|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Üye Kayıtları |
| Yazar |
Mesaj |
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 10-Arl-2009 / 06:56 Mesaj konusu: Gözünden Tanırım [iskender kaçar]Amatör Ses Calışması |
|
|
iskender kardeşimizden sizlere bir eser daha gözünden tanırım diyoruz ahoo ahoo artık
keyifli dinlemeler
eyvallahh
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |
KUSTURDUNGONLUMU
SüperAktif Üye

|
Tarih: 10-Arl-2009 / 07:08 Mesaj konusu: Re: Gözünden Tanırım [iskender kaçar]Amatör Ses Calışması |
|
|
İskender abi hakkını vermiş sundugun için ömer abiye teşekkürler resimler ayrıca güzellik katmış gönlünüze saglık eyvallah....
_________________ Küstürdün Gönlümü Güldüremedin... |
|
|
|
 |
iskender_kacar

|
Tarih: 10-Arl-2009 / 07:25 Mesaj konusu: Re: Gözünden Tanırım [iskender kaçar]Amatör Ses Calışması |
|
|
| KUSTURDUNGONLUMU demiş ki: | | İskender abi hakkını vermiş sundugun için ömer abiye teşekkürler resimler ayrıca güzellik katmış gönlünüze saglık eyvallah.... |
sağol kardeşim teşekkür ederim beğenmene sevindim
_________________ kahır çekenlerin ata`sı |
|
|
|
 |
KUSTURDUNGONLUMU
SüperAktif Üye

|
Tarih: 10-Arl-2009 / 07:37 Mesaj konusu: Re: Gözünden Tanırım [iskender kaçar]Amatör Ses Calışması |
|
|
| iskender_kacar demiş ki: | | KUSTURDUNGONLUMU demiş ki: | | İskender abi hakkını vermiş sundugun için ömer abiye teşekkürler resimler ayrıca güzellik katmış gönlünüze saglık eyvallah.... |
sağol kardeşim teşekkür ederim beğenmene sevindim | Eyvallah iskender Abi ben ne yaptımki Güzel Yorumlamışsın Hakkatende Başarılarının Devamını Dilerim Tekrardan Eyvallah.....
_________________ Küstürdün Gönlümü Güldüremedin... |
|
|
|
 |
atasayar

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 10-Arl-2009 / 20:33 Mesaj konusu: Re: Gözünden Tanırım [iskender kaçar]Amatör Ses Calışması |
|
|
Ses biraz ekolu ama yoruma dicek bişey yok maşallah bi şöhret aldı başını gidiyor
Sesine sağlık abi
Babacan1102 seninde emeğine sağlık video için
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
muslum_toprak
Aktif Üye

|
Tarih: 10-Arl-2009 / 23:17 Mesaj konusu: Re: Gözünden Tanırım [iskender kaçar]Amatör Ses Calışması |
|
|
iskender kardeş,sesine yüreğine sağlık,hakkını vermişsin parçanın..
|
|
|
|
 |