valla kızartmalık olmuş ömer abi nedıyelim allah yollarını patates etsin sedat abi çok güzel kızartıyo patatesleri sedat abi hangi yagdan kullanıyon abi eyw hepinize teşekkürler eyw
valla kızartmalık olmuş ömer abi nedıyelim allah yollarını patates etsin sedat abi çok güzel kızartıyo patatesleri sedat abi hangi yagdan kullanıyon abi eyw hepinize teşekkürler eyw
Valla ne yalan söyleyim facebookda dinledim Bu Sefer iş Sedat abide sesi tam bu parçalık işte cumburlop diye oturmuş sesi buraya Ayselinde hakını yemeyelim oda garibim arada kaynıyo işte
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
teşekürler ömer üsdat ve diğer arkadaşlar,bu parçayı yaptık iyi oldu bence ayselin sesi iyi oturdu bu parçaya, benimde kopmle tek başıma okduğum,var facebokta,yayınladım,çok ilgi gördü sağolsunlar.hepsine, bu videoyu ansızım görünce şaşırdım şimdi. erken hazırlamışsın ömer kardeş,süpriz yaptın ellerin dert görmesin.
valla yağı tuzu bilmem ben güzel kardeşim,elimizde ne varsa onu sergiliyoruz,taktir sizden. ayrıca son kısım kesilmiş şarkının neden kaynaklandı bilmiyorum,birde şarkıyı okuyan iki kişiden birsim ama benim resmim yok videoda onu atlamışsın ömer üsdadım.
valla yağı tuzu bilmem ben güzel kardeşim,elimizde ne varsa onu sergiliyoruz,taktir sizden. ayrıca son kısım kesilmiş şarkının neden kaynaklandı bilmiyorum,birde şarkıyı okuyan iki kişiden birsim ama benim resmim yok videoda onu atlamışsın ömer üsdadım.
bana ulaşan resim aysel in resimleri seninde birtane vardı diger videonda oldugu için ekleme geregi duymadım.
yerine buluşma fotoğraflarını ekledim.
görende podyuma cıkıyor diyecek sedat
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
ömercim klibi hazırlayıp eklemişşin emeğine sağlık babanın resimleriylede çok güzel bir video olmuşş hepinizeee güzel yorumlarınızdan dolayıı teşekkrü ederim öylesine okumuş okduğumuz bir parça işte:)
_________________ Hayalle Yaşarken Gerçek Dünyada Harcanıp Gitmişiz Haberimiz Yok......
sedat abi cvb yazmışsın ama yagın ismini ututmussun yagın markası ney güzel pişiriyon yagın markasını verde bizde kullanalım eyvallah
KUSTURDUNGONLUMU demiş ki:
sedat abi yazıyon yazıyon şu yagın markasını bi vermıyon ama mukemmel kızartıyon yemin olsun
yaw olurmu hele bombaları patlatıyon şu yagın ismini söyle bizde kullanalım be abi eyw
Bu Yağın imalatı durdu artık her yerde bulamazsın sedat abide çok çok almış zula yapmış gittiği yere kadar kullanıyo sne boşuna arama avucunu yalarsın
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....