Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Müslüm Gürses Uzun Hava&Kara Sandıgın Kilidi
Müslüm Gürses Uzun Hava&Kara Sandıgın Kilidi
Sayfa 1, 2  Sonraki

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Tv Görüntüleri
Yazar Mesaj
ADANALl
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: ADANA
MesajTarih: 24-Ekm-2009 / 07:23    Mesaj konusu: Müslüm Gürses Uzun Hava&Kara Sandıgın Kilidi

Kara Sandıgın Kilidindeki ses bi bela

1 kullanıcı bu konuya teşekkür etti. Teşekkür gönderenlerin listesi için tıklayınız.
xmen
Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 24-Ekm-2009 / 18:21    Mesaj konusu: Re: Müslüm Gürses Uzun Hava&Kara Sandıgın Kilidi

yotube acmıyor ama olsun ellerıne saglık sagol varol

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: MALATYA
MesajTarih: 24-Ekm-2009 / 19:43    Mesaj konusu: Re: Müslüm Gürses Uzun Hava&Kara Sandıgın Kilidi

emeğine sağlık adanlı ......eyw

Gururumu kırıpta sırtımdan vurmasaydın
Allah bir sevgim bir ateşlerde sen yaktın
Nasıl kıydın aşkıma şerefsizlere sattın
Kullanıcı profilini gör
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: istanbul/adıyaman
MesajTarih: 24-Ekm-2009 / 23:05    Mesaj konusu: Re: Müslüm Gürses Uzun Hava&Kara Sandıgın Kilidi

ses kalitesi cok süper babada esiyor resmen maşallah.
emeğe saygı adanalı

eyvallah

nerdesin
Kullanıcı profilini gör
muhammed
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: BATMAN
MesajTarih: 25-Ekm-2009 / 01:59    Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Gürses Uzun Hava&Kara Sandıgın Kilidi

Emeği geçenlere binlerce teşekkürler.
Süper olmuş.

Üye
Üye

Nereden: van
MesajTarih: 25-Ekm-2009 / 05:45    Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Gürses Uzun Hava&Kara Sandıgın Kilidi

eline sağlık adanalı kardeş. tam ben ekleyecektim ki baktım sen eklemişsin. emeğine sağlık. youtube den aramıştım var mı ekleyen diye bugün gördüm ve inanırmısınız tam 3 saat aralıksız dinledikçe dinledim. Yok böyle birşey. bu uzun hava bu kadar mı güzeldi ''buradan bir atlı geçti'' güdük necmi hababam sınıfında gırgır olsun diye okurdu meğer ne damar bir uzun havaymış enfes sözleri varmış ve herşey bir yana ona ruh veren müslüm baba'da bir yüce ses var ki bekçi bakoyu mezarından çıkartır. tüylerim diken diken gözlerimde yaş dinledikçe dinliyorum.
Bu muhteşem sanatçı bir önceki şarkısında rock okuyor ve hemen ardından tatlısesin ricasını kırmayarak tam bir gırtlak şovuyla uzun havada döktürüyor. hemde değişti diyenlere kapak olacak bir yorumla. hele keman taksimi adama lebbeyk çektiriyor ve baba da onure edip kemancıyı alkışlatıyor. her zaman olduğu gibi okuduğu parçanın bestecisi söz yazarını ve makamını da hatırlatıp birde vitüöz ustalarını da alkışlatarak şarkıyı ruhuyla okuyor. tatlıses baba yı gözlerini kapatıp dinleyip eski gazelhanları hatırladığını söylüyor ve ardından kaset teklifi yapıyor. bana sorarsanız babanın tez elden bu işe girişip bu ve benzer halk müziği türkülere uzun havalara arşivlere kaldırılacak bir çalışma yapması türk müziği adına çok yararlı olacaktır. bu büyük sesin kıymetini bilelim arkadaşlar. inanın dinlemeye doyamayacaksınız. Sen çok yaşa Müslüm baba Allah eksikliğini vermesin
15 dakika sonra eklenen mesaj:
youtube

bu linkten de izleyebilirsiniz arkadaşlar
yada, www.filmmerkezi.net/youtube-giris/ yazıp youtube ye giriş yapıp ''müslüm gürses kara kapının kilid yazın''

Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
MesajTarih: 25-Ekm-2009 / 18:07    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses Uzun Hava&Kara Sandıgın Kilidi

Emeğine Sağlık eyvallah baba işte her telin ustası

Kullanıcı profilini gör
ADANALl
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: ADANA
MesajTarih: 26-Ekm-2009 / 00:41    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses Uzun Hava&Kara Sandıgın Kilidi

2 gunde 200 kısımı ızledı Smile helal olsun xmen dns ayarlarını degıstırıp youtube a erişim saglayablirsin

Üye
Üye

Nereden: Çorum
MesajTarih: 26-Ekm-2009 / 01:15    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses Uzun Hava&Kara Sandıgın Kilidi

xmen arkadaşım ben izleyemdim bir türlü youtube jacker proğramımda kurulu ama olmuyor

Üye
Üye

Nereden: malatya
MesajTarih: 26-Ekm-2009 / 04:56    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses Uzun Hava&Kara Sandıgın Kilidi

neden izleyemiyorum bunu anlamadım sagol adanalı paylaşım için tesekkürler
Kullanıcı profilini gör
imparator_44
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: MALATYA
MesajTarih: 26-Ekm-2009 / 08:38    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses Uzun Hava&Kara Sandıgın Kilidi

pablo1907 demiş ki:
xmen arkadaşım ben izleyemdim bir türlü youtube jacker proğramımda kurulu ama olmuyor
buradan indir

birde bunu dene bakalım ...

Gururumu kırıpta sırtımdan vurmasaydın
Allah bir sevgim bir ateşlerde sen yaktın
Nasıl kıydın aşkıma şerefsizlere sattın
Kullanıcı profilini gör
ertu1900
Üye
Üye

MesajTarih: 26-Ekm-2009 / 10:08    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses Uzun Hava&Kara Sandıgın Kilidi

bu programı canlı olarak ızleıdm fakat kacıranlarında baya seyler kacırdıgını söylemek ısterım...programı ızlerken neden muslum gurses hayranı oldugunuzu anlıyosunuz resmen
Kullanıcı profilini gör
huzur34
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 26-Ekm-2009 / 17:24    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses Uzun Hava&Kara Sandıgın Kilidi

Ey Müslüm babaaa

Kelimeler yetmiyor ki anlatmaya

Seni yaradana kurban olurum.

Üye
Üye

MesajTarih: 26-Ekm-2009 / 17:37    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses Uzun Hava&Kara Sandıgın Kilidi

çok doğru. baba o programda nasıl bir sanatçı olduğunu yine cümle aleme gösterdi. çünkü o programda üstün bir performansla eski klasik arabesk parça olan küskünüm ile muhteşem bir giriş yaptı. sonrasında rock tarzında tutamıyorum zamanı ondan sonrada türk sanat müziği tarzında ''bulursun beni'' ve ardından gazelhan edasıyla müthiş bir uzun hava ve ardına bağladığı güzel bir halk türküsü ve programın en sonunda da güzel bir deyişle yani yıllar önce seslendirdiği ''akıttın gözümden yaşı'' adlı alevi deyişi ile veda etti. bu program babanın ne denli bir geniş dinleyici kitlesine hitap ettiğini gözler önüne sererken bizlerede gurur verdi. samimi söylüyorum dostlar böyle bir komplike sanatçı dünyada yok hoş tatlıseste gerçekten babayı durmadan onure etti.
özellikle bir daha duyamayacağınız o müthiş uzun havayı dinlemeyen ben müslümcüyüm demesin ibo sov programına çıktığı her defasnda kasetlerde veya albümlerinde hiçbir zaman duyma şansımız olmayan şarkıları ve uzun havaları izleme şansını yakalıyoruz bundan dolayıda ibrahim tatlıses e bir kez daha teşekkürü bir borç bilirim ayrıca babayı ne kadar iyi tanıdığını ve hangi sesleri hangi parçları iyi okuyacağını bildiği için vede geçmiş anılarını paylaştığı hatta tarsusta beraber sahne aldıkları zaman babayı dinleyip ondan sonra sahneye çıkınca '' yav ben şimdi bu adamdan sonra çıkıp ne okuyacağım'' demeside takdire şayandı. programda babayı ne çok dinlediğini ilham aldığını söylerken aslında çok kibirli sanlılan tatlısesin babaya karşı boynunun kıldan ince olduğunu bir kez daha gösterdiği için alkışlamak gerek. uzun havanın olduğu linki yukarıdaki mesajımda yazmışım dileyen oradan ulaşabilir

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: manisa
MesajTarih: 26-Ekm-2009 / 17:39    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses Uzun Hava&Kara Sandıgın Kilidi

valla baba burda resmen mest eti tek kelime ile iboda hayranlıklaizledi,helal olsun,youtubeden izleyemeyenler,kodları değiştirsinler.sonrasında izleyebilrsiniz.

Üye
Üye

MesajTarih: 26-Ekm-2009 / 17:47    Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Gürses Uzun Hava&Kara Sandıgın Kilidi

filmmerkezi.com

ardından müslüm gürses yazıp arama yapın, veya müslüm gürses uzun hava kara sandığın kilidi diye aratın muhteşem bir 7 dakika ve arada babanın alkışlattığı eşsiz keman taksimi sizleri mest edecektir. iyi seyirler
4 dakika sonra eklenen mesaj:

pardon arkadaşlar yanlış oldu doğru link bu;Web Page Name
www.filmmerkezi.net/youtube-giris/

Üye
Üye

Nereden: Çorum
MesajTarih: 26-Ekm-2009 / 23:05    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses Uzun Hava&Kara Sandıgın Kilidi

arkadaşlar ben izleyemedim ne yaptımsa olmadı.mp3 olarak yayınlayın bari öyle dinleyeyim.saygılar

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: MUŞ
MesajTarih: 27-Ekm-2009 / 01:38    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses Uzun Hava&Kara Sandıgın Kilidi

eyv emeğine sağlık kardeşşşş tşkler

Üye
Üye

MesajTarih: 27-Ekm-2009 / 17:59    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses Uzun Hava&Kara Sandıgın Kilidi

izleniyor arkadaşlar 2 mesaj yukarıda yazdığım linke tıklayın youtube girip msülüm gürses uzun hava yazın hepsi çıkıyor karşınıza ortalara doğru uzun hava kara sandığın kildi yazan videoya tıklayın doya doya izleyin. kendim denedim açıp izledim. bazen yotube yoğun oluyor o zaman sayfayı açmakta problem olabiliyor belki o ana denk gelmişsinizdir

Üye
Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 09-Ksm-2009 / 16:31    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses Uzun Hava&Kara Sandıgın Kilidi

programın bütünü ele alındıgında , diğer sanatçılara ait programlarda seslendirdiği canlı eserler dikkate alındıgında ,
flas tv deki baba show'da seslendirdiği bir birinden muhtesem eserler hatırlandıgında vede bir çok ibo showda ortaya koydugu canlı performans , izzet yıldızhan'a ait programlarda ki cnalı performansları tekrar dinlenirse görülecektir ki
müslüm babayı canlı okuma performansı olarak eleştirenlerin insaf ile bağdaşacak bir yönlerinin olmadığı anlaşılacaktır.
ancak biz müslüm gürses sevenlerin yapabaileceği bir durum içindeyiz
sevdiği sanatcıyı bu kadar çok sevdiğini iddia edip bu kadar acımasız ve insafsızca eleştirmek ve karalamak sanırım bir baska sanatcıya nasip olmamıştır.
kendimizle gurur duymamız gerekli sanıyorumki.
müslüm gürses altın çağını yaşarken , kale gibi ayakta dim dik dururken yaptıgı bütün produksüyonların eleştirilmesi takdir edilmek yerine tenkit edilmesi manidar ve düşündürücüdür.
kara sandıgın kilidi adı altında yayınlanan bu klibi izledik programı canlı da izledik tıpkı bundan önceki tum programlar gibi gördük ki babada bi değişim söz konusu değil.
zaman zaman ticari gayeler ve değişik projeler açısından ilginç turdeki eserlerin repertuarlara girişi söz konusu iken ve bunlarında başarı ile cesaret ile icrası ortada iken yoğun eleştirilerin olması ancak bencillik ile adlandırılabilir.
bir sanatçı sınırları zorlamalı belli kalıplarda kalmamalı yüreği ve sesi yetiyorsa değişik yorumlara imza atabilmelidir.
müslüm gürsesin arabesk dışındaki bu başarılı çalışmaları tplumun buyuk kısmının begenisini kazanmış ilgilsini çekmiken bir tek müslümcü oldugunu beyan edenler tarafından tepki çekmiştir.
biz müslüm gürsesi zaten senelerdir ilgi , beğeni ve takdirle takip ediyoruz bırakalım değişik eserler ve turler ile diğer eksimlerde şapka çıkarsın .destek olacak yerde bu platformlarda yapılmayan eleştiri kalmadı.
şimdi bir ibo show oldu bir kaç muhtesem eser ve yorum her kes övgü ile söz etmeye basladı
oysa zaten muslum gurses her zamana övgüye değerdi
çelişkilerimize son verip destek olabildiğimiz kadar olmalıyız bu buyuk ve efsane sanatcımıza bu muamele reva görülmelidir
umarım en azından bundan sonra bencilliği bırakırız
selamlar
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Tv Görüntüleri
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering