşmam derseniz saygı görürsünüz.
Bence bu konuyu daha fazla uzatmamak lazım..
Gözümsünüz.....
Kullanıcı profilini gör
clgnsedat
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: manisa
MesajTarih: 16-Ağu-2009 / 06:02    Mesaj konusu: Re: sarı saçlarından sen suçlusun

konuyu dağıtmayalım arkadaşalr daha çok paylaşım hakkındaki düşüncelere yer verelim lütfen.

SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 16-Ağu-2009 / 21:05    Mesaj konusu: Re: sarı saçlarından sen suçlusun

basarılarının devamını dılerım eyvallah abi
Kullanıcı profilini gör
taruz
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 17-Ağu-2009 / 01:45    Mesaj konusu: Re: sarı saçlarından sen suçlusun

kayıt çok bozuk yine aynı hastalık şarkıyı bozup dağıtıyorlar kınıyorum

Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 18-Ağu-2009 / 20:13    Mesaj konusu: Re: sarı saçlarından sen suçlusun

Bu şarkının aynen bu hali bende de mevcut. Orjinal halini daha düzgün halini dinleme fırsatım olmadı. En azından baba bu şarkıları okumadı diyenlere cevap oldu Sedat kardeşimin paylaşımı. Teşekkürler emeğine sağlık....

Birde çok şaşıyorum şu el altından şarkı satma işine.. Bizler paylaşımı seven kişileriz. Bende var sende yok diyip de havalanmak yerine; her daim paylaşmayı tercih ederiz

MesajTarih: 19-Ağu-2009 / 16:37    Mesaj konusu: Re: sarı saçlarından sen suçlusun

Benim bildiğim kadarıyla zaten bu eserin temiz kaydı sadece candan da bulunmakta.oda ne kadar temiz tartışılır.
öğrenmek istediğim müslüm baba bunları albüm için mi okudu yoksa hani canı sıkılınca stüdyo ya girer okur kayıt altına alır v.s onun için mi.
Dargınım eseride böyle hatta belki bu eser ondan daha kötü kendim duydum dinledim.belkide taruz kardeşimizin dediği gibi bozmuş da olabilirler.
ama samimiyetimle söyleyebilirim kendim için söylüyorum merak edilecek hiç bir yönü yok. proğramda okuduğu eserleri onlarla değiştirmem bile.

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 19-Ağu-2009 / 17:49    Mesaj konusu: Re: sarı saçlarından sen suçlusun

tanıdığım insanlarda gördüm şarkının orjinalini saklıyorlar sonrada bozuk halini dağıtıyorlar sonrası malum babayı seven birine yakışmaz bu tavır hastalıklı bir davranış biçimi

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Gençlerbirliği
MesajTarih: 09-Şub-2010 / 05:58    Mesaj konusu: Re: sarı saçlarından sen suçlusun

sedat abi emeğine sağlık ama link ölü sanırım..indiremedim..bu yazı çıkıyor The file status can only be queried by premium users - Purchase a premium account now!

Dürüst ol, insancıl ol, düşün öbür dünyayı
Bir karıncayı bile incitme sakın evlat

Evlat evlat evlat insan ol evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat
Kullanıcı profilini gör
babacan1102

Nereden: istanbul/adıyaman
MesajTarih: 09-Şub-2010 / 06:13    Mesaj konusu: Re: sarı saçlarından sen suçlusun

mali_usta demiş ki:
link ölü sanırım..indiremedim..

buyur memet ali kardeşim.
keyifli dinlemeler.

sarı saclarından sen suclusun mp 3 indir

nerdesin
Kullanıcı profilini gör
damar02
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Ufka uzanan yoldan
MesajTarih: 09-Şub-2010 / 21:03    Mesaj konusu: Re: sarı saçlarından sen suçlusun

clgnsedat demiş ki:
bu şarkı çok konuşuldu çok tartışıldı,baba okudumu okumadımı,varmıydı yokmuydu yedekmi değilmi derken,en sonunda bu şarkıyı sitemizde paylaşmayı uygun gördüm.daha önce bir yerde paylaşıldığını ben şahid olmadım,bu şarkıyı dinleyin sonrada yorumlarınıza yer verin.

keyifli dinlemeler.

http://ul.to/w07xz9

Es selamun aleykum.
Şimdi bu konuyu açan arkadaş ve buna benzer paylaşımları sunanlara birşey sormak istiyorum.sizler bu şarkıların nasıl ele geçtiğini biliyormusunuz? Şahsi fikrim bildiğiniz yönündedir.Ama yine de sormak istiyorum.Yanıtlar bir gelsin,bu konuyla alakalı söyleyeceklerimi sıralayacağım !

Ali Tekintüre
Kullanıcı profilini gör
xmen
Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 09-Şub-2010 / 21:40    Mesaj konusu: Re: sarı saçlarından sen suçlusun

kayıtları elenora gıden ıkı üç arkadaş muslumcu oldukları ıcın muhtesem candanınn yanına gdıyıorlar adamda kırmayıp bazı demalr dınletıyor bu arkadaşlarda kurnazlık yapıp aipota kayıt yapıyor hepsı bu
52 saniye sonra eklenen mesaj:
demolarıda kayıt edıp ortaya dusuruyorlar

Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 09-Şub-2010 / 22:27    Mesaj konusu: Re: sarı saçlarından sen suçlusun

teşekürler emeğine sağlık abicim fakat link ölmüş yenileme şansımız vardır umarım saygılar....
3 dakika sonra eklenen mesaj:
babacan1102 abimizin koymuş olduğu linki yeni gördüm teşekürler.
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Genel
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering