Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Dertler İnsanı Albümünün yedek parçası!!!!
Dertler İnsanı Albümünün yedek parçası!!!!
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Albümleri ve Şarkı Sözleri
Yazar Mesaj
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
MesajTarih: 25-May-2009 / 23:21    Mesaj konusu: Dertler İnsanı Albümünün yedek parçası!!!!

Duyanınız Dinleyeniniz varmı acaba merak ettim

Bizim tanıdığımız Hüseyin Altın'ın meşhur parçası DARDGINIM'ı babada okumuş

ne olur yanıma kimse gelmesin
en yakın dostuma bile dargınım
kime güvendisem kırdı kalbimi
canım dediklerim bile

dargınım yalan sözlere
dargınım sahte yüzlere
dargınım böyle kadere
dargınım dargınım...

seviyorum diyip kandıranlar var
üzülüpte ağlatanlar var
seviyorum deyipte kandıranlar var
üzülüpte ağlatanlar var

dargınım yalan sözlere
dargınım sahte yüzlere
dargınım böyle kadere
dargınım dargınım...

Belkide Daha öncede tartışılmıştır bu konu
Ben İlk Dinleyince Şaşırdım sizin görüşleriniz neler sevgili dostlar

Kullanıcı profilini gör
sensizolamam
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: adana
MesajTarih: 25-May-2009 / 23:39    Mesaj konusu: Re: Dertler İnsanı Albümünün yedek parçası!!!!

parça süper ya diyecek söz bulamıyorum
Kullanıcı profilini gör
xmen
Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 25-May-2009 / 23:50    Mesaj konusu: Re: Dertler İnsanı Albümünün yedek parçası!!!!

ewet okudugu dogrdur fakat alınde olan varmı bı kac kısı harıcınde meraklanmayın sarı saçlarından sen suclusun çıktıgına göre oda çıkar

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: ist
MesajTarih: 26-May-2009 / 00:01    Mesaj konusu: Re: Dertler İnsanı Albümünün yedek parçası!!!!

Şaşırmaya Gerek Yok Bu Kayıtlar Biliniyor Zaten Ve Bilinmeyen 300 e Yakın Kayıt Olduğu Söleniliyor.
Kullanıcı profilini gör
atasayar

MesajTarih: 26-May-2009 / 00:09    Mesaj konusu: Re: Dertler İnsanı Albümünün yedek parçası!!!!

babayahasta demiş ki:
Şaşırmaya Gerek Yok Bu Kayıtlar Biliniyor Zaten Ve Bilinmeyen 300 e Yakın Kayıt Olduğu Söleniliyor.

Abartılı şaşırmadık tabikide dinleyenlerin sayısını parmakla sayarız ancak

Kullanıcı profilini gör
xmen
Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 26-May-2009 / 00:27    Mesaj konusu: Re: Dertler İnsanı Albümünün yedek parçası!!!!

ewet .babayahasta. enes aynen elenorda neler neler var gızlı kayıt degıl orjınalı olarak haklısın

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: DeRTLiLeR MeYHaNeSi
MesajTarih: 26-May-2009 / 02:40    Mesaj konusu: Re: Dertler İnsanı Albümünün yedek parçası!!!!

Usta ilk olarak senden duyuyorum ve cok sasırdın inş. sitemizdede görürüz bu parcayı Very Happy

Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 26-May-2009 / 02:49    Mesaj konusu: Re: Dertler İnsanı Albümünün yedek parçası!!!!

olur tabıkı zamanla neden olmasın

Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 26-May-2009 / 17:20    Mesaj konusu: Re: Dertler İnsanı Albümünün yedek parçası!!!!

Şaşırmakla İlgili Şunu Söyleyebilriim Sayın Atasayar Kardeşim Benim Sözümdeki Mana Şuydu Yani Artık Herşey Piyasaya Düşüyor Şaşırmamak Lazım Yani Elbette Daha Güsellerinide Dinleriz.
Kullanıcı profilini gör
By_FaDeD

Nereden: Çooook Uzaklardan Yanlızlık şehrinden...!
MesajTarih: 26-May-2009 / 19:01    Mesaj konusu: Re: Dertler İnsanı Albümünün yedek parçası!!!!

Güzel bir konu açmışsın Fatih kardeşim ewet babanın böyle bir parçası var ve bunlar gibi bir çok parçası var piyasaya şimdilik sürmezler yada sürülmez bence sebep olarak derseniz mesela biri piyasaya sürer sürdüğüne pişman olur herkez yani herkez demeyimde bazıları hemen o süren kişinin peşinden koşar ya ni orjinallerini almak için o zaman herkez istedikten sonra bide hatrı kırılmayan kişiler olunca mecburen hatrı kırılmayan kişilere verir ve bu piyasaya sürülmeyen parçaların yada başka şeylerin hiçbir önemi kalmaz onun için piyasaya süren olmaz

Ama yakında İnşallah sitemizde olağan üstü şeyler olacak yani sitemizin farkını ortaya koyacağız....

Eyvallah

Kurt O Sessizliği Bozarsa Kıyamet KOPAR !
Kullanıcı profilini gör
atasayar

MesajTarih: 26-May-2009 / 19:55    Mesaj konusu: Re: Dertler İnsanı Albümünün yedek parçası!!!!

babayahasta demiş ki:
Şaşırmakla İlgili Şunu Söyleyebilriim Sayın Atasayar Kardeşim Benim Sözümdeki Mana Şuydu Yani Artık Herşey Piyasaya Düşüyor Şaşırmamak Lazım Yani Elbette Daha Güsellerinide Dinleriz.

Haklsıın kardeş beklemedeyiz daha yeni neler var neler kim bilir

Kullanıcı profilini gör
mali_usta
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Gençlerbirliği
MesajTarih: 26-May-2009 / 21:23    Mesaj konusu: Re: Dertler İnsanı Albümünün yedek parçası!!!!

taçsız kral hüseyin altın süper okuyor bu eseri.. baba'da süper okumuştur..bi ara faded söylemişti dargınım dinliyorum diye ama ben hiç bir şekilde ne dinledim nede gördüm.. sadece dargınım'ı babanında okuduğunu biliyorum..

Dürüst ol, insancıl ol, düşün öbür dünyayı
Bir karıncayı bile incitme sakın evlat

Evlat evlat evlat insan ol evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat
Kullanıcı profilini gör
mustafabergen
Üye
Üye

Nereden: Ankara
MesajTarih: 27-May-2009 / 01:03    Mesaj konusu: Re: Dertler İnsanı Albümünün yedek parçası!!!!

Evet..Hüseyin Altın okuyo Bu Şarkıyı.. Babadan Dinlemek İsteriz Kısmet Olursa..

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: manisa
MesajTarih: 27-May-2009 / 04:01    Mesaj konusu: Re: Dertler İnsanı Albümünün yedek parçası!!!!

boşuna tartışmayın bu konuyu, ben 4 yıla yakındır burdayım. ozamandan beri bu şarkının baba tarafından okunduğu söyleniyor vede paylaşılacağı söylendi ama hala,ortada bir şey yok, 140 yakın elimde kaset mevcut ben bu yaşıma kadar rastlamadım,bundan sonra rastalrsam süpriz olur.söylentiler çok ama kesin bişi yok onun için tartışmak boş,varsa elinde olan sunsun.bizde görelim.idda etmeyin.

MesajTarih: 27-May-2009 / 04:23    Mesaj konusu: Re: Dertler İnsanı Albümünün yedek parçası!!!!

clgnsedat demiş ki:
boşuna tartışmayın bu konuyu, ben 4 yıla yakındır burdayım. ozamandan beri bu şarkının baba tarafından okunduğu söyleniyor vede paylaşılacağı söylendi ama hala,ortada bir şey yok, 140 yakın elimde kaset mevcut ben bu yaşıma kadar rastlamadım,bundan sonra rastalrsam süpriz olur.söylentiler çok ama kesin bişi yok onun için tartışmak boş,varsa elinde olan sunsun.bizde görelim.idda etmeyin.

İdda değil gerçek dinleyenler yalan söylemiyo heralde... en canlı şahit benim dahada ötesi yok abi bunu zmanaı gelince artık herkez dinlicek

Kullanıcı profilini gör
ismail28
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: DeRTLiLeR MeYHaNeSi
MesajTarih: 27-May-2009 / 04:25    Mesaj konusu: Re: Dertler İnsanı Albümünün yedek parçası!!!!

atasayar demiş ki:
clgnsedat demiş ki:

İdda değil gerçek dinleyenler yalan söylemiyo heralde... en canlı şahit benim dahada ötesi yok abi bunu zmanaı gelince artık herkez dinlicek
inş. usta inş. Very Happy

Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 27-May-2009 / 04:55    Mesaj konusu: Re: Dertler İnsanı Albümünün yedek parçası!!!!

ben dinleyenlri biliyorum hep msülüm gürse diye başka başka sanatçıları dinliyorlar, :d inşallah vardırda bizde duymuş oluruz.bendede bi şarkı var hiç piysaya çıkmamış bi ara ekleyimde dinleyin.oda müslüm gürses :d

Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 27-May-2009 / 05:32    Mesaj konusu: Re: Dertler İnsanı Albümünün yedek parçası!!!!

clgnsedat demiş ki:
ben dinleyenlri biliyorum hep msülüm gürse diye başka başka sanatçıları dinliyorlar, :d inşallah vardırda bizde duymuş oluruz.bendede bi şarkı var hiç piysaya çıkmamış bi ara ekleyimde dinleyin.oda müslüm gürses :d

Sedat Abi O Zaman Ekle Dinleyelim Ama Şunu Bilki 140 Kased Değil 340 Kasedde Olsa Bi Kere O Şarkı Yedek Şarkıdır Ayrıca Stüdyo Okumalarındada Yedek Şarkılar Farklı Okunur Çünkü Bu Şarkı Daha Önce Başka Bir Sanatçı Tarafından Okunduğu İçin Farklı Baskılarla Tonlarla Tınılarla Okunur Burdan Şunu Söyleyebilirim Bazen Babanın Ne Şarkıları Var Harbiden Anlaşılmaz Yani Ama Bu Müslüm Gürses Deil Diyemeyiz Bilmediklerimizi Öğrenmemiz Gerekli..
Kullanıcı profilini gör
clgnsedat
Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 27-May-2009 / 06:23    Mesaj konusu: Re: Dertler İnsanı Albümünün yedek parçası!!!!

evet öğrenmemiz gerekli enes bazı gerçekelri,kanıtı olmayan şeyleri,idda etmeyelim varsa sunalım.söylentilerle yola çıkmayalım,yedek şarkların hepsi bu gün aşağı yukarı dinleniyor.ama nedense söylentilerdeki hiç çalınıp duylmadı. inşallah ben yanılırımda,o şarkıyı eklerler varsa duyarız.sizler haklı çıkarsınız. sana dineltmiştim ben iyi hatırla,sende inanmıştın ona.

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: istanbul bagcılar
MesajTarih: 27-May-2009 / 11:31    Mesaj konusu: Re: Dertler İnsanı Albümünün yedek parçası!!!!

nasip olurs babadanda dinleriz

alemi alem yapan üç beş çakalsa bize krallık yakışmaz
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Albümleri ve Şarkı Sözleri
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering