|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Fotoğrafları, Resimleri, Albüm Kapakları, Gazete Küpürleri |
| Yazar |
Mesaj |
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 13-Arl-2009 / 00:35 Mesaj konusu: Büyük Kraliçe BERGEN'in Babaya olan hayranlığı |
|
|
Sevgili Dostlar böyle güzel bi kareye ilk defa rastladım
İki Dev Yanyana
Rahmetli Bergen gibi bi sanatçı çok zor gelir artık
Bazı arkadaşlar belki diyebilir reklam konusunda
bence reklam önemli değil bu karede belkide ilk defa görenler olucaktır...
Yazıda bahsettiği parçada Namı Diğer Talihsizlerdir
Not: Resim üstünde yazıldığı gibi Bergen Onur Sitesinden Alıntıdır
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
|
|
KUSTURDUNGONLUMU
SüperAktif Üye

|
Tarih: 13-Arl-2009 / 00:43 Mesaj konusu: Re: Büyük Kraliçe BERGEN'in Babaya olan hayranlığı |
|
|
Bu resim tam bi katliam bilirsin rahmetli bergenin yeri başkadır bende resim alıntı olsada resim çok güzel gönlüne saglık kardeşim eyvallah fatih can......
_________________ Küstürdün Gönlümü Güldüremedin... |
|
|
|
 |
OSMANN49
Aktif Üye

|
Tarih: 13-Arl-2009 / 01:03 Mesaj konusu: Re: Büyük Kraliçe BERGEN'in Babaya olan hayranlığı |
|
|
evet arşivlik bir resim fatih emeğine sağlıkkkk
_________________ doğuştan anlıma yazılan dertsin seni sevmezsem katlanmak azap olurdu |
|
|
|
 |
pablo1907
Üye

|
Tarih: 13-Arl-2009 / 01:07 Mesaj konusu: Re: Büyük Kraliçe BERGEN'in Babaya olan hayranlığı |
|
|
bergen babanın hangi şarkısını okumuştu.ben hatırlayamadım.
_________________ Kul Kaderini Yaşar Bahtına Ne Çıkarsa |
|
|
|
 |
babacan1102

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 13-Arl-2009 / 01:25 Mesaj konusu: Re: Büyük Kraliçe BERGEN'in Babaya olan hayranlığı |
|
|
emegine sağlık fatihim.
bergen ablanın mekanı cennet olur inşalah.
benim bildigim kadar söz ahmet selcuk ilkan a ait olan ölürdüm uğrunda eserini okumuştur.
eyvallahh
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |
muslumkolikkk
Üye

|
Tarih: 13-Arl-2009 / 02:10 Mesaj konusu: Re: Büyük Kraliçe BERGEN'in Babaya olan hayranlığı |
|
|
daha önceki bir forumda müslüm gürses'in okuduğu şarkının hakkını verebilen önemli bir ses sanatçıydı rahmetli kendisine ALLAH'tan rahmet diliyorum bütün müslümcülerin başı sağolsun oda hepimiz gibi fanatik bir müslümcüydü.... ekleyen kardeşimizin eline emeğine sağlık paylaşım için sağol.
_________________ alemlerde yer yapan deliknlının elinde olan çarşafla sarılıp dumanla yok olan esrara değil sana müptelayım müslüm baba (müslümkolikkk...) |
|
|
|
 |
atasayar

|
Tarih: 13-Arl-2009 / 02:42 Mesaj konusu: Re: Büyük Kraliçe BERGEN'in Babaya olan hayranlığı |
|
|
| babacan1102 demiş ki: |
benim bildigim kadar söz ahmet selcuk ilkan a ait olan ölürdüm uğrunda eserini okumuştur.
eyvallahh |
| pablo1907 demiş ki: |
bergen babanın hangi şarkısını okumuştu.ben hatırlayamadım. |
Ölürdüm Uğrunda,Talihsizler,Sebepsiz Ayrılık,Ateşli parçlarını okumuştur
|
|
|
|
 |
KUSTURDUNGONLUMU
SüperAktif Üye

|
Tarih: 13-Arl-2009 / 04:08 Mesaj konusu: Re: Büyük Kraliçe BERGEN'in Babaya olan hayranlığı |
|
|
bergen ablamızda tehlikelidir fatihcan allah mekanını cennet eylesin bergen abla babanın şarkılarını mükemmel okumuştur eyvallah...
_________________ Küstürdün Gönlümü Güldüremedin... |
|
|
|
 |
mali_usta
Fanatik Üye

|
Tarih: 13-Arl-2009 / 04:16 Mesaj konusu: Re: Büyük Kraliçe BERGEN'in Babaya olan hayranlığı |
|
|
toprağı bol olsun büyük sanatcıydı...bak bu yönünü bilmiyordum..herkesler gibi oda babayı seviyormus..ne güzel..paylasım içinde tesekkürler fatih.
_________________ Sev bütün insanları say bütün insanları
Kin gitme unut gitsin geçmişte olanları
Dürüst ol, insancıl ol, düşün öbür dünyayı
Bir karıncayı bile incitme sakın evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat |
|
|
|
 |
ervan403
Üye

|
Tarih: 13-Arl-2009 / 08:21 Mesaj konusu: Re: Büyük Kraliçe BERGEN'in Babaya olan hayranlığı |
|
|
Baba farkı işte... İbrahim Tatlıses 'te ''programımı bitirir bitirmez Baba yı dinlemeye koşardım'' diyor her programda. Kendine bu kadar çok sanatçıyı hayran bırakan kaç tane sanatçı vardır yeryüzünde. Zeki Müren de iyi bir baba hayranıydı ve sık sık Babayı dinlemeye giderdi
_________________ iste samimiyetin kalesi |
|
|
|
 |
_DinleyiNGeceler_
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 13-Arl-2009 / 12:48 Mesaj konusu: Re: Büyük Kraliçe BERGEN'in Babaya olan hayranlığı |
|
|
Emegine Saglık Gercekten Bergende Büyük Bir Sesti Ölürdüm Ugruna Talihsizler Eserlerinide Cok İyi Yorumlamıstı Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun
_________________ _____ sev sev sev seveceksen _____ |
|
|
|
 |
atasayar

|
Tarih: 13-Arl-2009 / 18:19 Mesaj konusu: Re: Büyük Kraliçe BERGEN'in Babaya olan hayranlığı |
|
|
| KUSTURDUNGONLUMU demiş ki: | | bergen ablamızda tehlikelidir fatihcan allah mekanını cennet eylesin bergen abla babanın şarkılarını mükemmel okumuştur eyvallah... |
Konserde Ateşli yi okuyo
Babayı tanımasam derim bu kadın çıldırmış
Çok fena okuyo
Allah Gani Gani Rahmet eylesin Mekanı Cennet Olsun inş.
|
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 13-Arl-2009 / 19:28 Mesaj konusu: Re: Büyük Kraliçe BERGEN'in Babaya olan hayranlığı |
|
|
canım dediklerimi de okumuştu sanırım
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
ismail28
Fanatik Üye

Kayıt: Feb 16, 2008 Mesajlar: 750 Nereden: DeRTLiLeR MeYHaNeSi
|
Tarih: 14-Arl-2009 / 01:58 Mesaj konusu: Re: Büyük Kraliçe BERGEN'in Babaya olan hayranlığı |
|
|
eyvallah usta cok tesekkrelr bilgilere ve resime allah rahmet etsin kralıçeye süper bi yorumcuydu...
_________________ Neden Diye Sorma... Ondan İçiyoruMMM |
|
|
|
 |
mustafabergen
Üye

|
Tarih: 14-Arl-2009 / 03:24 Mesaj konusu: Re: Büyük Kraliçe BERGEN'in Babaya olan hayranlığı |
|
|
Arabeskin Kraliçeside Müslüm Gürses Hayranıymış..Her fırsatta dile getirirmiş bunu..Lakin Babanın yanındaki pek Bergen e benzemiyor..Reklamsızını arıyorum bu rsmin..Eyvallah
_________________ Bu alana reklam verebilirsiniz  |
|
|
|
 |
atasayar

|
Tarih: 14-Arl-2009 / 04:45 Mesaj konusu: Re: Büyük Kraliçe BERGEN'in Babaya olan hayranlığı |
|
|
| mustafabergen demiş ki: | | Arabeskin Kraliçeside Müslüm Gürses Hayranıymış..Her fırsatta dile getirirmiş bunu..Lakin Babanın yanındaki pek Bergen e benzemiyor..Reklamsızını arıyorum bu rsmin..Eyvallah |
Bu Fotoğraf Bergenin kendi öz oğlu sunmuştur kardeş böyle sahtekarlık yapmaz heralde yada senin gözlerin seçemedi gayette benziyo bergene
|
|
|
|
 |
mahsunkul_05
Aktif Üye

|
Tarih: 16-Arl-2009 / 15:08 Mesaj konusu: Re: Büyük Kraliçe BERGEN'in Babaya olan hayranlığı |
|
|
helal olsun kraliçeye müslüm babadan sonra bergen abla gelir benim için Allah mekanını cennet eylesin inşaallah
|
|
|
|
 |
kralmuslum88
Üye

|
Tarih: 16-Arl-2009 / 22:44 Mesaj konusu: Re: Büyük Kraliçe BERGEN'in Babaya olan hayranlığı |
|
|
Babaya hayran olmamak elde mi?O müthiş yorumuna,sesine,okuduğu eseri yaşayışına...Bergen abla da arabeskin kraliçesiydi Allah rahmet eylesin.Paylaşım için tşkrler emeğine sağlık kardeş
_________________ aleme küstüm ilacım Baba Müslüm |
|
|
|
 |
aMCaoGLu
Fanatik Üye

|
Tarih: 18-Hzr-2010 / 23:34 Mesaj konusu: Re: Büyük Kraliçe BERGEN'in Babaya olan hayranlığı |
|
|

_________________ Çaldın Gecelerden Yıldızlarımı...Umutlarımı..
Bir YALAN Farzedip Duygularımı..Yaşanmış Maziye Veda Ettin Sen...! |
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 19-Hzr-2010 / 01:25 Mesaj konusu: Re: Büyük Kraliçe BERGEN'in Babaya olan hayranlığı |
|
|
hangi şarkıydı acaba albumunde okuduğu şarkı
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |