Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - içinde gece kelimesi geçen şarkılarını bulalım...
içinde gece kelimesi geçen şarkılarını bulalım...
Sayfa Önceki  1, 2

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Albümleri ve Şarkı Sözleri
Yazar Mesaj
mazidenbiri34
Üye
Üye

Nereden: istanbul/sarıyer
MesajTarih: 11-Ksm-2007 / 16:49    Mesaj konusu: Re: Cevap: içinde gece kelimesi geçen şarkılarını bulalım..

dınleyın geceler

MÜKEMMEL BİR ŞARKI DİMİ
Kullanıcı profilini gör
arslanbeylihaka
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: izmit merkez kafas?na göre herkez
MesajTarih: 11-Ksm-2007 / 23:00    Mesaj konusu: Re: Cevap: içinde gece kelimesi geçen şarkılarını bulalım..

yuvası olan bişr kuş hiç yuvadan uçarmı o yuvasız kuş olan benim işte arkadaş dertsiz olan bir insan GECE gündüz içermi GECE gündüz derdimden (üflüyorum) Very Happy arkadaş

YUVASIZ KUŞ

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Ufka uzanan yoldan
MesajTarih: 12-Ksm-2007 / 01:29    Mesaj konusu: Cevap: içinde gece kelimesi geçen şarkılarını bulalım...

GECE gündüz gurbet elde
ne handayım ne otelde
yata yata kuru yerde
düştüm bulunmaz bir derde
söyle doktor söyle bana
ben ölürmüyüm
ölmeden nazlı yarimi
son defa görürmüyüm...

öyle işte..

Ali Tekintüre
Kullanıcı profilini gör
mahsun_kul_028
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
MesajTarih: 12-Ksm-2007 / 04:49    Mesaj konusu: Re: Cevap: içinde gece kelimesi geçen şarkılarını bulalım..

cok geceler bekledim belki gelirsin diye kimseleri sevmedim acır seversin diye.....:::kaç gece pencerede sabahı ettim inan yollarını bekledim gözlerimi yummadan....:::isyandayımm gecelere seni benden götürenlere isyanım kendi kendime yanımda sen yoksun diye.... :::bir yaz gecesi çamlıca mehtabına geldiin billahi o gün sen..........ve bir çok sarkısı.....

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: izmit merkez kafas?na göre herkez
MesajTarih: 18-Ksm-2007 / 06:38    Mesaj konusu: Re: Cevap: içinde gece kelimesi geçen şarkılarını bulalım..

bu gece en içten sevinciyle gençliğimi ellerine bırakıyorum al tutsakla işte al tutsakla işte vur en kalın zincirleri vur kelepçeleir vur ben seni çok seviyorum sen sevmezsende olur

<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 2 dakika sonra yollandı..:

hayalin gözümde binbir gecedir ismin dudağımda ölmez hecedir inanki sevgilim bir işkencedir sensiz GECELER ah ah ah ah sensiz geceler garip geceler dertli geceler garip geceler

<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 3 dakika sonra yollandı..:

kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde bir türlü kendimi avutamadım kaç GECE ağladım böyle gizlice ne yaptımsa seni unutamadım

<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 4 dakika sonra yollandı..:

bir yaz GECESİ çamlıca mehtabına geldim billahi o gün sen iki mehtaba bedeldin sevgilim

<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 1 dakika sonra yollandı..:

her GECE gördüğün düşündüm hani biricik sevdiğin canındım hani her zaman başının tacıydım hani ne oldu sevgilim düşmanmı olduk

<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 3 dakika sonra yollandı..:

GECELER sabaha dargınmı bilmem her taraf karanlık sessiz sedasız yaşamak ayrı bir det gülmek tesadüf hangi günüm geçti aşkla kavgasız

<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 1 dakika sonra yollandı..:

mehtaplı GECELERDE hep seni andım

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: KaRaNLıK_SoKaKLaR
MesajTarih: 05-Arl-2008 / 17:58    Mesaj konusu: Re: Cevap: içinde gece kelimesi geçen şarkılarını bulalım..

Gece demem gündüz demem ne bulursam içerim ben..

melek_87
Üye
Üye

MesajTarih: 05-Arl-2008 / 19:46    Mesaj konusu: Re: Cevap: içinde gece kelimesi geçen şarkılarını bulalım..

yıkıla yıkıla yaşayan benım
GECEler boyunca kahrolan benım

benden yanlız değilsinizki
Kullanıcı profilini gör
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
MesajTarih: 06-Arl-2008 / 01:17    Mesaj konusu: Re: Cevap: içinde gece kelimesi geçen şarkılarını bulalım..

yıkıla yıkıla yaşayan benim GECEler boyunca kahrolan benim..............

Kullanıcı profilini gör
ultramuslumcu
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: istanbul
MesajTarih: 06-Arl-2008 / 05:31    Mesaj konusu: Re: Cevap: içinde gece kelimesi geçen şarkılarını bulalım..

sadece şarkısından;

!!geceler!! boyunca hep ben ağladım
bir damla sevgi hep ben aradım
çok sevildin amma seven olmadın
seni sevdiğime güldüm sadece
Kullanıcı profilini gör
sessiz_cocuk12
Üye
Üye

MesajTarih: 06-Arl-2008 / 23:24    Mesaj konusu: Re: Cevap: içinde gece kelimesi geçen şarkılarını bulalım..

Müzik Ziyafeti Albümündeki - Mehtaplı GECEler.... Şarkıyı tam olrak hatırlamıyorum ama şimdi .!!
Kullanıcı profilini gör
tipsiz_genc
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: adana
MesajTarih: 26-Hzr-2009 / 03:33    Mesaj konusu: Re: Cevap: içinde gece kelimesi geçen şarkılarını bulalım..

mehtaplı gece'ler de hep s£ni andım.. ahhhh ahhhh hep s£ni andım ...
Kullanıcı profilini gör
muslum_toprak
Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 26-Hzr-2009 / 04:55    Mesaj konusu: Re: Cevap: içinde gece kelimesi geçen şarkılarını bulalım..

her gece ben böyle sensiz bak perişan bu halim.(bir şişe bir boş kadeh)
Kullanıcı profilini gör
atasayar

Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
MesajTarih: 26-Hzr-2009 / 16:30    Mesaj konusu: Re: Cevap: içinde gece kelimesi geçen şarkılarını bulalım..

Hayalin gözümde binbirr GECE dir ismin dudağımda ölmez hecedir
(SENSİZ GECELER)

Kullanıcı profilini gör
huzur34
Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 26-Hzr-2009 / 23:32    Mesaj konusu: Re: Cevap: içinde gece kelimesi geçen şarkılarını bulalım..

Mehtaplı gecelerde hep seni andım
Belki gelirsin diye boş yere yandım
3 dakika sonra eklenen mesaj:
Usandım gecelerden hep aynı çekilmiyor
Artık kısa kalıyor derdime yetişmiyor

Üye
Üye

Nereden: angara
MesajTarih: 27-Hzr-2009 / 15:54    Mesaj konusu: Re: Cevap: içinde gece kelimesi geçen şarkılarını bulalım..

gece demedın gunduz demedın kan kusturdun sen bana
bana yalvarma bosuna yanma olsem acımam sana...

Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering