|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Üye Kayıtları |
| Yazar |
Mesaj |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 20-Mar-2009 / 19:12 Mesaj konusu: Re: Cevap: Aysel&Sedat(clgnsedat) Düeti-Konuşsana Birtan |
|
|
Aysel hanımın sesini çok beğendim. Müziğe yakışmış. Sanki profesyonel sanatçıdan dinler gibi hissettim.
Sedatın sesine gelince farklı kulvara giriyor gibi şarkı. Kalın düşmüş uyumsuz olmuş. Birdahakinde sesi biraz ince tutarsan iyi olur gibime geliyor.
Düet yakışmış leysa'ya +1 veriyorum. Devamınıda isteriz.
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür!
Çare yokmuş aşktan yatan hastaya / Gönül Hasta
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur! |
|
|
|
 |
01cansu
Üye

|
Tarih: 20-Mar-2009 / 20:23 Mesaj konusu: Re: Cevap: Aysel&Sedat(clgnsedat) Düeti-Konuşsana Birtan |
|
|
amotörce olmasına rağmen iyi bir çalışma aysel hanım çok iyi okumuş
sesi gerçekten güzel buğulu sesi arbesk müziğine yatkın aynı şeyi sedat bey için söylüyemiycem sedatı sesi bence pop müziğine daha yatkın girişte 2oktav la başlamış 1.5 oktav başlamalıydı şan dersi alırsa belki.. sürtone olmuş solfej i bilse o ritmi yakalardı aysel hanımın müziğe uyumu harika ses rengide güzel ağzına yüreğine sağlık biraz detonelik var yinede sedattan bey den çok ççok iyi icra etmiş sedat bey kızma eleştrilere açık ol şarkıyı başlamadan önce 1 saat önce sesini açacacaktın sesini açmadan şarkıyı okumuşsun şarkıyı dik okumuşsun ses tellerine zarar verebilir ..clibi hazırlıyan akadaşımız clipte kompsizyonu unutmuş daha iyi olabilirdi .yine de güzel olmuş elinize yüreğinize sağlık
|
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 21-Mar-2009 / 01:32 Mesaj konusu: Re: Cevap: Aysel&Sedat(clgnsedat) Düeti-Konuşsana Birtan |
|
|
| 01cansu demiş ki: | amotörce olmasına rağmen iyi bir çalışma aysel hanım çok iyi okumuş
sesi gerçekten güzel buğulu sesi arbesk müziğine yatkın aynı şeyi sedat bey için söylüyemiycem sedatı sesi bence pop müziğine daha yatkın girişte 2oktav la başlamış 1.5 oktav başlamalıydı şan dersi alırsa belki.. sürtone olmuş solfej i bilse o ritmi yakalardı aysel hanımın müziğe uyumu harika ses rengide güzel ağzına yüreğine sağlık biraz detonelik var yinede sedattan bey den çok ççok iyi icra etmiş sedat bey kızma eleştrilere açık ol şarkıyı başlamadan önce 1 saat önce sesini açacacaktın sesini açmadan şarkıyı okumuşsun şarkıyı dik okumuşsun ses tellerine zarar verebilir ..clibi hazırlıyan akadaşımız clipte kompsizyonu unutmuş daha iyi olabilirdi .yine de güzel olmuş elinize yüreğinize sağlık |
tamam hocam dikkate alırım söylediklerinizi, kızmam eleştirilere açığız tabi,ama hakeretlere değil bazı arkadaşlar kavgada bile söylenmeyecek sözler sarf ediyorlar.. ben bunun üzerinde fazla uğraşmadım açıkçası bi kerede okunup konuldu,farklı kayıtlarıda var daha, şart ve ortam uygun değil, kesnlikle yüzde yüz performanla okunmamıştır,biz bu kayıtları evde basit mikrofonla okuduk,daha iyisi olur tabi uğraşırsak,ama bir iddamız falan yok kendimizce bişiler yapmaya çalıştık. aysel camdan ben mikrofondan okuduğum için sesde incelik kalınlık olayı göze çarpabilir. yorumlarınız için hepinize tşk ederiz.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
esrarengiz_sis
Aktif Üye

Kayıt: Feb 26, 2006 Mesajlar: 360 Nereden: istanbul bagcılar
|
Tarih: 21-Mar-2009 / 04:02 Mesaj konusu: Re: Cevap: Aysel&Sedat(clgnsedat) Düeti-Konuşsana Birtan |
|
|
fockbockta dinledim dinlemiştim aysel abla koymuş profilinde manyak olmuş harbi yüreginize saglık ablam ve abim
_________________ sitemle acıyla yan bakma öyle sevgilim suçumu yüzüme söyle sebepsiz dargınlık olurmu böyle yaşanmış maziyi bir anda silme |
|
|
|
 |
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 21-Mar-2009 / 16:29 Mesaj konusu: Re: Cevap: Aysel&Sedat(clgnsedat) Düeti-Konuşsana Birtan |
|
|
| Admin demiş ki: | Aysel hanımın sesini çok beğendim. Müziğe yakışmış. Sanki profesyonel sanatçıdan dinler gibi hissettim.
Sedatın sesine gelince farklı kulvara giriyor gibi şarkı. Kalın düşmüş uyumsuz olmuş. Birdahakinde sesi biraz ince tutarsan iyi olur gibime geliyor.
Düet yakışmış leysa'ya +1 veriyorum. Devamınıda isteriz. |
Nede Olsa İzmir Havası Soluyo
Bravo Aysel'e
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
nacves

Kayıt: Dec 28, 2007 Mesajlar: 1029 Nereden: Müslüm Gürses Ülkesinden..
|
Tarih: 21-Mar-2009 / 16:33 Mesaj konusu: Re: Cevap: Aysel&Sedat(clgnsedat) Düeti-Konuşsana Birtan |
|
|
vay vay kimleri görüyorum yüreğinize saglık dostlar mukemmel bir düet daha öncede dinlemiştim devamını bekleriz...
_________________ ...varlığınla,yokluğunla sen harikasın...
...nacves... |
|
|
|
 |
yusufum68

|
Tarih: 21-Mar-2009 / 23:16 Mesaj konusu: Re: Cevap: Aysel&Sedat(clgnsedat) Düeti-Konuşsana Birtan |
|
|
| 01cansu demiş ki: | amotörce olmasına rağmen iyi bir çalışma aysel hanım çok iyi okumuş
sesi gerçekten güzel buğulu sesi arbesk müziğine yatkın aynı şeyi sedat bey için söylüyemiycem sedatı sesi bence pop müziğine daha yatkın girişte 2oktav la başlamış 1.5 oktav başlamalıydı şan dersi alırsa belki.. sürtone olmuş solfej i bilse o ritmi yakalardı aysel hanımın müziğe uyumu harika ses rengide güzel ağzına yüreğine sağlık biraz detonelik var yinede sedattan bey den çok ççok iyi icra etmiş sedat bey kızma eleştrilere açık ol şarkıyı başlamadan önce 1 saat önce sesini açacacaktın sesini açmadan şarkıyı okumuşsun şarkıyı dik okumuşsun ses tellerine zarar verebilir ..clibi hazırlıyan akadaşımız clipte kompsizyonu unutmuş daha iyi olabilirdi .yine de güzel olmuş elinize yüreğinize sağlık |
müzik adına benim bilmediğim çok şey biliyorsunuz?bana ders verirmisiniz? 
_________________ Ağlamayı bilmeyen gözler sevmeyi de bilmez. |
|
|
|
 |
emili27
Üye

|
Tarih: 22-Mar-2009 / 03:10 Mesaj konusu: Re: Cevap: Aysel&Sedat(clgnsedat) Düeti-Konuşsana Birtan |
|
|
sedat abı den ozur dılıyorum yapımda emegı gecen herkeze tessekkur ederız agzınıza saglık emili27
|
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 22-Mar-2009 / 05:32 Mesaj konusu: Re: Cevap: Aysel&Sedat(clgnsedat) Düeti-Konuşsana Birtan |
|
|
| emili27 demiş ki: | | sedat abı den ozur dılıyorum yapımda emegı gecen herkeze tessekkur ederız agzınıza saglık emili27 |
ben kızmadım arkadaşım çünki o çalışma bi çok kişilerden gereken notu almıştır,önceleri vede şimdi,benim kızdığım burda bişiler paylaşıyoruz iyi yada kötü,emeğe saygı duyulmalı,beğenmiyorsanda eleştirini yaparsın elbette,ama hakeret değil.formlarda böyle sözleri görmek üzüyor beni sadace bu konu için geçerli değil,bi çok kişi görüp okuyor bunları,onun için yazarken iyi düşünmek gerekir,yaşın itibari ile dikkate almıyorum böyle hatalar olur önmeli olan bundan sonrakilere taşırmamamktır.
|
|
|
 |
Muslumcu22
Fanatik Üye

Kayıt: Jan 06, 2007 Mesajlar: 834 Nereden: Müslümcü Tarikatından
|
Tarih: 23-Nis-2009 / 15:20 Mesaj konusu: Cevap: Aysel&Sedat(clgnsedat) Düeti-Konuşsana Birtanem |
|
|
aysel bacım ve sedat kardesımın gonlune sağlık gercekten harıka bir duet olmus aysel bacımda gırtlak rahmetki bergen e kacıyor gercekten ayrı bir lezzet ve tat devamını beklıyoruz. saygılar.
_________________ "Aklımdan çıkmıyor veda edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı,
Beni Kalbimden Vurdu Veda Edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı"
|
|
|
 |
4babafan4
Üye

|
Tarih: 24-Nis-2009 / 08:46 Mesaj konusu: Re: Cevap: Aysel&Sedat(clgnsedat) Düeti-Konuşsana Birtan |
|
|
bu şarkının alt yapısı forumdaki sanırım 2 kısımda gözlern gözlermdende hata var bende sölerken farketmiştim bu arada sedatın sesi hiç gitmemiş düette sesini müslüm babaya benzetceksn diye fazla kasmışsın rahat söylesen daha iyi olurdu belki
|
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 25-Nis-2009 / 01:39 Mesaj konusu: Re: Cevap: Aysel&Sedat(clgnsedat) Düeti-Konuşsana Birtan |
|
|
| 4babafan4 demiş ki: | | bu şarkının alt yapısı forumdaki sanırım 2 kısımda gözlern gözlermdende hata var bende sölerken farketmiştim bu arada sedatın sesi hiç gitmemiş düette sesini müslüm babaya benzetceksn diye fazla kasmışsın rahat söylesen daha iyi olurdu belki |
ortam gereği rahat söyleyemediğim doğru,ama müslüm babaya benzetmek gibi bi niyetim yok olmazda baba tektir zaten,benim bütün kayıtlarımda ses tonum aynıdır,müziğe göre yorum yani. beğenip beğenmemekte sana kalmış tabi kardeşim.
|
|
|
 |
sevyeter_sinan
Üye

|
Tarih: 25-Nis-2009 / 01:57 Mesaj konusu: Re: Cevap: Aysel&Sedat(clgnsedat) Düeti-Konuşsana Birtan |
|
|
arkdaslkar paylasım için tesekkürler bence cok güzel olmus acıkca söylemek gerekirse aysel hanımın sesi daha uygun bir profösönel gibi okumus....
|
|
|
|
 |
lesya
Yeni Üye

|
Tarih: 11-Ksm-2009 / 01:22 Mesaj konusu: Re: Cevap: Aysel&Sedat(clgnsedat) Düeti-Konuşsana Birtan |
|
|
güzell yorumlarınız için çok teşekkrür ederim arkadaşlar.....
_________________ Hayalle Yaşarken Gerçek Dünyada Harcanıp Gitmişiz Haberimiz Yok......
Sanal Alem İşte Dalgasız Denize Herkes Kaptan.... |
|
|
|
 |