Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Albümleri ve Şarkı Sözleri |
Yazar |
Mesaj |
pablo1907
Üye

|
Tarih: 31-Ekm-2009 / 04:22 Mesaj konusu: Re: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
ben babayı ilk kez almanyalı kız arkadaşım dinliyordu İNSAF şarkısyla tanıdım şimdi evlendi gitti hey gidi günler hey
_________________ Kul Kaderini Yaşar Bahtına Ne Çıkarsa |
|
|
|
 |
muslumkolikkk
Üye

|
Tarih: 14-Ksm-2009 / 08:41 Mesaj konusu: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
gözümde yaş parçasını ilk dinledim ama sonu gelmedi gelmez de her yol msülüm baba .........
_________________ alemlerde yer yapan deliknlının elinde olan çarşafla sarılıp dumanla yok olan esrara değil sana müptelayım müslüm baba (müslümkolikkk...) |
|
|
|
 |
muslumkolikkk
Üye

|
Tarih: 21-Ksm-2009 / 06:35 Mesaj konusu: Re: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
bende babayı seni sevmez olaydım parçasıyla tanıdım ve iykide tanımışımm.....
2 dakika sonra eklenen mesaj:
yaw bu benim abimin nici kusura bakmaayın yanlışlık olduu.. 
_________________ alemlerde yer yapan deliknlının elinde olan çarşafla sarılıp dumanla yok olan esrara değil sana müptelayım müslüm baba (müslümkolikkk...) |
|
|
|
 |
KUSTURDUNGONLUMU
SüperAktif Üye

|
Tarih: 21-Ksm-2009 / 18:39 Mesaj konusu: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
bagrı yanık eyw saolasın kardeş
_________________ Küstürdün Gönlümü Güldüremedin... |
|
|
|
 |
muslumcuharun
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 22-Ksm-2009 / 01:51 Mesaj konusu: Re: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
bir aralar müslüm babaya ben de kötü gözle bakardım aslında yalnızca müslüm gürsese değil bütün arabesk alemine öyle bakardım
birgün radyoda teyzem bir şarkı dinliyordu, gerçekten de muhteşem bir şarkıydı ama söyleyen kimdi, bilmiyordum. sordum "müslüm gürses" cevabını alınca şok oldum, ben müslüm gürsesi "kıro, cahil" diye duymuştum hep
işte o şarkı "SEV YETER"di
o günden sonra biraz yumuşadım ama hala iyi bakmıyordum müslüm gürsese bir keresinde de "seni yazdım kalbime"yi duydum tam anlamıyla bağlandım
hep "adeta inleyen, insanı karamsarlığa sürükleyen, cahil" diye tanıdığım müslüm gürsesi artık "BABA" sıfatıyla ağzıma alıyordum, o günden bugüne de böyle gider, "müslüm baba seni kötü tanımışım özür diliyorum"
|
|
|
|
 |
karakartal82
Üye

|
Tarih: 22-Ksm-2009 / 05:45 Mesaj konusu: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
müslüm babanın ilk dinlediğim şarkısı KÜSKÜNÜM yaşım 28 on yşından beri dinlerim müslüm babayı
|
|
|
|
 |
iskender_kacar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

|
Tarih: 23-Ksm-2009 / 06:47 Mesaj konusu: Re: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
Bir gece saat 24ü geçmişti
abimle ben aynı odada kalıyorduk
13 yaşındaydım kral fm dinliyorduk
sonra babadan (seni isterim) çaldı ve ben sonuna kadar dinlemiş hatta yarısından itibarende kasete kaydetmiştim
_________________ kahır çekenlerin ata`sı |
|
|
|
 |
cilekcigdem
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 25-Ksm-2009 / 04:06 Mesaj konusu: Re: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
bende babayı ilk <<güldür yüzümü <<sarkısıyla tanımıstım sene 2000 yıllında bende aynı sekılde ıskender abı gıbı kral fmden dınlemıstım ve hala dınlemeye devam....
|
|
|
|
 |
adem_reis78
Aktif Üye

|
Tarih: 26-Ksm-2009 / 06:50 Mesaj konusu: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
Yanarım AAlbümünündeki Nerede o Günler Parcasıyla
_________________ Kimbilir kaç seven sabah bekliyor.. |
|
|
|
 |
tutavua
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 27-Ksm-2009 / 00:27 Mesaj konusu: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
bir oyun üzerine dinledim..hasret rüzgarları.. 
|
|
|
|
 |
kralmuslum88
Üye

|
Tarih: 29-Ksm-2009 / 06:43 Mesaj konusu: Re: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
sev yeter ve küskünüm,babanın ilk dinlediğim parçalarındandır
_________________ aleme küstüm ilacım Baba Müslüm |
|
|
|
 |
mlt44
Üye

|
Tarih: 29-Ksm-2009 / 08:49 Mesaj konusu: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
babayı senin için arkısıyla sevdim o zamanlar malatyada dogan kasetcilikde çalışıyordum
|
|
|
|
 |
Adanali1954
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 17-Arl-2009 / 19:56 Mesaj konusu: Re: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
96 yada 97de meselem-senden vazgeçmem şarkılarıyla tv'de klipleri cıkıyordu daha aklım yeni ererken yani ogün bugün bıkmadan usanmadan damardan..
|
|
|
|
 |
sandman
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 18-Arl-2009 / 18:17 Mesaj konusu: Re: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
ben babamızı küskünüm-bir gülsen yeter adlı şarkısını duydum radyoda ve 7-8 senedir dinliyorum şu sıralar aşık oldum babamıza sevgiler.
|
|
|
|
 |
_sema_
Yeni Katılımcı

Kayıt: Jan 15, 2010 Mesajlar: 3 Nereden: İSTANBUL-BAĞCILAR
|
Tarih: 16-Oca-2010 / 05:27 Mesaj konusu: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
ilk dinlediğim bir kadın tanıdım şarkısı::
|
|
|
|
 |
ex-arab

|
Tarih: 18-Oca-2010 / 06:09 Mesaj konusu: Re: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
hatırlamıyorum tam olarak ama sanırım unutamadım şarkısıyla tanıdım. sev yeter ile de bağlandım
_________________ Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlar da
Ancak; birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir.
Önemli olan nereye nasıl geldiğinizdir. |
|
|
|
 |
emirayvaz07
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 19-Oca-2010 / 03:53 Mesaj konusu: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
EsRaRlı GöZleR çok güzel şarkıdır yaa
Müslüm Gürses
|
|
|
|
 |
bahadir1903
Yeni Üye

|
Tarih: 19-Oca-2010 / 13:36 Mesaj konusu: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
2004 te gitme şarkısıyla başladı bende baba aşkı
|
|
|
|
 |
ferhat_27
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 25-Oca-2010 / 01:43 Mesaj konusu: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
arkadaşlar ben müslüm gürsesi adanada bir dam sefasında boğma içerken bir abimiz babanın piyasada hiç kalmayan avrupa baskılı bir şarkısını okudu tam 15 sendir aradım buladım kasetinide o abimizde gördüm ve dinledim şarkının adını tam bilmiyotum ama sözleri şöyle seni sevdiğim için mecnunmu diyorsun leyla olmak içinmi ele gidiyorsun dur biraz acelen ne birşey unutmadınmı,inkar etme benimle gönül avutmadınmı gidiyorsun selamlarla birşey unutmadınmı kasetin adı adana kara kedi gazino sahnesi 01...makara değil harbiden saydılarımla
|
|
|
|
 |
babacan1102

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 26-Oca-2010 / 08:10 Mesaj konusu: Re: re: baba'yı ilk hangi şarkısıyla tanıdın...? |
|
|
ferhat_27 demiş ki: | arkadaşlar ben müslüm gürsesi adanada bir dam sefasında boğma içerken bir abimiz babanın piyasada hiç kalmayan avrupa baskılı bir şarkısını okudu tam 15 sendir aradım buladım kasetinide o abimizde gördüm ve dinledim şarkının adını tam bilmiyotum ama sözleri şöyle seni sevdiğim için mecnunmu diyorsun leyla olmak içinmi ele gidiyorsun dur biraz acelen ne birşey unutmadınmı,inkar etme benimle gönül avutmadınmı gidiyorsun selamlarla birşey unutmadınmı kasetin adı adana kara kedi gazino sahnesi 01...makara değil harbiden saydılarımla |
dediğin eser dönde bir ardına bak bir şey unutmadın mı eseridir.
yüregimden vurdun beni albümünde sözü ali maraşlı müziği rahmetli özer şenay hocaya ait bir eserdir.
eyvallahh
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |