Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Aysel&Sedat(clgnsedat) Düeti-Talihsizler
Aysel&Sedat(clgnsedat) Düeti-Talihsizler
Sayfa Önceki  1, 2

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Üye Kayıtları
Yazar Mesaj
xmen
Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 05-Nis-2009 / 17:54    Mesaj konusu: Re: Cevap: Aysel&Sedat(clgnsedat) Düeti-Talihsizler

aslında gercege bakarsak benim hoşuma konuşsana bırtanem daha çok hoşuma gitmişti ama yınede yüreginize saglık

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: siirt
MesajTarih: 06-Nis-2009 / 01:23    Mesaj konusu: Re: Cevap: Aysel&Sedat(clgnsedat) Düeti-Talihsizler

içleri ve dışları bir olan iki samim arkadaşlarım yüreğinize sağlık süüüüüppppppeeeeeerrrrrrrr olmuş bunu ben size burada yayınlanmadan öncede demiştim yolunuz açık olur inş daha iyi yerlere ulaşırsınız sizden bunun daha iyisinide beklemiyor değililm bundan daha iyisiini yapabilecek kabileiyete oldugunuzu ben çok iyi biliyorum yolunuz açık olsun gönül dostları...........,

..................................gönlünüz gönlümüzdür.....................................

...........................................suskun_ahmet56.........................................

................................................eyw........................................................
Kullanıcı profilini gör
esrarengiz_sis
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: istanbul bagcılar
MesajTarih: 06-Nis-2009 / 10:24    Mesaj konusu: Re: Cevap: Aysel&Sedat(clgnsedat) Düeti-Talihsizler

aysel ablam benim yine döktürmüş sedat abimle yüreginize saglık bize bu keyfi yaşattıdınız için size teşekkür ederim

Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: Aksaray
MesajTarih: 15-Nis-2009 / 03:20    Mesaj konusu: Re: Cevap: Aysel&Sedat(clgnsedat) Düeti-Talihsizler

xmen demiş ki:
aslında gercege bakarsak benim hoşuma konuşsana bırtanem daha çok hoşuma gitmişti ama yınede yüreginize saglık

konuşsana birtanem de güzeldi.ama bana göre talihsizlerin kayıt tekniği ondan daha güzeldi.

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: istanbul adana
MesajTarih: 15-Nis-2009 / 19:55    Mesaj konusu: Cevap: Aysel&Sedat(clgnsedat) Düeti-Talihsizler

gerçektende güzel olmuş yüreğinize sağlık dostlar

Üye
Üye

Nereden: Ankara
MesajTarih: 15-Nis-2009 / 23:10    Mesaj konusu: Re: Cevap: Aysel&Sedat(clgnsedat) Düeti-Talihsizler

Paylaşım İçin Teşekkürler. Güzel Yorumlanmış Bi Şarkı Wink
Keşke Zamanında Müslüm Baba Ve Bergen de Böyle Bir Düet Yapsaymış..

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 22-Nis-2009 / 04:01    Mesaj konusu: Re: Cevap: Aysel&Sedat(clgnsedat) Düeti-Talihsizler

güzel bir çalışma daha sedat babadan bu işi hakkıyla götüreceğine inanıyorum ve sonuna kadar da destek çıkarız sana başarılısın diğer bayan arkadaşın da sesi güzel sölemiştim bi daha sölim ikinizin sesi birbirine çok yakışıyo başarılar
Kullanıcı profilini gör
emili27
Üye
Üye

Nereden: g.antep
MesajTarih: 23-Nis-2009 / 02:00    Mesaj konusu: Re: Cevap: Aysel&Sedat(clgnsedat) Düeti-Talihsizler

konussana birtanem den sonra buda ikinci düet agzınıza saglık bundan sonra hangi düet var merak edıyorum itirazım varı okusanız cok güzel olur
Kullanıcı profilini gör
BETER52
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: BİLSİNLER
MesajTarih: 25-Nis-2009 / 01:54    Mesaj konusu: Re: Cevap: Aysel&Sedat(clgnsedat) Düeti-Talihsizler

guzel olmus sedat gercek sesın mı bu resımdekı halden bu ses garıp :d yınede guzel olmus emegınıze saglık

Üye
Üye

Nereden: BuRSa
MesajTarih: 10-Ksm-2009 / 07:29    Mesaj konusu: Re: Cevap: Aysel&Sedat(clgnsedat) Düeti-Talihsizler

aysel bravo şarkıcı piyasasında ben diyen biçok abuk subuk insana taş çıkarırsın böyle içli söylenince yerini buluyor duyunca onu hissettim.BULUNUR ELBET ve NERDESİN şarkılarınıda okurmusun istek parçalarımdır seslendirirsen duymak isterim

lesya
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir
MesajTarih: 10-Ksm-2009 / 07:36    Mesaj konusu: Re: Cevap: Aysel&Sedat(clgnsedat) Düeti-Talihsizler

Çok Teşekkür Edrim Canım Kısmett Bulursam Şarkıların Alt Yapılarınıııı Senin İiçin Okur Eklerim Siteye..... Teşekkürlerrr Güzel Yorumun İçin....

Sanal Alem İşte Dalgasız Denize Herkes Kaptan....
Kullanıcı profilini gör
SoRsAnA-DaMla
Üye
Üye

Nereden: BuRSa
MesajTarih: 10-Ksm-2009 / 07:46    Mesaj konusu: Re: Cevap: Aysel&Sedat(clgnsedat) Düeti-Talihsizler

rica ederim hytm ciddi anlamda ton güzel.böyle nağmeli içli içli oku bunları yıkar yani.bulamazsanda bu işlerle ilgilenenler var sanırım sitede gönderde mix falan yapsınlar Rolling Eyes özellikle bu 2şarkıyı duymak istiyorum senden.görüşürüz allaha emanetsin..

lesya
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir
MesajTarih: 10-Ksm-2009 / 07:48    Mesaj konusu: Re: Cevap: Aysel&Sedat(clgnsedat) Düeti-Talihsizler

İnşallah canım saoll sende allah emanet ol.. ayrıca yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkrü ederim....

Sanal Alem İşte Dalgasız Denize Herkes Kaptan....
Kullanıcı profilini gör
OSMANN49
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: MUŞ
MesajTarih: 11-Ksm-2009 / 01:12    Mesaj konusu: Re: Cevap: Aysel&Sedat(clgnsedat) Düeti-Talihsizler

dehşetül vahşet olmuş ne diyelimmm sesinize sağlık

Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering