Eğer sevilirsen eğrsende seversençk güzel şeyler çıkar ortaya
SevgiAcıı demektir
Sevgi Hüzün Demektr
Sevgi PAylaşmak Demektir
Sevgi Bağlılıktır
Sevgi Candır
Sevgi Bıkmadan usanmadan sevmektir sevilmektir
Sevgi Baştacıdır
Sevgi Kısaca Herşeydir
tabi sevene sevmeyene ise hiç bi bo... değildir...
Sevmeyene isyan acı hüzün herşeydir...!
birde sevipte ayrılanlar
birde biri sevip öbürü sevmemek onlar daha beter
sevgi deyince aşk deyince şuana kadar bunun açıklamasını tam tmına yapan olmadı vede yapamazlar aşkı yaşayan bilir
yaşayacaksın ve herşeyi yavaş yavaş öğreneceksin kısaca
Eyvallah...!
_________________ Kurtların Sessiz Kaldığı Yerde.
İtler Çakallar Volta Atar..
Ama Bilmezlerki
Kurt O Sessizliği Bozarsa Kıyamet KOPAR !
SevgiAcıı demektir
Sevgi Hüzün Demektr
Sevgi PAylaşmak Demektir
Sevgi Bağlılıktır
Sevgi Candır
Sevgi Baştacıdır
Sevgi Kısaca Herşeydir
birde sevipte ayrılanlar
sevgi deyince aşk deyince şuana kadar bunun açıklamasını tam tmına yapan olmadı vede yapamazlar aşkı yaşayan bilir
Eyvallah...!
Hakan'cım sen ne zaman öğrendin bütün bunları.......
SevgiAcıı demektir
Sevgi Hüzün Demektr
Sevgi PAylaşmak Demektir
Sevgi Bağlılıktır
Sevgi Candır
Sevgi Baştacıdır
Sevgi Kısaca Herşeydir
birde sevipte ayrılanlar
Eyvallah...!
Hakan'cım sen ne zaman öğrendin bütün bunları.......
Yaşayarak acı çekerek öğrendin annecim : ((((
2 dakika sonra eklenen mesaj:
bazen yaşadığını bilmezsin bu dünyadanolmadığını sanarsın sevgi bam başka bişey yaaaa anltılmazzzz sadece ve sadece yaşanır zamana bırakılır ama fazla bırakmayın zamana sonra kaybeden siz olursunuz
Ama Bilmezlerki
"Takvim Sonunu Unuttu,Bülbül Kanını Unuttu Düşman Kinini Unuttu Ben Seni Hiç Unutmadım.
Çehren Gibi Baktım Aya,Kanadım Toprağa Suya Dağ Taş Düşerken Uykuya Ben Seni Hiç Unutmadım...
Duman Diye Sevdamı İçtim;Sen Sözün Varken Unuttun.Sevgim Üzerse Bağışla
Kullar Dinini Unuttu,Mahşer Gününü Unuttu,Yollar Yönünü Unuttu...
Dinlemedim Eşi Dostu Herkez Kızdı Sonra Sustu,Bana Annem Bile Küstü Ben Seni Hiç Unutmadım.
Bilmezler Bu Garip Bir İş..Dalgalar Koptu Denizden ve Ben Kaldım İkimizden
Aslı Nazını Unuttu.Kerem Sazını Unuttu.Mecnun Sözünü Unuttu..Şu Göklere Yemin Olsun,Kızıl Kana Yemin Olsun Ardın Sıra Yemin Olsun Ben Seni Hiç Unutmadım
SENİN ADIN GEÇENDE ZEHİR BİLE BAL OLUR
GÖZLERİN GÖZLERİME DEĞSE SANKİ İHTİLAL OLUR!" Yaramsın,Dünyamı Kurup Yıkansın Yokluğun Bile Varlığının İspatıdır Allah Katında Yinede Canımsın" Diyebilmektir Aşk.Sürünsen Kahrolsan Eyvallah Çekebilmektir.Allah Herkeze Tanrı Katında Sevmeyi Nasip Etmemiştir Ve Etmez Çünkü Öyle Birşeyki Biyerden Sonra İlahi Duygulara Dönüşüyor O Aşk.
16 dakika sonra eklenen mesaj:
Gülüşünde İsyanla İnanç Arası Sevda,Kahkahanda Hıçkırık ve Bir Elinde 14lü Bir Elinde Güller Varsa Sevdanın Gönül Ordusu Güzargahı Darmadağınsa Ve Bazen Arş da Bazen Cehennemde Olabiliyorsan Ne Mutlu!
"Kişi Sevdiğiyle Beraberdir"
paylaşmak istediklerim bunlar.herkeze selam.
Sevmek inanmaktır. Sevmek yaşamaktır. Sevdiğini kendisi gibi, kendisinden de çok duyumsamaktır. Sevmek sevdiği olmaktır. Sevmekte ikilikler kalkar, bir olmalara gidilir. İki ten, iki kalp, iki gönül yoktur sevgide. Tek bir kalp olunur, tek bir yürek olunur. Sevmek, sevdiğiyle kalbini paylaşmaktır ki tek kalp olunsun.
????:
Sevgide son yoktur. Sevgiler hiç bir zaman son bulmazlar. Biten sevgiler yoktur, bitmiş gibi görünen sevgiler vardır. Vazgeçiş de yoktur sevgide. Yaşandıkça yaşatılır sevilen. Ama kimi zaman sevgili için kimi zamansa sevginin bir gereği olarak saklanır bu aşklar. Vazgeçiş yoktur, vazgeçmiş gibi görünmek vardır o yüzden. Sevmekte istemek yoktur. Sevgilinin olduğu yerde son bulur istekler. Bir şey varsa istediğin, bu senin için değil, sevgili için istediğindir. Ondan onun adına istersin. Onu daha sonsuz sevebilmek için istersin. Sevme özgürlüğünü istersin, kabul edilmesini istersin. İstersin ama bir gün gelir bu istekler de son bulur. Kendinden istersin artık. Sevgiliyi daha çok sevmek istersin kendinden. Sonsuz kılmak istersin. Bu yolda sevgili olur mu, olmaz mı bunu sevgilinin isteği belirler. Sevmek sevgiliyi istememeyi öğrenmektir. Sevmek, sevgiliyi sevgili olmadan sevmektir. Sevmek; sevmek istemektir.
Sevmek, beklememektir. Beklentilerin son bulduğu bir duraktır o. Öyle ki tüm gerçekler, tüm dünya silinir gider. Ne Ondan anlaşılmayı beklersin, ne onu anlamayı. Ne onun gelmesini beklersin, ne onun Leyla, Mecnun olmasını. Beklediğin bir şey yoktur sevmeyi becermek dışında.
Sevmek, gücenmemektir. Sevmek sevgililerin hiç bir sözüne üzülmemeyi öğrenmek demektir. Sevgilinin ölüm hançerine bile hayır dememektir sevmek. Onun vuruşuna onun tokadına alınmamaktır, sevgiliden gelen her hareketi ve her sözü kabullenmektir. İhanetlere, hainliklere bile üzülmemektir. Sevgiliden gelen öl emrine bile ölürüm diyebilmektir. Kendi elleriyle kalbini bir bıçak ucuna koymaktır sevmek. Sevmek ölmektir.
Sevmek, ölmesini bilmektir. Sevgili için yaşamaktır. Onun eli, kolu, gözü, kalbi olmaktır. Ama artık onun bir şeyi olunmadığı bir zaman ölmesini bilmektir!
Sevmek, vermektir. Sevmek sevdiği için almasını bilmektir. Almamaya yemin ederek vermektir. Ama almalarda kurtaracaksa sevgiliyi, almasını bilmektir sevmek!
Sevmek, tükenmektir. Sevmekten ölürken tekrar varolmaktır o sevgiden. Sevmek sevgilinin gel deyişine hayır demektir. Sevgilinin aşkıyla boğuşurken, yüzerken o aşk denizinde sevgilinin uzanan eline hayır demektir. Sevgilinin bakan gözüne bakmamaktır sevmek. Ağlayan gözlere şefkat ve tebessümle yanıt verebilmektir.
Sevmek, sevgili olmaktır. Sevgilinin yüzündeki gülücük olmaktır. Onu yaşama döndürecek bir damla su olmaktır. Sevmek sevgilinin limanı olmaktır. Sevmek sevdiğinin canı olmaktır. Onun ölümü isteyebileceği canı olmaktır.
evmek, yangın olmaktır. Yanmaktır, kor olmaktır. Dağ olmaktır, evren olmaktır. Her şey olmaktır, hiç olmaktır. Alev olup girmektir gönüllere. Sevmek yürümektir gönüllerde.
Sevmek güvenmektir. Sevmek onaylanmaktır. Sevmek sevgiliye bir nefes gibi, bir ses gibi yakın olmaktır. Sevmek, çok ötelerde olsa bile, yaşamak ve yakın olmaktır sevgiliye.
Sevmek, Sevgiliyi bir beyaz güvercin gibi avuçlarına alıp okşamak ve yüreğine bastırıp korumaktır. Ama sevgiliyi daha güzel ufuklar bekliyorsa onu salıvermektir. Onun, uçsuz bucaksız gökyüzünde kanat çırpışlarından sonsuz haz duymaktır. Onun kendisinden uzaklaşmasına üzülmek değil, gerçeğe uçmasına, hakikate yaklaşmasına sevinmektir... "Beni bırakıp nereye gidiyorsun" demek değil, "gittiğin yerlerde dualarımla seni koruyacağım" diyebilmektir.
"SEVMEK; ACI ÇEKMEKTİR, PAYLAŞMAKTIR..."
_________________ dinleyin geceler...
zamanı içmişim haberim yok..
Ellerine sağlık ahmet seninde yazı çok güzel olmuş ya "Sevmek ölürken tekrar var olmaktır..dağ olmaktır,evren olmaktır.Herşey olmaktır,hiç olmaktır" bu sözün o kadar derin anlamı varki doğru söze ne hacet..çekmeyen bilemez
Ellerine sağlık ahmet seninde yazı çok güzel olmuş ya "Sevmek ölürken tekrar var olmaktır..dağ olmaktır,evren olmaktır.Herşey olmaktır,hiç olmaktır" bu sözün o kadar derin anlamı varki doğru söze ne hacet..çekmeyen bilemez
Yazanların ellerine sağlık Alıntı Yapanında Ellerine Sağlık
anladın sen onu Ahmet_44 :=)
Eyvallah
Ama Bilmezlerki