Tarih: 12-Mar-2009 / 09:20 Mesaj konusu: Bu Nasıl Bir Olay yaaaaa !!!
Hepiniz bu videoyu izlemişsinizdir gene aklıma geldi izledim eklemek istedim
burda 2 olay var şarkı sonlarında agzını kapayıp m leri uzatıp hmmmm diye ses cıkarması(bu beni öldürüyor pes diyorum)
2ncisi aşşaaaa düşebilirim uçabilirimm amann dikkkaatt sanada 1 el vereliimm seninde olsun elinnnn(ALLAH için burda bi laf edecem ama yanlış anlaşılmasın güzel yönde bir laf yahu sen nasıl adamsın diyorum ya o lafları soylerken sanki şarkı söylüyorsun)
bu konser müthişti bir şarkıda iki kelimenin yerini değişti kardeşim bu kadar olmaz şarkı daha da güzelleşti bu kelime değiştirme ve şarkıyı kendi kafasına göre okuma özelligi süper hangisi oldugunu soylemicem bi dinleyin bulun işin zevkini farkedin
Gene bu konserdeki bazı parcalarda ağzıyla müzik yapıyor(parcanın müzigini agzıyla çalma olayı) kesinlikle orkestra gerekmez baba sanaaa
Tarih: 12-Mar-2009 / 18:09 Mesaj konusu: Re: re: bu nasıl bir olay yaaaaa !!!
ewet burdakı konserde bı sarkı varkı daha once yayınlamıştım manyak bırsey usta eyvallah adanalı bu konser mevcut elımde sana tesekkur etmek ıcın bır ıkı sey yazmak sıtedım
_________________ bir zalimin aşkına kul etme beni
Tarih: 12-Mar-2009 / 19:51 Mesaj konusu: Re: re: bu nasıl bir olay yaaaaa !!!
emeğine sağlık adanalı güzel video gerçekten...saygılar
_________________ Toprağın olsaydında ellerin olmasaydın
Alnımdan vursaydında beni bırakmasaydın
Ne vardı insafsızım benide yakmasaydın
Gururumu kırıpta sırtımdan vurmasaydın
Allah bir sevgim bir ateşlerde sen yaktın
Nasıl kıydın aşkıma şerefsizlere sattın
Tarih: 09-Nis-2009 / 01:48 Mesaj konusu: Re: re: bu nasıl bir olay yaaaaa !!!
evet bu konseri izlemiştim, senden vazgeçmemi biraz daha farklı vede hızlı okudu,kendince değişik bir yorum kattı,vede konuşurken bile hala şarkı söylüyodu sanki müzik ruhuna işlemiş babanın. tşkler