|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Genel |
| Yazar |
Mesaj |
huzur34
Aktif Üye

|
Tarih: 17-Şub-2009 / 16:27 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba'yı rüyanızda gördünüz mü? |
|
|
Demekki ben şanslı olanlardanım. Baba'yı birçok defa gördüm rüyamda
_________________ geliver yanıma güldür yüzümü.... |
|
|
|
 |
salih01
Üye

|
Tarih: 17-Şub-2009 / 17:32 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba'yı rüyanızda gördünüz mü? |
|
|
walla bende görmedim.. 
|
|
|
|
 |
arabeskci1910
Aktif Üye

Kayıt: Jan 17, 2009 Mesajlar: 429 Nereden: AnKaRaGüCü GeCeKoNDu dan
|
Tarih: 17-Şub-2009 / 20:49 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba'yı rüyanızda gördünüz mü? |
|
|
ben gördüm ve bu rüyayı görüncede bi kaç gün etkisinde kalmdım biraz ilginç bi rüya ama
baba biyerde sahne alıyo ve bütün müslümcüler orda konser alanında binlerce kişi var herkes müslüm baba diye bağırıyo baba sahneye bi çıkıyo ama babada sarhoş çıkıyo sallanıyo ayakta biz yeni şarkılarından söyleyecek diye beklerken baba bi giriyo sevda yüklü kervanlar parçasına ve ondan sonra hep eski 45 likleri söylüyo bütün millet şaşırıyo o anda ibragim tatlıses geliyor sahneye bizi mikrofondan bagırıyo babanız geri döndü diye ortalık yıkılıyo o aralar ve baba bir fincan kahve şarkısını sölerken birisi sahneye atlayıp babanın ayaklarına kapanıyor baba arkadaşı kaldırıp bağrına basıyor ve herkes gözyaşları içinde bağırarak çagırarak hayretler içinde babayı dinliyor izliyor ve ertesi gün bütün müslümcüler meydanlara dökülüp miting yaparak babanın geri dönüşünü kutluyor...
arkadaşlar işte böle bi karmaşık rüya görmüştüm ve emin olun hepsinide gördüm yalan yok sözler içinde ve bu rüyayı gördükten sonra 2 gün etkisinde kaldım kendime gelemedim
_________________ gururluyuz güçlüyüz biz ankaragüçlüyüz |
|
|
|
 |
denizaslan10
Yeni Üye

|
Tarih: 18-Hzr-2009 / 02:10 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba'yı rüyanızda gördünüz mü? |
|
|
hala göremedik nedennn acabaa bilmem kiiii.her gün iç içeyiz ama olmuyor
|
|
|
|
 |
06kaderim66
Üye

|
Tarih: 18-Hzr-2009 / 04:18 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba'yı rüyanızda gördünüz mü? |
|
|
görmedim ama görmek ısterım nasıpse... 
_________________ .Nasıl gelip geçti bunca seneler
..Farkına varmadan bir rüya gibi
...Bazen mutlu oldum bazen dert küpü
....Akıp akıp gittim deryalar gibi
......Çok şeyler kaybettim, çok şey kazandım
.......Her günüm bir başka yaşantım oldu |
|
|
|
 |
ex-arab
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

|
Tarih: 19-Hzr-2009 / 05:30 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba'yı rüyanızda gördünüz mü? |
|
|
gördüm ama hatırlamıyorum uzun zaman oldu
_________________ Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlar da
Ancak; birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir.
Önemli olan nereye nasıl geldiğinizdir. |
|
|
|
 |
muslumcu0606
Üye

|
Tarih: 19-Hzr-2009 / 14:12 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba'yı rüyanızda gördünüz mü? |
|
|
bende gordum uzun zaman gectı ama hatırlıyorum.duet yapıypduk babayla.gezıyoduk ondan sonra.sag koluydum babanın yanı.dusunsenıze seklımı..nasıp olur ınsallah..
_________________ bir bir yüzüme kapandı kapılar ben mahsun aşkım mahsun gönül mahsun öylesine.. |
|
|
|
 |
hakandeniz
Üye

|
Tarih: 19-Hzr-2009 / 16:48 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba'yı rüyanızda gördünüz mü? |
|
|
abi ben daha dün gece gördüm baba kütahya ya geliyo konsere konserden sonra bizim ewe geliyo ben heyecandan ne diyeceğimi bilmiyorum baba yla knuşuyoruz biraz özel çk gzeldi snra babam uyandırdı zaten işe geç kaldın diye keşke bitmeseydi o ruya çokkk gzeldi
|
|
|
|
 |
siracettinesin
Aktif Üye

Kayıt: Oct 14, 2006 Mesajlar: 240 Nereden: MARDİN KALESİNDEN
|
Tarih: 20-Hzr-2009 / 16:15 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba'yı rüyanızda gördünüz mü? |
|
|
Valla arkadaşlar ben de bir defa tek gördüm.Hatta şahsen kamyon şoförü olduğum için kamyonla beraber sefere çıktığımızı görüyordum sohbet ede ede yolda gidiyorduk, ama nereye bilmiyorum....
_________________ o eşsiz hayalin her an karşımda...
gözyaşlarım çağlar her anışımda
ayrılık şarabı gönül tasında...
içmeden yıkılmış sarhoş gibiyim... |
|
|
|
 |
yusufum68
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

|
|
|
|
 |
mahsunkul_05
Aktif Üye

|
Tarih: 08-Ekm-2009 / 19:44 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba'yı rüyanızda gördünüz mü? |
|
|
ben gördm abi amasya'ya gelmiş konsere bende bağryorum baba baba dye sonra gelyo benle sohbet edyo nsılsın evlat dyo bana o srada uyanıyorum Ama 2 gün aklımdan çıkmadı yaw keşke amasyaya gelse inşaallah.
|
|
|
|
 |