|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Basın ve Haberler |
| Yazar |
Mesaj |
xmen
Fanatik Üye

|
Tarih: 04-Ekm-2009 / 23:36 Mesaj konusu: [Haber] Trtde müslüm baba açılımı gazete haberlerınden |
|
|
Gazeteciler isim sordu TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin o ismi açıkladı.
--------------------------------------------------------------------------------
4 Ekim 2009 10:34
--------------------------------------------------------------------------------
TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Eurovision Müzik Yarışması'na Türkiye'nin Kürtçe müzik parçasıyla katılmasının şu an gündemlerinde olmadığını söyledi. Şahin, "Sanatçı ve parçayı belirlemedik. Daha dile sıra gelmedi" dedi. Sanatçı ismi sorulması üzerine Şahin, "Müslüm Gürses ve Hüsnü Şenlendirici" diye espri yaptı.
Star gazetesinin haberine göre; bir soru üzerine Eurovision konusuna değinen Şahin, hangi sanatçıyla yarışmaya katılacağının henüz belli olmadığını bildirdi. Şahin "Hiç kimseyle henüz görüşmedik. Gazeteciler yazıyor ama açıkçası çok da gündemde kalmasını da doğru bulmuyorum. Türkiye, üçüncü dünya ülkesi gibi, Eurovision'un 12 ay boyunca tartışmasının gereği yok. Bu yarışmaya katılımı çok abartmamak lazım" dedi.
40 saniye sonra eklenen mesaj:
-----------------------------------
| Açıklama: |
|
| Dosya Boyutu: |
5.19 KB |
| İzleme: |
6086 kere |

|
_________________ bir zalimin aşkına kul etme beni
|
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 05-Ekm-2009 / 01:53 Mesaj konusu: Re: Cevap: trtde müslüm baba acılımı gazete haberlerınden |
|
|
bir ömür yetmez tutamıyorum zamanı gibi şarkılar,fena olmaz aslında.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
4babafan4
Üye

|
Tarih: 05-Ekm-2009 / 02:01 Mesaj konusu: Re: Cevap: trtde müslüm baba acılımı gazete haberlerınden |
|
|
babanın canlı performansı yok nasıl olcakki isteriz çıkmaınıda canlı zorlanır gibi
|
|
|
|
 |
OSMANN49
Aktif Üye

|
Tarih: 05-Ekm-2009 / 02:29 Mesaj konusu: Re: Cevap: trtde müslüm baba acılımı gazete haberlerınden |
|
|
aslında babanın eski şarkılarından örnek talih kuşu eski sesten çalınsa zaten haraketli şarkı eğer gavur bizi birinci yapmazsa namardim
_________________ doğuştan anlıma yazılan dertsin seni sevmezsem katlanmak azap olurdu |
|
|
|
 |
xmen
Fanatik Üye

|
Tarih: 05-Ekm-2009 / 04:48 Mesaj konusu: Re: Cevap: trtde müslüm baba acılımı gazete haberlerınden |
|
|
keske bu degigimiz yırmı sene önce olsaydı
_________________ bir zalimin aşkına kul etme beni
|
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 05-Ekm-2009 / 14:56 Mesaj konusu: Re: Cevap: trtde müslüm baba acılımı gazete haberlerınden |
|
|
iş oraya kaldımı,babanın kusursuz okuyacağından eminim,istedikten sonra yapıyor,canı istemessede. konuşur gibi okur yeterki okumak istesin.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 07-Ekm-2009 / 00:37 Mesaj konusu: Re: Cevap: trtde müslüm baba acılımı gazete haberlerınden |
|
|
Baba bu istese dünyaları güldürür istese dünyaları ağlatır yorumuyla
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
mali_usta
Fanatik Üye

|
Tarih: 21-Ekm-2009 / 00:35 Mesaj konusu: Re: Cevap: trtde müslüm baba acılımı gazete haberlerınden |
|
|
| clgnsedat demiş ki: | | bir ömür yetmez tutamıyorum zamanı gibi şarkılar,fena olmaz aslında. |
katılıyorum abimize.....
_________________ Sev bütün insanları say bütün insanları
Kin gitme unut gitsin geçmişte olanları
Dürüst ol, insancıl ol, düşün öbür dünyayı
Bir karıncayı bile incitme sakın evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat |
|
|
|
 |
ervan403
Üye

|
Tarih: 28-Ekm-2009 / 05:22 Mesaj konusu: Re: Cevap: trtde müslüm baba acılımı gazete haberlerınden |
|
|
haksızlık etmeyelim arkadaşlar Baba zaten yıllar önce türkiyeye ilk defa Mtv müzik ödülünü kazandırmıştı haydar türküsüyle mtv ki bu kanal ajda ve sezeni yaşlı diye artık kliplerini yayınlamıyor fakat babanın tutamıyorum zamanı klibini yayınlıyor işte o zamanki bakış açısıyla şimdiki bir değil yoksa eminim Baba bu işinde üstesinden gelir eurovisyonun da kralını yapar
_________________ iste samimiyetin kalesi |
|
|
|
 |