Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Sunulan Filmleri
Yazar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: Apr 28, 2007 Mesajlar: 1117 Nereden: Çooook Uzaklardan Yanlızlık şehrinden...!
Tarih: 12-Mar-2009 / 19:39 Mesaj konusu: [Film_İzle] Esrarlı Gözler Film izle ve indir
Link
Bu Filmi İndirmek İçin Tıklayınız...
İyi izlemeler
Eyvallah _________________ Kurtların Sessiz Kaldığı Yerde.
İtler Çakallar Volta Atar..
Ama Bilmezlerki
Kurt O Sessizliği Bozarsa Kıyamet KOPAR !
taruz
Fanatik Üye Kayıt: Dec 29, 2006 Mesajlar: 1095 Nereden: ankara
Tarih: 12-Mar-2009 / 19:50 Mesaj konusu: Re: [Film_İzle] Esrarlı Gözler (muslumcu.com)farkı ile
saolsın hakan abim emeklerine sağlık _________________ baba müslümcü
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
Tarih: 12-Mar-2009 / 22:57 Mesaj konusu: Re: [Film_İzle] Esrarlı Gözler (muslumcu.com)farkı ile
Hakanım emeğine sağlık Gerçi indirdik izledik ama 10 defa izlemekten bişey çıkmaz _________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
imparator_44
Fanatik Üye Kayıt: Sep 15, 2008 Mesajlar: 961 Nereden: MALATYA
Tarih: 12-Mar-2009 / 23:04 Mesaj konusu: Re: [Film_İzle] Esrarlı Gözler (muslumcu.com)farkı ile
emeğine sağlık kardeş ben izleyememiştim filmi
sayende izleyeceğiz ....eyw _________________ Toprağın olsaydında ellerin olmasaydın
Alnımdan vursaydında beni bırakmasaydın
Ne vardı insafsızım benide yakmasaydın
Gururumu kırıpta sırtımdan vurmasaydın
Allah bir sevgim bir ateşlerde sen yaktın
Nasıl kıydın aşkıma şerefsizlere sattın
Byilmaz_44
Üye Kayıt: Dec 02, 2008 Mesajlar: 135 Nereden: Malatya
Tarih: 12-Mar-2009 / 23:29 Mesaj konusu: Re: [Film_İzle] Esrarlı Gözler (muslumcu.com)farkı ile
Eyw abicim ellerine sağlık daha öncede indiriğ izlemiştim film aslında güzel bir film olmuş babanın hayatını ele alan bir film ama sonu bence çok saçmaydı daha iyi bitirebilirlerdi. _________________ Şeytanın tüm artistliği besmeleyi duyana kadardır..
ismail28
Fanatik Üye Kayıt: Feb 16, 2008 Mesajlar: 750 Nereden: DeRTLiLeR MeYHaNeSi
Tarih: 13-Mar-2009 / 00:05 Mesaj konusu: Re: [Film_İzle] Esrarlı Gözler (muslumcu.com)farkı ile
eyvallah. _________________ Neden Diye Sorma... Ondan İçiyoruMMM
akliyok_06
Fanatik Üye Kayıt: Jul 17, 2008 Mesajlar: 942 Nereden: ankara
Tarih: 13-Mar-2009 / 01:03 Mesaj konusu: Re: [Film_İzle] Esrarlı Gözler (muslumcu.com)farkı ile
Payklaşım için saol hakan eyvallah... _________________ yağmurlu bir günde doğdum anamdan gökler ağlıyormuş ben doğdum diye doğarken günahkar olurmu insan ömrüme verilen bu ceza niye...
clgnsedat
Fanatik Üye Kayıt: Dec 23, 2006 Mesajlar: 1774 Nereden: manisa
Tarih: 13-Mar-2009 / 04:16 Mesaj konusu: Re: [Film_İzle] Esrarlı Gözler (muslumcu.com)farkı ile
emeğine sağlık hakan kardeşim. _________________ ölünce biter
ex-arab
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: Mar 10, 2007 Mesajlar: 1520 Nereden: ==MaRDiN==
Tarih: 13-Mar-2009 / 05:11 Mesaj konusu: Re: [Film_İzle] Esrarlı Gözler (muslumcu.com)farkı ile
teşekkürler ederim _________________ Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlar da
Ancak; birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir.
Önemli olan nereye nasıl geldiğinizdir.
By_FaDeD
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: Apr 28, 2007 Mesajlar: 1117 Nereden: Çooook Uzaklardan Yanlızlık şehrinden...!
Tarih: 13-Mar-2009 / 08:47 Mesaj konusu: Re: [Film_İzle] Esrarlı Gözler (muslumcu.com)farkı ile
İYi İZlemer devamı gelecektir Filmlerin
Eyvallah _________________ Kurtların Sessiz Kaldığı Yerde.
Ama Bilmezlerki
4babafan4
Üye Kayıt: Feb 12, 2009 Mesajlar: 85
Tarih: 23-Nis-2009 / 09:50 Mesaj konusu: Re: [Film_İzle] Esrarlı Gözler (muslumcu.com)farkı ile
puhaha haydar haydarla içilirmi danalara bak:D kızlarda müslümcü ha bizemi denk gelmio müslümcü kızlar yav
By_Isyankarr
Fanatik Üye Kayıt: Feb 13, 2006 Mesajlar: 837 Nereden: İSTANBUL
Tarih: 27-Nis-2009 / 02:11 Mesaj konusu: Re: [Film_İzle] Esrarlı Gözler (muslumcu.com)farkı ile
eline emegine saglık kardeş.Güzel film olmuş saolasın... _________________ Şimdi ruhumda bir yaprak dökümü
Bugünden düşünür oldum ölümü
Neyleyim artık ben dertli gönlümü
Aldı sevgilimi eller zamansız...
kurt000253
Aktif Üye Kayıt: Aug 18, 2007 Mesajlar: 202 Nereden: [_GÜNGÖREN_]
Tarih: 27-Nis-2009 / 05:34 Mesaj konusu: Re: [Film_İzle] Esrarlı Gözler (muslumcu.com)farkı ile
açıkçası beyenmedim ne yalan söliyim ama yinede paylaşımın için sağol kardeşim ellerine sağlık _________________ ağlarım ağlarım hatıralara
ağlarım ağlarım yaşananlara
bu sevdanın sonu acılı sevda
bu sevdanın adı acılı sevdaaa......[___kUrT___]
By_FaDeD
Tarih: 14-Hzr-2009 / 00:36 Mesaj konusu: Re: [Film_İzle] Esrarlı Gözler (muslumcu.com)farkı ile
bence film güzel olmuş ama sonu kötü olmuş _________________ Kurtların Sessiz Kaldığı Yerde.
Ama Bilmezlerki
omerfaruk
Üye Kayıt: Aug 24, 2008 Mesajlar: 79
Tarih: 31-Ağu-2009 / 02:38 Mesaj konusu: Re: [Film_İzle] Esrarlı Gözler (muslumcu.com)farkı ile
Bu film neyin nesidir? anlamadım walla
suskun_ahmet56
Aktif Üye Kayıt: Oct 11, 2007 Mesajlar: 463 Nereden: siirt
Tarih: 31-Ağu-2009 / 05:49 Mesaj konusu: Re: [Film_İzle] Esrarlı Gözler (muslumcu.com)farkı ile
filim güzel ama ben sonundan bişi anlamadınm kötü bitti