|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Diğer Konular |
| Yazar |
Mesaj |
damar02
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2006 Mesajlar: 1293 Nereden: Ufka uzanan yoldan
|
Tarih: 27-Eyl-2006 / 21:42 Mesaj konusu: |
|
|
benim hayata dair en büyük itirafım şudur, ''ben evlenmekten korkuyorum.'''ve işin ilginç tarafı bunu aileme henüz bu zamana kadar ifade etmedim.hep bzaı önemsiz nedenlerden dolayı bu zamana kadar kurtardım kendimi.ama bakalım ne kadar daha böyle devam edecek bu hadise.
.
_________________ Hiç bir kadın şarkı sözü yazmaya değmez.
O kadar yoğun sevgiye layık insanı nerede bulacaksın!
Ali Tekintüre |
|
|
|
 |
Poseidon
Fanatik Üye

Kayıt: Dec 02, 2005 Mesajlar: 1453 Nereden: diyarbakir/istanbul
|
Tarih: 29-Eyl-2006 / 02:45 Mesaj konusu: |
|
|
yaşamaktan korkuyorum.kendi kabuğuma çekilmiş vaziyette herkesten kaçıyorum.oysa Allah eksik etmesin sevenim okadar çok ki.ama bir sefer iyi niyetle yaklaştım hayata hep ziyan ettim hep kaybettim diye yeniden başlamak istemiyorum
en çok da anacığım üzülüyor bu konuya ve hep şöyle diyor "Neden bu hüzün?aç değilsin açıkta değilsin"
.oysa ben şükürsüz değilim hamdolsun
_________________ Yatmam çakal yata??nda
Vars?n aslan yesin beni...
Adam olmayan Müslümcü olamaz!!! |
|
|
|
 |
baydamarersin
Fanatik Üye

|
Tarih: 01-Arl-2006 / 03:17 Mesaj konusu: |
|
|
orta okulda 1999 yılıydı ozamanlar arkadasım ve ben hep muslum babayı dınlerdık ama ozaman sımdıkı kadar fanatık degıldık
bırgun arkadasım elınde bır gazete parcasıyla gedı ustunde muslum babanın resmı ve altında 2 yada 3 satır yazılar vardı ama resım cok hosumuza gıttı ve kenarlarını kartonla cerceve yaptık yatılı okul okuyoruz tabı kogusumuzun kapısına yapıstırdık ıc tarafına
nobetcı hoca sınıf hozası geldı sabah mıletı kaldırıyor bızım kogusa gırdı herkesı kaldırdı cıkarkende ne gorsun muslum babanın resmı
arkasına dondu ve ya bune kım yapıstırdı bunu bızde bız yaptık dedık yemegı yedık yemek haneden cıkarken mudur anons yapıyor MURAT DURSUN MEHMET AYDOGDU ıdare odasına mudurde fene bırı
neyse gıttık mudur sordu nıye yaptınız dıye ılk arkadasım cevap verdı hocam sevıyoruz o yuzden oylemııııı sraap tokatı patlattı
sonra bana sordu ya sen nıye yaptın senden beklemezdım dedı bende bısy demedım dedı sız gorursunuz
hafta sonu babam geldı sıkayet etmıs mudur saolsun yedıgım dayak cabası tabı
sonra yılsonu davranıs notları zayıf vermıs hepsını bende gıttım mudur odasına muslum gurses dınledım dıye bunu yaptıysanız alın karne sızın olun dedım hoca bısey demedı . sonra admız muslumkese cıktı
sımdı dersenız burdakı ıtıraf ne hemen acıklayayım
ılk defa devletın malına zarar verdım dıye dayak yedım
oda muslum babanın resmını yapıstırdım sankı kapıyı yedık yaav
|
|
|
|
 |
Sametaga
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 28-Arl-2006 / 02:50 Mesaj konusu: Re: |
|
|
ben ise okul kactıkdan sonra dıre lokal vardi bızım burada oraya gıder muslumu takardık kafamıza gore takılırdık okula gıttımızde ıse kafalar dumanlı bı sekılde okula gırerdık sonrada kafamızın kıyak oldugunu hocalar anlardı ceza yerdık hergun:)
|
|
|
|
 |
arslanbeylihaka
Aktif Üye

Kayıt: Aug 31, 2006 Mesajlar: 437 Nereden: izmit merkez kafas?na göre herkez
|
Tarih: 30-Arl-2006 / 23:37 Mesaj konusu: Re: |
|
|
kardeşler bende 22 yaşunda bir kamyoncuyum ben 17 yaşındayken kamyonu ankaraya yüklemişler bende kamyonu gece kaçırdım tek başıma ankaraya gitti tabi o zaman ehliyetim yoktu yanımda kimse yoktu ama müslüm babanın şarkıları vardı
_________________ kırıp kırıp kırdılar kalın kalın sardılar derin derin cektiler bir kösede öldüler esrardır ictikleri dumandir cektikleri cok hosuma gidiyor YAPISTIR dedikleri |
|
|
|
 |
sev_yeter25
Üye

|
Tarih: 01-Oca-2007 / 00:31 Mesaj konusu: Re: |
|
|
şu okul itiraflarını bırakalım ve değişik konulardan söz edlim
ben bundan 5 6 sene önce ibrahim tatlıses hayranıydım varsa yoksa iboydu biraz büyüdükten sonra ferdi tayfura kafayı taktım ve ferdici olmaya karar verdim sonra müslüm baba ya selam dedinm damara devam ama ferdi tayfur hayranlığım hala var ama ibrahim tatlısesi artık sevmiyorum adam kendini övmekten reyting yapmaktan başka bir şey bilmiyor
aslında bende müslümclük taaaa doğuştan vardı şunkü bizim aile santçımızdı akrabalarımım çoğu müslüm gürses dinlerdi bende onlarala beraber dinlerdim
saydılaramıla
|
|
|
|
 |
agrasif
Üye

Kayıt: Sep 06, 2006 Mesajlar: 87 Nereden: ANKARA(demetevler)
|
Tarih: 04-Oca-2007 / 23:14 Mesaj konusu: Re: |
|
|
itiraf ediyorum nekadar kabadayı psycobath ruhluda olsam ben karıncayı bile incitemem.
_________________ ***ne orhan ne ferdi bilmez kimse derdimi baba sen söyle bizim için ?u vefas?z alemi*** |
|
|
|
 |
deliveli
Üye

|
Tarih: 06-Oca-2007 / 07:06 Mesaj konusu: Re: |
|
|
bende br kez odamın camını kırdım abimin üstüne attım nihahaha
|
|
|
|
 |
tatarhamit
Üye

|
Tarih: 07-Oca-2007 / 20:58 Mesaj konusu: Re: |
|
|
biz okuldan kaçar kahveye giderdik
bir taraftan babayı dinlerdik
|
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2007 Mesajlar: 1514 Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
|
Tarih: 24-Nis-2007 / 17:48 Mesaj konusu: Re: |
|
|
arkadaslarr lisede 3 deydim devamsızlıgım 90 gündü sınıfta kalmak 1 sene daha okumak istiyodum o yüzden kaçiyodum okuldan.. birde kaçip okulun cafesinde oturuyodum..bir gün müdür yardımcısı beni cagırdı neden okuldan kaçiyosun devamlı bir sorununmu varr diye sordu dedim hocam ben sinifta kalmak istiyom o yüzden kaçiyorumm ..hoca nın cevabı aynen bu.oğlum seni sınıfta bırakıp 1 sene daha bırakıpta başıma bela edemem.. cok sinir olmustum yaa nihayetinde de gecirdi beni sınıftan..ama ortam süperdi.. 
_________________ titriyor_elimde_ömrümle_dolu_bir_kadeh |
|
|
|
 |
cirkinkralll
Aktif Üye

Kayıt: Feb 26, 2005 Mesajlar: 277 Nereden: ırak suriye ara sıra TÜRKİYE
|
Tarih: 12-Ekm-2007 / 18:12 Mesaj konusu: |
|
|
ben kamyoncuyum.dayımla yola gidiyoruz devamlı dayım geçip yataga yatıyor yatarkende hep bana fazla basma diyor biraz o uykuya girene kadar agır agır gidiyorum o uykuya daldıgı gibi otobüsdlere tek sinyalden devam...+son ses müslüm baba dayım kendide aşırı müslümcüdür bu arada kamyoncu+müslümcü
_________________ BİZSENİNLEAŞKARARKENDAĞLARKADARDERDİBULDUK |
|
|
|
 |
kalpsiz_adam
Üye

|
Tarih: 23-Mar-2009 / 19:40 Mesaj konusu: re: |
|
|
sizlerin itirafları baktımda genelde okul itirafları benim tek bir itirafım var ben hayatım boyunca hiç bir bayandan hoşlanmadım her anlık misali oldu ama günün birinde bir kişiyi sanal bir alemde tanıdım tanımamla hoşlanmam bir oldu ben anlık hevesler peşinde olmayan bir insanım ama nasıl olduysa bu kişi beni etkiledi gerci fazlada sürmedi ona yaklaşmaktan korkuyordum ama iyiki müslüm baba var oda olmasaydı bu duyguda yaşanmazdı güzel bir duyguydu ama şuan kendisi yok oda ayrı bir konu ama olsun ben varlığını his ediyorum ve biliyorum buda bana yetiyor hani bir söz vardır ya ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim onun gibi birşey
|
|
|
|
 |