|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Genel |
| Yazar |
Mesaj |
Kadir
Aktif Üye

|
Tarih: 29-Nis-2009 / 12:54 Mesaj konusu: elenor plak da cıkan müslüm gürses albümlerı |
|
|
Arkadaslar,
eski albümleri söyle bir gectim müslüm babanin ve dikkatimi ceken 2001 deu ko nuda elenor plak dan cikan sadece albümünden sonra pek güzel albüm cikmadi babanin.
elenor plak´dan cikan albümler daha cok babaya yakisiyordu ve tarzi ile bire birdi.
bence cok güzel albümler cikardi baba bu sirkette, keske orda kalsaydi diye düsünüyorum simdi.
siz ne düsünüyorsunuz bu konuda??
saygilar
kadir
|
|
|
|
 |
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 29-Nis-2009 / 23:45 Mesaj konusu: Re: elenor plak da cıkan müslüm gürses albümlerı |
|
|
Kardeş Zaten SAdece Albümü senesinde ELenor Plak Müslümce Türküler ALbümünü çıkardı başkada çıkarmadı ilerki senelerde bunu tartışmaya yönelik bişeyi yokki demekki elenor plakla anlaşamadı ondan diğer albümleri başka firmalarla yaptı
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 30-Nis-2009 / 01:20 Mesaj konusu: Re: elenor plak da cıkan müslüm gürses albümlerı |
|
|
çeşke orda kalsaydı demekle olmuyor kardeş, olaylar dışardan görüldüğü gibi değildir hiç bir zaman,anlatılması gerek çok şeyler var bu konuda ama uzun mevzu bilenler biliyor zaten, ayrıca firma ile bi ilgisi yok bunun,84den 99 kadar yani arkadaşım albumune kadar baba elenor firması ile çalıştı zaten, eskiye göre ise arabesk devri kalmadı zaten,haNGİ sanatçı şu günümüzde arabesk okuyor acaba eskisi gibi,baba gerektiği gibi yapıyor,bence doğru yolda.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
mali_usta
Fanatik Üye

|
Tarih: 30-Nis-2009 / 03:19 Mesaj konusu: Re: elenor plak da cıkan müslüm gürses albümlerı |
|
|
o albüm güzeldi ama baba'nın son albümünüde çok sevdim.. eski eserlerini biraz değiştirmiş ama güzel olmuş.. sadece aşk tesadüfleri sever albümüne alışamadım.
_________________ Sev bütün insanları say bütün insanları
Kin gitme unut gitsin geçmişte olanları
Dürüst ol, insancıl ol, düşün öbür dünyayı
Bir karıncayı bile incitme sakın evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat |
|
|
|
 |
ismail28
Fanatik Üye

Kayıt: Feb 16, 2008 Mesajlar: 750 Nereden: DeRTLiLeR MeYHaNeSi
|
Tarih: 30-Nis-2009 / 22:11 Mesaj konusu: Re: elenor plak da cıkan müslüm gürses albümlerı |
|
|
| Kadir demiş ki: | | elenor plak´dan cikan albümler daha cok babaya yakisiyordu ve tarzi ile bire birdi. |
_________________ Neden Diye Sorma... Ondan İçiyoruMMM |
|
|
|
 |