|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Konserleri |
| Yazar |
Mesaj |
Kadir
Aktif Üye

|
Tarih: 25-May-2009 / 02:22 Mesaj konusu: Re: Selçuk Üniversitesi bahar şenliklerinde Müslüm Gürses |
|
|
| Admin demiş ki: | Bende duymuştum, kesin bilgi olmadığı için yayınlamadım.
Bu konser Müslüm Babanın ilk üniversite programı olacak heralde
İşte son albüm ve değişimlerin getirdikleri. Popüler kültür sahibi birçok insanın Müslüm Gürses dinlediğini biliyorduk, böylelikle bir kez daha tescillenmiş oldu. Üniversitelerde Müslüm Gürses dinleyenlerin (sürekli yada denk geldiği zaman) oranı %60'tan aşağı olmadığına inanıyorum. Hele ki son parçalardan sonra.. |
bu kesinlikle benim fikrimdir kimse üstüne almasin veya sahsilestirmesin ve admin kardes senin yazini alinti yaptigim icin kesinlikle senin fikrini hedef almiyorum, sadece DEGISIM cümlesi gectigi icin bunu alinti yaptim.
müslüm babanin ikimizin yerine albümünden bir sarkisinin anlamli cümlesini koymak istiyorum sadece,icimdeki duygulari ve babanin begenmedigim yeni halini anlatmak icin
"CAGDASLIK,YENILIK GÜZEL SEY AMMA,ÖZÜNDEN AYRILIP BOZULMA DOSTUM"
herkese sevgi ve saygilarimla
kadir
|
|
|
|
 |
hardsteel
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 25-May-2009 / 20:06 Mesaj konusu: Re: Cevap: Selçuk Üniversitesi bahar şenliklerinde Müslüm Gü |
|
|
Müslüm Baba 23 Mayıs'ta Konya'dan esti geçti. Her ne kadar bahar şenliği duyurusunda 'Müslüm'n rock' yazsa da Müslüm Baba bizlere hitap etti bizler için söyledi. ''Baba'' muhteşemdi. Bu üniversite bir daha böyle dev bir sanatçı görür mü bilmem. Ağzına sağlık Müslüm Baba!..
|
|
|
|
 |
limonlimon
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 25-May-2009 / 22:53 Mesaj konusu: Re: Cevap: Selçuk Üniversitesi bahar şenliklerinde Müslüm Gü |
|
|
biz damarda yüksek lisans yaptık...
_________________ İSYANKAR ALEMİN ASİ ÇOCUĞU LİMON
BABA İSYANDA |
|
|
|
 |
_-tiryakinim-_
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 26-May-2009 / 20:57 Mesaj konusu: Re: Cevap: Selçuk Üniversitesi bahar şenliklerinde Müslüm Gü |
|
|
baba süperdım gene çosturdun bızlerı ıyıkı eskı sartkılarından söyledın baba yuregıne saglık --------Konyadan selamlar----
|
|
|
|
 |
unutamayiz
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 28-May-2009 / 00:37 Mesaj konusu: Re: Cevap: Selçuk Üniversitesi bahar şenliklerinde Müslüm Gü |
|
|
ben istanbulda oturuyorum baba konyaya geldiğinde konyadaydım iş için bende konsere gittim ama damsız almıyoruz dediler yıkıldım yanımdaki abinin tanıdığını gördük saolsun aldı içeri stad inliyodu ama bazıları dalga geçmek amacıyla bağırıp çağırdı kanıma dokundu ama ne olursa olsun müslümcü olmak ayrıcalıktır allah müslüm babayı başımızdan eksik etmesin
|
|
|
|
 |