|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Üye Kayıtları |
| Yazar |
Mesaj |
xmen
Fanatik Üye

|
Tarih: 05-Nis-2009 / 17:54 Mesaj konusu: Re: Cevap: Aysel&Sedat(clgnsedat) Düeti-Talihsizler |
|
|
aslında gercege bakarsak benim hoşuma konuşsana bırtanem daha çok hoşuma gitmişti ama yınede yüreginize saglık
_________________ bir zalimin aşkına kul etme beni
|
|
|
|
 |
suskun_ahmet56
Aktif Üye

|
Tarih: 06-Nis-2009 / 01:23 Mesaj konusu: Re: Cevap: Aysel&Sedat(clgnsedat) Düeti-Talihsizler |
|
|
içleri ve dışları bir olan iki samim arkadaşlarım yüreğinize sağlık süüüüüppppppeeeeeerrrrrrrr olmuş bunu ben size burada yayınlanmadan öncede demiştim yolunuz açık olur inş daha iyi yerlere ulaşırsınız sizden bunun daha iyisinide beklemiyor değililm bundan daha iyisiini yapabilecek kabileiyete oldugunuzu ben çok iyi biliyorum yolunuz açık olsun gönül dostları...........,
..................................gönlünüz gönlümüzdür.....................................
...........................................suskun_ahmet56.........................................
................................................eyw........................................................
|
|
|
|
 |
esrarengiz_sis
Aktif Üye

Kayıt: Feb 26, 2006 Mesajlar: 360 Nereden: istanbul bagcılar
|
Tarih: 06-Nis-2009 / 10:24 Mesaj konusu: Re: Cevap: Aysel&Sedat(clgnsedat) Düeti-Talihsizler |
|
|
aysel ablam benim yine döktürmüş sedat abimle yüreginize saglık bize bu keyfi yaşattıdınız için size teşekkür ederim
_________________ sitemle acıyla yan bakma öyle sevgilim suçumu yüzüme söyle sebepsiz dargınlık olurmu böyle yaşanmış maziyi bir anda silme |
|
|
|
 |
yusufum68
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

|
Tarih: 15-Nis-2009 / 03:20 Mesaj konusu: Re: Cevap: Aysel&Sedat(clgnsedat) Düeti-Talihsizler |
|
|
| xmen demiş ki: | | aslında gercege bakarsak benim hoşuma konuşsana bırtanem daha çok hoşuma gitmişti ama yınede yüreginize saglık |
konuşsana birtanem de güzeldi.ama bana göre talihsizlerin kayıt tekniği ondan daha güzeldi.
_________________ Ağlamayı bilmeyen gözler sevmeyi de bilmez. |
|
|
|
 |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 15-Nis-2009 / 19:55 Mesaj konusu: Cevap: Aysel&Sedat(clgnsedat) Düeti-Talihsizler |
|
|
gerçektende güzel olmuş yüreğinize sağlık dostlar
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım... |
|
|
|
 |
mustafabergen
Üye

|
Tarih: 15-Nis-2009 / 23:10 Mesaj konusu: Re: Cevap: Aysel&Sedat(clgnsedat) Düeti-Talihsizler |
|
|
Paylaşım İçin Teşekkürler. Güzel Yorumlanmış Bi Şarkı
Keşke Zamanında Müslüm Baba Ve Bergen de Böyle Bir Düet Yapsaymış..
_________________ Bu alana reklam verebilirsiniz  |
|
|
|
 |
327yaren_61bozo
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 22-Nis-2009 / 04:01 Mesaj konusu: Re: Cevap: Aysel&Sedat(clgnsedat) Düeti-Talihsizler |
|
|
güzel bir çalışma daha sedat babadan bu işi hakkıyla götüreceğine inanıyorum ve sonuna kadar da destek çıkarız sana başarılısın diğer bayan arkadaşın da sesi güzel sölemiştim bi daha sölim ikinizin sesi birbirine çok yakışıyo başarılar
|
|
|
|
 |
emili27
Üye

|
Tarih: 23-Nis-2009 / 02:00 Mesaj konusu: Re: Cevap: Aysel&Sedat(clgnsedat) Düeti-Talihsizler |
|
|
konussana birtanem den sonra buda ikinci düet agzınıza saglık bundan sonra hangi düet var merak edıyorum itirazım varı okusanız cok güzel olur
|
|
|
|
 |
BETER52
Aktif Üye

|
Tarih: 25-Nis-2009 / 01:54 Mesaj konusu: Re: Cevap: Aysel&Sedat(clgnsedat) Düeti-Talihsizler |
|
|
guzel olmus sedat gercek sesın mı bu resımdekı halden bu ses garıp :d yınede guzel olmus emegınıze saglık
_________________ gönlüm hasretinden insafmı gördü,hergecemi böyle azapla böldü,kimbilir sevenler ne düşler gördü,bense gözlerimi yummadım hala |
|
|
|
 |
SoRsAnA-DaMla
Üye

|
Tarih: 10-Ksm-2009 / 07:29 Mesaj konusu: Re: Cevap: Aysel&Sedat(clgnsedat) Düeti-Talihsizler |
|
|
aysel bravo şarkıcı piyasasında ben diyen biçok abuk subuk insana taş çıkarırsın böyle içli söylenince yerini buluyor duyunca onu hissettim.BULUNUR ELBET ve NERDESİN şarkılarınıda okurmusun istek parçalarımdır seslendirirsen duymak isterim
_________________ Bakıyorum, seçiyorum
Gülüyorum, geçiyorum |
|
|
|
 |
lesya
Yeni Üye

|
Tarih: 10-Ksm-2009 / 07:36 Mesaj konusu: Re: Cevap: Aysel&Sedat(clgnsedat) Düeti-Talihsizler |
|
|
Çok Teşekkür Edrim Canım Kısmett Bulursam Şarkıların Alt Yapılarınıııı Senin İiçin Okur Eklerim Siteye..... Teşekkürlerrr Güzel Yorumun İçin....
_________________ Hayalle Yaşarken Gerçek Dünyada Harcanıp Gitmişiz Haberimiz Yok......
Sanal Alem İşte Dalgasız Denize Herkes Kaptan.... |
|
|
|
 |
SoRsAnA-DaMla
Üye

|
Tarih: 10-Ksm-2009 / 07:46 Mesaj konusu: Re: Cevap: Aysel&Sedat(clgnsedat) Düeti-Talihsizler |
|
|
rica ederim hytm ciddi anlamda ton güzel.böyle nağmeli içli içli oku bunları yıkar yani.bulamazsanda bu işlerle ilgilenenler var sanırım sitede gönderde mix falan yapsınlar özellikle bu 2şarkıyı duymak istiyorum senden.görüşürüz allaha emanetsin..
_________________ Bakıyorum, seçiyorum
Gülüyorum, geçiyorum |
|
|
|
 |
lesya
Yeni Üye

|
Tarih: 10-Ksm-2009 / 07:48 Mesaj konusu: Re: Cevap: Aysel&Sedat(clgnsedat) Düeti-Talihsizler |
|
|
İnşallah canım saoll sende allah emanet ol.. ayrıca yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkrü ederim....
_________________ Hayalle Yaşarken Gerçek Dünyada Harcanıp Gitmişiz Haberimiz Yok......
Sanal Alem İşte Dalgasız Denize Herkes Kaptan.... |
|
|
|
 |
OSMANN49
Aktif Üye

|
Tarih: 11-Ksm-2009 / 01:12 Mesaj konusu: Re: Cevap: Aysel&Sedat(clgnsedat) Düeti-Talihsizler |
|
|
dehşetül vahşet olmuş ne diyelimmm sesinize sağlık
_________________ doğuştan anlıma yazılan dertsin seni sevmezsem katlanmak azap olurdu |
|
|
|
 |