|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Üye Kayıtları |
| Yazar |
Mesaj |
By_Arabesk
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 23-Ağu-2009 / 21:16 Mesaj konusu: Re: Cevap: Gel bana doğru-(clgn_sedat) |
|
|
güzel olmuş paylaştığınız için teşekkürler
|
|
|
|
 |
suskun_ahmet56
Aktif Üye

|
Tarih: 23-Ağu-2009 / 22:40 Mesaj konusu: Re: Cevap: Gel bana doğru-(clgn_sedat) |
|
|
paylaşımın için tşk cihan abi sedat güzel yorumlamış yüreğine sağlık kardeşim daha önceden dinlemiştim tekrar dinleme fırsatım oldu yüreğine sağlık......................................eyw....................................
|
|
|
|
 |
By_FaDeD
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Apr 28, 2007 Mesajlar: 1117 Nereden: Çooook Uzaklardan Yanlızlık şehrinden...!
|
Tarih: 24-Ağu-2009 / 20:49 Mesaj konusu: Re: Cevap: Gel bana doğru-(clgn_sedat) |
|
|
| ex-arab demiş ki: | sesi hakan gürses gibi çıkmış. eyw sedat güzel okumuşsun ağzına sağlık  |
Hakan Gürsesde Özenti bi adam babaya özeniyor onun gibi olmak istiyor her halde ama baya bi fırın ekmek yemesi lazım
Emeğine ağzına sağlık güzel bir yorum olmuş abi inşalah daha iyilerini ve iyi yerlere ulaşırsın....!
Eyvallah...!
_________________ Kurtların Sessiz Kaldığı Yerde.
İtler Çakallar Volta Atar..
Ama Bilmezlerki
Kurt O Sessizliği Bozarsa Kıyamet KOPAR ! |
|
|
|
 |
xmen
Fanatik Üye

|
Tarih: 24-Ağu-2009 / 20:59 Mesaj konusu: Re: Cevap: Gel bana doğru-(clgn_sedat) |
|
|
her sarkı okudugunda ayrı bı ses tonu cıkıyor buda demek oluyorkı etkı altında kalıyorsun
_________________ bir zalimin aşkına kul etme beni
|
|
|
|
 |
atasayar

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 24-Ağu-2009 / 22:02 Mesaj konusu: Re: Cevap: Gel bana doğru-(clgn_sedat) |
|
|
| xmen demiş ki: | | her sarkı okudugunda ayrı bı ses tonu cıkıyor buda demek oluyorkı etkı altında kalıyorsun |
evet Mehmet abiye biraz katılıyorum talihsizler,gel bana doğru ve konuşsana birtanem arasında baya bi ses tonları farklı babaya benzetmeye çalışmış gibi oluyo
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 25-Ağu-2009 / 01:51 Mesaj konusu: Re: Cevap: Gel bana doğru-(clgn_sedat) |
|
|
öncelikle bütün arkdaşlara güzel yorumlarınız için canı gönülden çok tşk ederim.cinahgir abiyede ayrıca tşk ederim bu videoyu eklediği için,her şeyden önce bu bir amatör çalışmadır,yani kaliteli cihazlarla südüdyoya falan girmedim,sıradan çalışma sonucu meydana gelmiştir,bunun gibi bi çok şarkıyı okudum beni yakından tanıyan arkdaşalr daha iyibilirler,her şeyden önce şunu iza etmek istiyorum kesinlikle kimseye benzemek gibi bir niyetim yok ben içimden geldiği gibi seslendiriyorum. kayıtların hepsi aşğı yukarı aynıdır her şarkıya göre tabi değişebilir, kiminde eko var kiminde yok bu sizleri farklı düşüncelere itebilir.benim özellikle yaptığım bişi değil benim sesimin müslüm gürseslede hakan gürseslede bi alakası yoktur,tabi her kesin görüşünede saygım var,tekrardan çok tşkler yorumlarınzı için.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
seneler_21
Üye

|
Tarih: 25-Ağu-2009 / 02:26 Mesaj konusu: Re: Cevap: Gel bana doğru-(clgn_sedat) |
|
|
kaliteli bi ses şarkıda 10 numara.ağzına sağlık.
|
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 27-Ağu-2009 / 02:29 Mesaj konusu: Re: Cevap: Gel bana doğru-(clgn_sedat) |
|
|
| muslumce92 demiş ki: | fotolarla yaptıgı sow cok guzel babanın sesine benzemıyor muzık tamam da ses bana babanın sesi gibi gelmedi yanılıyor muyum eywallah paylaşım için tesekkurlerr
1 dakika sonra eklenen mesaj:
CILGIN SEDATIN SESIYMIŞ )) VALLA GUZEL SESIN VARR EYWWWALLAH ... |
hakan taşıyanla müslüm gürses resimleri,manisa alaşehir konserlerindendir,bire birdir montaj değildir.
eyvallah kardeşim.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
iskender_kacar

|
Tarih: 28-Ekm-2009 / 04:53 Mesaj konusu: Re: Cevap: Gel bana doğru-(clgn_sedat) |
|
|
Ben daha önce bu videoyu görmemiştim methedildiği kadar varmış yüreğine sesine sağlık sdatım bravo valla
çalışmalarda başarılar dilerim
_________________ kahır çekenlerin ata`sı |
|
|
|
 |