Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Baba'yı rüyanızda gördünüz mü?
Baba'yı rüyanızda gördünüz mü?
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Genel
Yazar Mesaj
huzur34
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 17-Şub-2009 / 16:27    Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba'yı rüyanızda gördünüz mü?

Demekki ben şanslı olanlardanım. Baba'yı birçok defa gördüm rüyamda

Üye
Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 17-Şub-2009 / 17:32    Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba'yı rüyanızda gördünüz mü?

walla bende görmedim.. Very Happy
Kullanıcı profilini gör
arabeskci1910
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: AnKaRaGüCü GeCeKoNDu dan
MesajTarih: 17-Şub-2009 / 20:49    Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba'yı rüyanızda gördünüz mü?

ben gördüm ve bu rüyayı görüncede bi kaç gün etkisinde kalmdım biraz ilginç bi rüya ama
baba biyerde sahne alıyo ve bütün müslümcüler orda konser alanında binlerce kişi var herkes müslüm baba diye bağırıyo baba sahneye bi çıkıyo ama babada sarhoş çıkıyo sallanıyo ayakta biz yeni şarkılarından söyleyecek diye beklerken baba bi giriyo sevda yüklü kervanlar parçasına ve ondan sonra hep eski 45 likleri söylüyo bütün millet şaşırıyo o anda ibragim tatlıses geliyor sahneye bizi mikrofondan bagırıyo babanız geri döndü diye ortalık yıkılıyo o aralar ve baba bir fincan kahve şarkısını sölerken birisi sahneye atlayıp babanın ayaklarına kapanıyor baba arkadaşı kaldırıp bağrına basıyor ve herkes gözyaşları içinde bağırarak çagırarak hayretler içinde babayı dinliyor izliyor ve ertesi gün bütün müslümcüler meydanlara dökülüp miting yaparak babanın geri dönüşünü kutluyor...

arkadaşlar işte böle bi karmaşık rüya görmüştüm ve emin olun hepsinide gördüm yalan yok sözler içinde ve bu rüyayı gördükten sonra 2 gün etkisinde kaldım kendime gelemedim

Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 18-Hzr-2009 / 02:10    Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba'yı rüyanızda gördünüz mü?

hala göremedik nedennn acabaa bilmem kiiii.her gün iç içeyiz ama olmuyor
Kullanıcı profilini gör
06kaderim66
Üye
Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 18-Hzr-2009 / 04:18    Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba'yı rüyanızda gördünüz mü?

görmedim ama görmek ısterım nasıpse... Very Happy

....Akıp akıp gittim deryalar gibi
......Çok şeyler kaybettim, çok şey kazandım
.......Her günüm bir başka yaşantım oldu
Kullanıcı profilini gör
ex-arab
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: ==MaRDiN==
MesajTarih: 19-Hzr-2009 / 05:30    Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba'yı rüyanızda gördünüz mü?

gördüm ama hatırlamıyorum uzun zaman oldu

Kullanıcı profilini gör
muslumcu0606
Üye
Üye

Nereden: angara
MesajTarih: 19-Hzr-2009 / 14:12    Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba'yı rüyanızda gördünüz mü?

bende gordum uzun zaman gectı ama hatırlıyorum.duet yapıypduk babayla.gezıyoduk ondan sonra.sag koluydum babanın yanı.dusunsenıze seklımı..nasıp olur ınsallah..

Üye
Üye

MesajTarih: 19-Hzr-2009 / 16:48    Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba'yı rüyanızda gördünüz mü?

abi ben daha dün gece gördüm baba kütahya ya geliyo konsere konserden sonra bizim ewe geliyo ben heyecandan ne diyeceğimi bilmiyorum baba yla knuşuyoruz biraz özel Very Happy çk gzeldi snra babam uyandırdı zaten işe geç kaldın diye keşke bitmeseydi o ruya çokkk gzeldi
Kullanıcı profilini gör
siracettinesin
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: MARDİN KALESİNDEN
MesajTarih: 20-Hzr-2009 / 16:15    Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba'yı rüyanızda gördünüz mü?

Valla arkadaşlar ben de bir defa tek gördüm.Hatta şahsen kamyon şoförü olduğum için kamyonla beraber sefere çıktığımızı görüyordum sohbet ede ede yolda gidiyorduk, ama nereye bilmiyorum....

içmeden yıkılmış sarhoş gibiyim...
Kullanıcı profilini gör
yusufum68

Nereden: Aksaray
MesajTarih: 22-Hzr-2009 / 04:27    Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba'yı rüyanızda gördünüz mü?

Ben görmüştüm.17 aralık 2006 tarihindede gördüğüm rüyayı forumlarda paylaşmıştım. https://www.muslumcu.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3521

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: amasya
MesajTarih: 08-Ekm-2009 / 19:44    Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba'yı rüyanızda gördünüz mü?

ben gördm abi amasya'ya gelmiş konsere bende bağryorum baba baba dye sonra gelyo benle sohbet edyo nsılsın evlat dyo bana o srada uyanıyorum Ama 2 gün aklımdan çıkmadı yaw keşke amasyaya gelse inşaallah.
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Genel
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering