Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Kurtuluş Savaşı
Kurtuluş Savaşı
Sayfa Önceki  1, 2

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Diğer Konular
Yazar Mesaj
agrasif
Üye
Üye

Nereden: ANKARA(demetevler)
MesajTarih: 04-Oca-2007 / 23:17    Mesaj konusu: Re: Cevap: Kurtuluş Savaşı

ilkokul çaglarımızdan 29 yaşımıza kadar varlıgımız türk varlıgına armagan olsun.

Üye
Üye

Nereden: BuRSa
MesajTarih: 18-Eyl-2009 / 06:23    Mesaj konusu: Re: Cevap: Kurtuluş Savaşı

Çookk derin bir konu altında bir Türk Gerçek Tarihi Yatar merak eden arkadaşlar lütfen atlamadan okuyun rica ediyorum.
"Memleketin en temiz,en idealist,tanınmış birçok evladı bile"korkunç karamlarlık içinde kurtuluştan ümidi kesip;mandayı(himaye)bir ışık olarak görürken;sömürgeciler ellerini açmış bekliyordu!...Atamız ve Memleketin O zor durumda bulunduğu anda bile vatanı terk etmeyen BAŞ KALDIRAN YÜCE TÜRK MİLLETİNİN SAYESİNDE bu savaş kazanılmıştır.Bu bir namus davasıydı,Türklerin Şanı Şerefiydi.TÜRK adına yakışandı.Yiyecek ekmek bulamayan,silahı olmadığı ve birazdan Şehit düşeceğini bile bile cephede savaşan ASİL TÜRK KANI,VATAN SEVGİSİ ve İMAN gücüyle kazanılan eşi görülmemiş mücadeledir.
Günümüzde soyu kırıldığı ileri sürülen Ermenilerin sayısı 1,5milyona kadar çıkarılıyor.Oysa,1920 yılında,yani olayların yaşandığı tarihten 5sene sonra,bu rakam sadece 20bin.
Bu bile,bu iddialardan beslenen ABD ve AB'deki Ermeni diyasporasının(lobisinin)gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya yeter.
7mart1920'de İstanbuldaki ABD Yüksek Komiseri(İşgal Temsilcisi)Tuğamiral Mark.L Bristol e bir yalanlama yazısı gönderen Atam Mustafa Kemal Paşa,gerçekleri şöyle anlatıyordu:
"..Çıkarları gereği,Avrupada olumsuz söylentiler çıkaranlar,yeniden,Anadoluda 20bin Ermeninin öldürüldüğü yolunda çok iğrenç ve kesinlikle gerçek dışı haberler uydurdular.Ancak bu,Ermeni kırımı değil,Kilikya ve yöresine(Adana-Çukurova) dışarıdan getirilen ve yerli halktan silahlandırılan ermeni askerlerinin kesinlikle sabırla karşılanması olanaksız olan saldırıları ve işgal alanını genişletmesi ve özellikle işgal kuvvetleri komutanlarının,hırslı ermeni askerlerinin Türk İslam Halkı aleyhine uyguladıkları saldırılar ve yolsuzluklara göz yummamaları sonucunda,YERLİ HALKIN PATLAMASI VE KARŞILIK VERMESİ SONUCUNDA MEYDANA GELEN ÇARPIŞMALARIN DOĞAL BİR SONUCUDUR."
Bakarmısınız adamlar ülkemizi işgale gelmişler,hiç bir hakka dayanmadan sürekli olarak işgal ettikleri bölgeleri genişletmişler ve Türk ulusuda kendisini savunmuş; ama bu tartışılmıyor.Biz burayı işgal ettik diye hesap vermiyorlar,ve aksine hesap soruyorlar.Hemde soysuz yalanlarla.
abd ve sonra kurulan ab'nin Türkiye'yi bölmeye yönelik faaliyetleri günümüze kadar aralıksız sürdü.
Yüzyıl sonra bile,yanına ab yi alarak Sevr i uygulatmak isteyecek 1Mart tezkeresi geçirterek Türkiye'ye 62bin 500asker,255savaş uçağu,65savaş helikopteri yerleştirerek,Saddam Hüseyin'in ırak a yaptığı gibi "uçuşa yasak bölge"ilan edip,Türkiye'yi işgal edecek olan abd"çekiç güç" ile bunu denemiş ve ırak'ta başarılı olmuştu."Kürtleri diktatör Saddamdan koruyacağım"bahanesiyle "Çekiç güç" adı altında ülkemizde 12yıl boyunca asker bulundurmuş,böylece talabani barzani ve pkk terör örgütünü ülkemizin başına musallat etmişti.
Bağımsızlık peşindeki avrupa aslında,ta en başından beri amerikan iradesiyle kurulmuştur.
Mustafa Kemal ATATÜRK,Lozan için"ÜLKEMİZ ADINA YAPILACAK OLAN BÜYÜK BİR SUİKASTIN YIKILMASININ BELGESİDİR."diyor.Çünkü Lozan'da TÜRK MİLLETİNİN TAM BAĞIMSIZLIK ŞARTI vardı.Nedemek bu:ulus yurdunu istediği gibi yönetecek,yetiştirecek,para gelir giderine sahip olacaksın,madenini,fabrikanı,demiryolunu,toprağını kendin kullanacaksın;Orduna kendin sahip çıkacaksın ve yasayı kendi yüce yargınla koruyacak uygulayacaksın.Kendi kültür peteğinin balını yiyip,büyüyeceksin demek!
ABD LOZANI TANIMIYOR! VE HALA DAHA!!

ŞEHİTLER,KUVAYİ MİLLİYE ŞEHİTLERİ,
MEZARDAN ÇIKMANIN VAKTİDİR!
SAKARYA'DA İNÖNÜ'DE,AFYON'DAKİLER
DUMLUPINAR'DAKİLER DE ELBETTE
VE AYDIN'DA ANTEP'TE,ŞIRNAK'TA VURULUP DÜŞENLER
SİZ TOPRAK ALTINDA ULU KÖKLERİMİZSİNİZ
YATARSINIZ ALKANLAR İÇİNDE.
BİZ TOPRAK ÜSTÜNDE DERİN UYKULARDAYIZ,
KALKIP UYANDIRIN BİZİ!
ŞEHİTLER,
KUVAYİ MİLLİYE ŞEHİTLERİ,
SİZ TOPRAK ALTINDA DERİN UYKULARDAYKEN
DÜŞMANI ÇAĞIRDILAR,
SATILDIK,UYANIN!
MEZARDAN ÇIKMANIN VAKTİDİR!
15 dakika sonra eklenen mesaj:
Bana dönek demiş itin birisi
Açığım neymiş sor hele hele!
Eyy Eli çatlamamış ayı irisi
Sen bizim köylerden geç hele hele!!!

Köylüden yanadır ama toprak görmemiş
Viskiden gayrıya dudak sürmemiş
Ömür boyu serçe bile vurmamış
Beni vuracakmış bak ite hele!

Bir yığın kitabı koymuş önüne
Sinek konsa korkar tatlı canına
Hipi yosmasını almış yanına
Pehlivanlık taslar bak ite hele!

Yiğittir ölüsü dağlarda kalan,
Maraşta kalan,Sivasta kalan,Anadolu'da kalan
Yiğittir,Yiğidin Öcünü alan
Soytarıdan yiğitmi olur ulan
Ordu yıkacakmış ite bak ite!

Bu herifin önü sonu ayandır
Anlayana benim sözüm beyandır
Senden korkan hayvanoğlu hayvandır
Gelde Mahzuniyi vur hele hele...
Wink

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Diğer Konular
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering