Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - [Haber] Trtde müslüm baba açılımı gazete haberlerınden
[Haber] Trtde müslüm baba açılımı gazete haberlerınden

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Basın ve Haberler
Yazar Mesaj
xmen
Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 04-Ekm-2009 / 23:36    Mesaj konusu: [Haber] Trtde müslüm baba açılımı gazete haberlerınden

Gazeteciler isim sordu TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin o ismi açıkladı.

--------------------------------------------------------------------------------
4 Ekim 2009 10:34

--------------------------------------------------------------------------------

TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Eurovision Müzik Yarışması'na Türkiye'nin Kürtçe müzik parçasıyla katılmasının şu an gündemlerinde olmadığını söyledi. Şahin, "Sanatçı ve parçayı belirlemedik. Daha dile sıra gelmedi" dedi. Sanatçı ismi sorulması üzerine Şahin, "Müslüm Gürses ve Hüsnü Şenlendirici" diye espri yaptı.
Star gazetesinin haberine göre; bir soru üzerine Eurovision konusuna değinen Şahin, hangi sanatçıyla yarışmaya katılacağının henüz belli olmadığını bildirdi. Şahin "Hiç kimseyle henüz görüşmedik. Gazeteciler yazıyor ama açıkçası çok da gündemde kalmasını da doğru bulmuyorum. Türkiye, üçüncü dünya ülkesi gibi, Eurovision'un 12 ay boyunca tartışmasının gereği yok. Bu yarışmaya katılımı çok abartmamak lazım" dedi.
40 saniye sonra eklenen mesaj:
-----------------------------------

44835.jpg
 Açıklama:
 Dosya Boyutu:  5.19 KB
 İzleme:  6088 kere

44835.jpg

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: manisa
MesajTarih: 05-Ekm-2009 / 01:53    Mesaj konusu: Re: Cevap: trtde müslüm baba acılımı gazete haberlerınden

bir ömür yetmez tutamıyorum zamanı gibi şarkılar,fena olmaz aslında.

Üye
Üye

MesajTarih: 05-Ekm-2009 / 02:01    Mesaj konusu: Re: Cevap: trtde müslüm baba acılımı gazete haberlerınden

babanın canlı performansı yok nasıl olcakki isteriz çıkmaınıda canlı zorlanır gibi Smile
Kullanıcı profilini gör
OSMANN49
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: MUŞ
MesajTarih: 05-Ekm-2009 / 02:29    Mesaj konusu: Re: Cevap: trtde müslüm baba acılımı gazete haberlerınden

aslında babanın eski şarkılarından örnek talih kuşu eski sesten çalınsa zaten haraketli şarkı eğer gavur bizi birinci yapmazsa namardim Very Happy

Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 05-Ekm-2009 / 04:48    Mesaj konusu: Re: Cevap: trtde müslüm baba acılımı gazete haberlerınden

keske bu degigimiz yırmı sene önce olsaydı

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: manisa
MesajTarih: 05-Ekm-2009 / 14:56    Mesaj konusu: Re: Cevap: trtde müslüm baba acılımı gazete haberlerınden

iş oraya kaldımı,babanın kusursuz okuyacağından eminim,istedikten sonra yapıyor,canı istemessede. konuşur gibi okur yeterki okumak istesin.

Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
MesajTarih: 07-Ekm-2009 / 00:37    Mesaj konusu: Re: Cevap: trtde müslüm baba acılımı gazete haberlerınden

Baba bu istese dünyaları güldürür istese dünyaları ağlatır yorumuyla

Kullanıcı profilini gör
mali_usta
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Gençlerbirliği
MesajTarih: 21-Ekm-2009 / 00:35    Mesaj konusu: Re: Cevap: trtde müslüm baba acılımı gazete haberlerınden

clgnsedat demiş ki:
bir ömür yetmez tutamıyorum zamanı gibi şarkılar,fena olmaz aslında.

katılıyorum abimize.....

Dürüst ol, insancıl ol, düşün öbür dünyayı
Bir karıncayı bile incitme sakın evlat

Evlat evlat evlat insan ol evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat
Kullanıcı profilini gör
ervan403
Üye
Üye

Nereden: van
MesajTarih: 28-Ekm-2009 / 05:22    Mesaj konusu: Re: Cevap: trtde müslüm baba acılımı gazete haberlerınden

haksızlık etmeyelim arkadaşlar Baba zaten yıllar önce türkiyeye ilk defa Mtv müzik ödülünü kazandırmıştı haydar türküsüyle mtv ki bu kanal ajda ve sezeni yaşlı diye artık kliplerini yayınlamıyor fakat babanın tutamıyorum zamanı klibini yayınlıyor işte o zamanki bakış açısıyla şimdiki bir değil yoksa eminim Baba bu işinde üstesinden gelir eurovisyonun da kralını yapar

1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering