Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - sarı saçlarından sen suçlusun
sarı saçlarından sen suçlusun
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Genel
Yazar Mesaj
clgnsedat
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: manisa
MesajTarih: 10-Ağu-2009 / 15:41    Mesaj konusu: sarı saçlarından sen suçlusun

bu şarkı çok konuşuldu çok tartışıldı,baba okudumu okumadımı,varmıydı yokmuydu yedekmi değilmi derken,en sonunda bu şarkıyı sitemizde paylaşmayı uygun gördüm.daha önce bir yerde paylaşıldığını ben şahid olmadım,bu şarkıyı dinleyin sonrada yorumlarınıza yer verin.

keyifli dinlemeler.

Link yenilenmiştir [Admin]

2 kullanıcı bu konuya teşekkür etti. Teşekkür gönderenlerin listesi için tıklayınız.
babayahasta
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: ist
MesajTarih: 10-Ağu-2009 / 18:00    Mesaj konusu: Re: sarı saçlarından sen suçlusun

tartışan sendin dikkatini çekerim abi:D herkes baba olduğunu biliyodu zaten ayrıca daha öncede başka yerlerde tanıtıldı... yinede eline sağlık..
Kullanıcı profilini gör
nacves
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: Müslüm Gürses Ülkesinden..
MesajTarih: 10-Ağu-2009 / 18:20    Mesaj konusu: Re: sarı saçlarından sen suçlusun

vay vay vay ender bulunan bir kayıt sağol:)

...nacves...
Kullanıcı profilini gör
damarist06
Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 11-Ağu-2009 / 00:31    Mesaj konusu: Re: sarı saçlarından sen suçlusun

yine sedat abi farkıyla güzel bi paylaşım eyw. Smile Smile
Kullanıcı profilini gör
Kadir
Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 11-Ağu-2009 / 02:51    Mesaj konusu: Re: sarı saçlarından sen suçlusun

cilgin sedat kardes süpersin eyvallah emegine saglik
Kullanıcı profilini gör
ismail28
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: DeRTLiLeR MeYHaNeSi
MesajTarih: 11-Ağu-2009 / 02:55    Mesaj konusu: Re: sarı saçlarından sen suçlusun

eyvallah degerli bi paylasım tesekklerr...

Nereden: istanbul/adıyaman
MesajTarih: 11-Ağu-2009 / 03:04    Mesaj konusu: Re: sarı saçlarından sen suçlusun

söyleyen müslüm baba elimizde mevcut
eline sağlık sedat.

eyvallahhh

nerdesin
Kullanıcı profilini gör
atasayar

Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
MesajTarih: 11-Ağu-2009 / 05:29    Mesaj konusu: Re: sarı saçlarından sen suçlusun

babayahasta demiş ki:
tartışan sendin dikkatini çekerim abi:D herkes baba olduğunu biliyodu zaten ayrıca daha öncede başka yerlerde tanıtıldı... yinede eline sağlık..

Kardeşim haklı...
emeğine sağlık
16 dakika sonra eklenen mesaj:
clgnsedat demiş ki:
daha önce bir yerde paylaşıldığını ben şahid olmadım

Başka yerlerde paylaşımı yapıldı fakat müdahele edildi hemen

Kullanıcı profilini gör
clgnsedat
Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 11-Ağu-2009 / 14:24    Mesaj konusu: Re: sarı saçlarından sen suçlusun

atasayar demiş ki:
babayahasta demiş ki:

Kardeşim haklı...
emeğine sağlık
16 dakika sonra eklenen mesaj:
clgnsedat demiş ki:
daha önce bir yerde paylaşıldığını ben şahid olmadım

Başka yerlerde paylaşımı yapıldı fakat müdahele edildi hemen

bizde mudahale yok paylaşıma devam.muslumcu.com farkıyla.

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: malatya
MesajTarih: 11-Ağu-2009 / 15:24    Mesaj konusu: Re: sarı saçlarından sen suçlusun

"babacan1102"]söyleyen müslüm baba elimizde mevcut
eline sağlık sedat.

eyvallahhh

Very Happy anladın sen onu
Kullanıcı profilini gör
MG_KRaL
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 13-Ağu-2009 / 16:56    Mesaj konusu: Re: sarı saçlarından sen suçlusun

Selamın Aleyküm Sedat Kardeşimkin Paylaşımını Gördüm Bir İki Çift Kelam Etmek İçin Geldim..

Öncelikle Kayıtı İlk Sunan Benim Nette.Kendi Sitemde 40 Sn Sunmustum

Kayıtın Temiz Halide Var Elimde Saklıyoorum Günü Gelince Cıkar Ortaya.

Müdahale Oldu Denilmiş. Kesinlikle Müdahale Falan Olmadı Benden Sonra Başka Sitede İhtiyar Sundu Kayıtı Biz Sadece Bu Tür Kayıtların Daha Fazla Ortalığa Düşmemesi İçin Aramızdaki Anlaşma Gererğince Kaldırdık..Sitemize Müdahale Radyodan Dolayı Oldu. Bu Kayıtlardan Dolayı Değil..

Bilgilerinize Ben Sitemi Kapattım Sıkıldım Artık. Ama İstenildiği Taktirde Bu Sitede Dargınım Hain Geceler Yalnızım Sevmek Gibi Kayıtları Paylaşabilirim..Makkaralı Paylasabilirim Özel Görüntüleri Paylasırım V.s V.s Elimde Ne Olduğunu Brdan Saymak İstemiyorum Gören Görmüştür Zaten

Selamın Aleyküm..
Kullanıcı profilini gör
clgnsedat
Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 13-Ağu-2009 / 17:54    Mesaj konusu: Re: sarı saçlarından sen suçlusun

MG_KRaL demiş ki:
Selamın Aleyküm Sedat Kardeşimkin Paylaşımını Gördüm Bir İki Çift Kelam Etmek İçin Geldim..

Müdahale Oldu Denilmiş. Kesinlikle Müdahale Falan Olmadı Benden Sonra Başka Sitede İhtiyar Sundu Kayıtı Biz Sadece Bu Tür Kayıtların Daha Fazla Ortalığa Düşmemesi İçin Aramızdaki Anlaşma Gererğince Kaldırdık..Sitemize Müdahale Radyodan Dolayı Oldu. Bu Kayıtlardan Dolayı Değil..

Bilgilerinize Ben Sitemi Kapattım Sıkıldım Artık. Ama İstenildiği Taktirde Bu Sitede Dargınım Hain Geceler Yalnızım Sevmek Gibi Kayıtları Paylaşabilirim..Makkaralı Paylasabilirim Özel Görüntüleri Paylasırım V.s V.s Elimde Ne Olduğunu Brdan Saymak İstemiyorum Gören Görmüştür Zaten

Selamın Aleyküm..

tabikide paylaşabilirsin,kardeş bende öyle yapıyorum,elimden geldiğince paylaşmaya çalışıyorum müslüm gürsese gönül veren herkes yararlanmış olur. ayrıca daha önce sunuldumu sunulmadımı,bu konuda kesin bişi demedim zaten.sadece rastlamadığımı söyledim.bu kayıt bendede baya bir zamanlardır vardı.( bi çok özel kayıt) daha önce dinlemeyen bi çok kişin bundan faydalanmasını istedim.inşalalh ilerleyen günlerde daha başka güzel şeylerle devam edeceğim.

Nereden: ==MaRDiN==
MesajTarih: 14-Ağu-2009 / 01:38    Mesaj konusu: Re: sarı saçlarından sen suçlusun

yaaw sedat bu kayıt bende uzun zaman vardı diyorsun ama başka bir konuda baba bu parçayı okumadı yok böyle bir parça diyordun... Very Happy Wink Laughing niyetim kötü değil haaa öyle gırgır olsun diye Wink

Kullanıcı profilini gör
atasayar

MesajTarih: 14-Ağu-2009 / 02:16    Mesaj konusu: Re: sarı saçlarından sen suçlusun

MG_KRaL demiş ki:

Selamın Aleyküm..

Fazla kelama gerek yok kardeş müdahele edildi diyen bendim aranızda anlaşmış olabilrsini onu bilemem ama link verilmişti daha sonra kaldırılmıştı ayrıca herkezin elinde özel eserler var zamanı gelince paylaşmak içinden gelirse paylaşırlar
taki sitemize laf yapmak için üye olmuşsun belli biraz ortama ısın vakit geçsin ondan sonra istediğini paylaş

ex-arab demiş ki:
yaaw sedat bu kayıt bende uzun zaman vardı diyorsun ama başka bir konuda baba bu parçayı okumadı yok böyle bir parça diyordun... Very Happy Wink Laughing niyetim kötü değil haaa öyle gırgır olsun diye Wink

Aziz kardeşim bu işin gırgırı olacağını sanmıyorum pek. öyle diyordu şimdi neye dayanarak müslüm gürses olduğuna kanaat geitirdi onu bilmek isterdim

Kullanıcı profilini gör
MG_KRaL
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 14-Ağu-2009 / 03:05    Mesaj konusu: Re: sarı saçlarından sen suçlusun

Kardeşim Bu Sitede Sen Yokken Ben Vardım Orasını Boşver Ben Bütün Müslümcü Sitelerinde Görev Almıs Adamım Laf Yapmak Yada Laf Ebeliği Yapmak Benim İşim Değil. Ben 2 Mesaj Daha Atmıstım Ama Ömer Abi Kalddırdı. Keşke Onlarıda Okuyabilseydin. Ortama Isınacak Bir Durum Yok Ortamı Biz Yaparız Zaten.
Kullanıcı profilini gör
clgnsedat
Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 14-Ağu-2009 / 05:18    Mesaj konusu: Re: sarı saçlarından sen suçlusun

ex-arab demiş ki:

uzun zamandır demiyorum azim bayadır diyorum,ozamandan beri düşünüyordum kendimce eklesemmi eklemesem diye,ben bu şarkıları kesinlikle müslümbaba okumadı diye bişide yazmadım,sadece yıllardır rastlamadığımı vede görmediğimi söyledim elinde olan varsada sunsun dedim,yoksada sussun dedim,benim elime geçtiğindede belli bi ardan sonra ben sundum olay budur. son zamanlarda gereksiz abuk subuk şeyler yazarak ortalığı germek isteyenler var,bi şey bilmeyipte biliyorum gibi davrananlarda var,sende bunu sezmişsindir sanırım azizim. bu tip şeylere gerek yok bunlara izin vermeyelim lütfen.

saygılar.

MesajTarih: 14-Ağu-2009 / 05:56    Mesaj konusu: Re: sarı saçlarından sen suçlusun

güzel dostlar;
bir insanın başka bir insanın acıgını arayıp ta yüzüne vurması galiba bizim türk geninde var!
anlayamadıgım birbirinizle derdiniz ne yada ne yapmaya calışıyorsunuz.
eger olayı dallandırıp budaklandırmak istiyorsanız bunu burda yapamayacagınızı siz bende daha iyi biliyorsunuz diye düşünüyorum.
kim bunu önce paylaşmış kim kaldırmış kim daha iyi biliyor bizler bunları daha aşmadık mı?
kimi yazar cok bilmiş kimi yazar saman kafa v.s artık bırakın bunları
biraz kendinize yakışanı yapmaya calışın lütfen başkalarının huzuru kacırmaya ne hakkımız var.
bu konuda boş laf salatası yorumlarıda sildim onlar kendini iyi biliyor burdan uyarıyorum ikincisi olmasın müsade vermem.
biraz ılımlı olalım arkadaslar.birde reklam konusu var
eger burda bir paylaşım yapıyorsanız reklam eklemeyelim.
reklam eklendikten sonra paylaşımın ne anlamı kalır.
yapılan paylaşımda reklam yoksa yararlanan insan emeğe saygı gösterip bir teşekkür edemiyorsa etmesin.O onu kişiliğiyle alakalı birşey olur ne siz onun teşekkürüne kaldınız nede ben.
biz denize atalım balık bilmese halik bilir misali olsun.

yazdıklarımda anlaşılmayan bir durum yoktur inşallah.
yazdıklarıma itirazı olan varsa eger bana ulaşır her türlü.

eyvallahh

nerdesin
Kullanıcı profilini gör
ex-arab

Nereden: ==MaRDiN==
MesajTarih: 14-Ağu-2009 / 05:58    Mesaj konusu: Re: sarı saçlarından sen suçlusun

son derece açık ve net babacan. eline sağlık Wink

Kullanıcı profilini gör
atasayar

MesajTarih: 14-Ağu-2009 / 06:11    Mesaj konusu: Re: sarı saçlarından sen suçlusun

babacan1102 demiş ki:
reklam konusu var
eger burda bir paylaşım yapıyorsanız reklam eklemeyelim.
reklam eklendikten sonra paylaşımın ne anlamı kalır.
yapılan paylaşımda reklam yoksa yararlanan insan emeğe saygı gösterip bir teşekkür edemiyorsa etmesin.O onu kişiliğiyle alakalı birşey olur ne siz onun teşekkürüne kaldınız nede ben.

eyvallahh

İşte Ömer baba nizde bunu tartışmasını yapıyoz burda birilerini iyi veya kötü eleştirmek bizim en doğal hakkımız ileri gitmeme koşuluyla bunu yapınca suçlu duruma düşüyoruz bazı arkadaşlar anlamıyolar bizi bu yüzden
reklam olunca işin ucunda sitemizin insanları iki kelam yazma gereği duyuyoacaba niye reklam koymuş diye
reklamsız oluncada bişey yazmıyolar paylaşımı yapan kişi ona bozuk atıyo içinden geliyosa paylaş gelmiyosa bırak başkaları yapsın

Eyvallah...

Kullanıcı profilini gör
babacan1102

MesajTarih: 14-Ağu-2009 / 06:16    Mesaj konusu: Re: sarı saçlarından sen suçlusun

atasayar demiş ki:

İşte Ömer baba nizde bunu tartışmasını yapıyoz burda birilerini iyi veya kötü eleştirmek bizim en doğal hakkımız ileri gitmeme koşuluyla bunu yapınca suçlu duruma düşüyoruz bazı arkadaşlar anlamıyolar bizi bu yüzden
reklam olunca işin ucunda sitemizin insanları iki kelam yazma gereği duyuyoacaba niye reklam koymuş diye
reklamsız oluncada bişey yazmıyolar paylaşımı yapan kişi ona bozuk atıyo içinden geliyosa paylaş gelmiyosa bırak başkaları yapsın

Eyvallah...

aynen dediğim gibi fatihim.

eyvallahh

nerdesin
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Genel
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering