|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Konserleri |
| Yazar |
Mesaj |
enemy75
Üye

|
Tarih: 05-Şub-2008 / 20:50 Mesaj konusu: Re: |
|
|
ğülhane konser verdigginde ferdi le 1gün arayla konser verdiler onada gitmiştim ama sönük gecmişti ama baba esmişti gülhanede bütün gasteller o konseri yazmııştı konserin sunucusu dizilerde oynayan volkan severcandı
_________________ kul kaderini yaşar bahtında ne cıkarsa düşmez kalkmaz bir ALLAH var unutma evlat |
|
|
|
 |
dmreda
Aktif Üye

|
Tarih: 18-Mar-2008 / 01:27 Mesaj konusu: re: |
|
|
konser var zaten dayımlar anlatr durur bazen jiletler falan.gazetelere çıkmış resimler güzel
_________________ içimde yılların yorgunlugu var,bahtımı yeniden yazsan ne fayda!!! |
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2007 Mesajlar: 1514 Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
|
Tarih: 18-Mar-2008 / 05:25 Mesaj konusu: re: |
|
|
ah ozamanları anca yaşayan bilir ben yaşayamadım ama yaşamak için neler vermmezdimki.. 
_________________ titriyor_elimde_ömrümle_dolu_bir_kadeh |
|
|
|
 |
isy4n_34
Yeni Üye

|
Tarih: 09-Tem-2009 / 04:12 Mesaj konusu: re: re: |
|
|
baba nerde o eski sesin ! bi feshane yada gülhane konseri için nelerimi vermezdim yaktın beni dünya yıktın beni dünya gerçek olan neyim var ki fanisin dünya yalansın dünya ...
_________________ Ne olur yarabbim affet bu kulunu,
Sevdiysem kalbimdir suçlu..
Koptum birer birer sevdiklerimden
Beni benden eden bu benliğimden
Kötü duyguları sil at kalbimden
İçimdeki şeytanı öldür Yarabbi !! |
|
|
|
 |
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 09-Tem-2009 / 21:50 Mesaj konusu: re: re: re: |
|
|
Meşhur Gülhane konsri 2 kaseti varmış çeşitli sanatçılarda var İbrahim Tatlıses, Gökhan Güney, Tüdaya V.s hatta baba yaşamalısın okumuş heralde
ayrıca Babanın elenor baskılı konseri albümünle hiç alakası olduğunu sanmıyom kanıt olarak konseri albümündeki 2 parça vefasız alem albümünün yedek parçaları vefasız alem albümü 88 senesi ürünü gülhane konseri 87 de olan bi konser...
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
D4M4RC1
Üye

|
Tarih: 04-Ekm-2009 / 04:25 Mesaj konusu: re: |
|
|
80.bin kişinin arasında olmayı o kadar isterrdimki kimse bilemez sadece Müslüm Baba Sevenler bilir. Jilet SAtanlar bile "Müslüm Jiletleri bunlar " GeL geL Diye Bağırıyorlarmış amcam anlatmıştı bana Nerde o eski günler diyor eski günler gitti gelmez artık o albümün kasedi varmı bilmiyorum ancak Parçaları şöyle...
1-Dünya hali
2-Düşünürken
3-Üstüme düşme benim
4-Kara kaş gözlerin elmas
5-Söyleyin bülbüle
6-Üstüme Düşme benim
7-Son dargınlık
8-Yandı çukurova
9-Kimde kabahat
10-sevmemeli
Teşekkürler...
_________________ GüLdür Beni AğLamayı İsTemiyoRum,SenDen Ayrı Bu ÇiLeyi ÇekemiyoRuM... |
|
|
|
 |