|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Üye Kayıtları |
| Yazar |
Mesaj |
lesya
Yeni Üye

|
Tarih: 25-Ksm-2009 / 06:26 Mesaj konusu: Re: Üstüme düşme benim[lesya-clgsedat düet]amatör ses calışm |
|
|
çok teşekkrü ederim canımmmmmmm umarım alt yapılarını bulabilriizzzzz bulursam senin için okuycam saygılar....
_________________ Hayalle Yaşarken Gerçek Dünyada Harcanıp Gitmişiz Haberimiz Yok......
Sanal Alem İşte Dalgasız Denize Herkes Kaptan.... |
|
|
|
 |
SoRsAnA-DaMla
Üye

|
Tarih: 25-Ksm-2009 / 06:42 Mesaj konusu: Re: Üstüme düşme benim[lesya-clgsedat düet]amatör ses calışm |
|
|
söylemiştim ömere ona sor o ayarlayabilir belki bendede yok.ben öyle kolay kolay herşeyi beğenmem,yalan yok güzel söylüyosun rahmetli bergeni andırıyo sesin.onları söyle o saatten sonra durma buralarda ztn ak git 
_________________ Bakıyorum, seçiyorum
Gülüyorum, geçiyorum |
|
|
|
 |
muslumkolikkk
Üye

|
Tarih: 25-Ksm-2009 / 16:48 Mesaj konusu: Re: Üstüme düşme benim[lesya-clgsedat düet]amatör ses calışm |
|
|
çok güzel yorum inana bana piyasadaki çoğu karganın binlerce kat üstünde güzel pir paylaşım paylaşana da yorumlayanlara da tşkler.....
_________________ alemlerde yer yapan deliknlının elinde olan çarşafla sarılıp dumanla yok olan esrara değil sana müptelayım müslüm baba (müslümkolikkk...) |
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 25-Ksm-2009 / 19:36 Mesaj konusu: Re: Üstüme düşme benim[lesya-clgsedat düet]amatör ses calışm |
|
|
çok tşkler eksik olmayın arkadaşalar.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
ex-arab
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

|
Tarih: 26-Ksm-2009 / 07:41 Mesaj konusu: Re: Üstüme düşme benim[lesya-clgsedat düet]amatör ses calışm |
|
|
oooooowww işte bu yoruma şapka çıkartırım arkadaş! Müzik desen müzik, ses desen ses, yorum desen yorum, ahenk desen ahenk, ritm desen ritm eee sayacak birşey kalmadı sanırım. Gerçekten mükemmel olmuş ikinizin de ağızlarına sağlık diyorum. Saygılar 
_________________ Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlar da
Ancak; birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir.
Önemli olan nereye nasıl geldiğinizdir. |
|
|
|
 |
adem_reis78
Aktif Üye

|
Tarih: 27-Ksm-2009 / 01:51 Mesaj konusu: Re: Üstüme düşme benim[lesya-clgsedat düet]amatör ses calışm |
|
|
valla harika sölemişler harika olmuş süper
1 dakika sonra eklenen mesaj:
cok güzel okumuşlar yüreklerine saglık
|
|
|
|
 |