Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Gel bana doğru-(clgn_sedat)
Gel bana doğru-(clgn_sedat)
Sayfa Önceki  1, 2

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Üye Kayıtları
Yazar Mesaj
By_Arabesk
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: sevdim o zalimi
MesajTarih: 23-Ağu-2009 / 21:16    Mesaj konusu: Re: Cevap: Gel bana doğru-(clgn_sedat)

güzel olmuş paylaştığınız için teşekkürler
Kullanıcı profilini gör
suskun_ahmet56
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: siirt
MesajTarih: 23-Ağu-2009 / 22:40    Mesaj konusu: Re: Cevap: Gel bana doğru-(clgn_sedat)

paylaşımın için tşk cihan abi sedat güzel yorumlamış yüreğine sağlık kardeşim daha önceden dinlemiştim tekrar dinleme fırsatım oldu yüreğine sağlık......................................eyw....................................
Kullanıcı profilini gör
By_FaDeD
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: Çooook Uzaklardan Yanlızlık şehrinden...!
MesajTarih: 24-Ağu-2009 / 20:49    Mesaj konusu: Re: Cevap: Gel bana doğru-(clgn_sedat)

ex-arab demiş ki:
sesi hakan gürses gibi çıkmış. eyw sedat güzel okumuşsun ağzına sağlık Wink

Hakan Gürsesde Özenti bi adam babaya özeniyor onun gibi olmak istiyor her halde Smile ama baya bi fırın ekmek yemesi lazım

Emeğine ağzına sağlık güzel bir yorum olmuş abi inşalah daha iyilerini ve iyi yerlere ulaşırsın....!

Eyvallah...!

Kurt O Sessizliği Bozarsa Kıyamet KOPAR !
Kullanıcı profilini gör
xmen
Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 24-Ağu-2009 / 20:59    Mesaj konusu: Re: Cevap: Gel bana doğru-(clgn_sedat)

her sarkı okudugunda ayrı bı ses tonu cıkıyor buda demek oluyorkı etkı altında kalıyorsun

Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
MesajTarih: 24-Ağu-2009 / 22:02    Mesaj konusu: Re: Cevap: Gel bana doğru-(clgn_sedat)

xmen demiş ki:
her sarkı okudugunda ayrı bı ses tonu cıkıyor buda demek oluyorkı etkı altında kalıyorsun

evet Mehmet abiye biraz katılıyorum talihsizler,gel bana doğru ve konuşsana birtanem arasında baya bi ses tonları farklı babaya benzetmeye çalışmış gibi oluyo

Kullanıcı profilini gör
clgnsedat
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: manisa
MesajTarih: 25-Ağu-2009 / 01:51    Mesaj konusu: Re: Cevap: Gel bana doğru-(clgn_sedat)

öncelikle bütün arkdaşlara güzel yorumlarınız için canı gönülden çok tşk ederim.cinahgir abiyede ayrıca tşk ederim bu videoyu eklediği için,her şeyden önce bu bir amatör çalışmadır,yani kaliteli cihazlarla südüdyoya falan girmedim,sıradan çalışma sonucu meydana gelmiştir,bunun gibi bi çok şarkıyı okudum beni yakından tanıyan arkdaşalr daha iyibilirler,her şeyden önce şunu iza etmek istiyorum kesinlikle kimseye benzemek gibi bir niyetim yok ben içimden geldiği gibi seslendiriyorum. kayıtların hepsi aşğı yukarı aynıdır her şarkıya göre tabi değişebilir, kiminde eko var kiminde yok bu sizleri farklı düşüncelere itebilir.benim özellikle yaptığım bişi değil benim sesimin müslüm gürseslede hakan gürseslede bi alakası yoktur,tabi her kesin görüşünede saygım var,tekrardan çok tşkler yorumlarınzı için.

Üye
Üye

Nereden: diyarbakır
MesajTarih: 25-Ağu-2009 / 02:26    Mesaj konusu: Re: Cevap: Gel bana doğru-(clgn_sedat)

kaliteli bi ses şarkıda 10 numara.ağzına sağlık.
Kullanıcı profilini gör
clgnsedat
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: manisa
MesajTarih: 27-Ağu-2009 / 02:29    Mesaj konusu: Re: Cevap: Gel bana doğru-(clgn_sedat)

muslumce92 demiş ki:
fotolarla yaptıgı sow cok guzel babanın sesine benzemıyor muzık tamam da ses bana babanın sesi gibi gelmedi yanılıyor muyum eywallah paylaşım için tesekkurlerr
1 dakika sonra eklenen mesaj:
CILGIN SEDATIN SESIYMIŞ Smile)) VALLA GUZEL SESIN VARR EYWWWALLAH ...

hakan taşıyanla müslüm gürses resimleri,manisa alaşehir konserlerindendir,bire birdir montaj değildir.

eyvallah kardeşim.

Nereden: istanbul
MesajTarih: 28-Ekm-2009 / 04:53    Mesaj konusu: Re: Cevap: Gel bana doğru-(clgn_sedat)

Ben daha önce bu videoyu görmemiştim methedildiği kadar varmış yüreğine sesine sağlık sdatım bravo valla
çalışmalarda başarılar dilerim

Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering