Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Dizi ve Filmleri
Yazar
Fanatik Üye Kayıt: Sep 15, 2008 Mesajlar: 961 Nereden: MALATYA
Tarih: 22-Mar-2009 / 03:00 Mesaj konusu: adam öldürmeye hazırım ama cinayet işleyemem(video)
adam öldürmeye hazırım ama cinayet işleyemem
_________________ Toprağın olsaydında ellerin olmasaydın
Alnımdan vursaydında beni bırakmasaydın
Ne vardı insafsızım benide yakmasaydın
Gururumu kırıpta sırtımdan vurmasaydın
Allah bir sevgim bir ateşlerde sen yaktın
Nasıl kıydın aşkıma şerefsizlere sattın
By_FaDeD
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: Apr 28, 2007 Mesajlar: 1117 Nereden: Çooook Uzaklardan Yanlızlık şehrinden...!
Tarih: 22-Mar-2009 / 03:04 Mesaj konusu: Re: adam öldürmeye hazırım ama cinayet işleyemem(video)
o Öldüreceği Adamda arkadaşı sonradan kabul ediyor baba ama bu adama oyun yapıyorlar 100 kere izledim halada izlerim
konun için teşekkürler güzel....
Eyvallah... _________________ Kurtların Sessiz Kaldığı Yerde.
İtler Çakallar Volta Atar..
Ama Bilmezlerki
Kurt O Sessizliği Bozarsa Kıyamet KOPAR !
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
Tarih: 22-Mar-2009 / 03:06 Mesaj konusu: Re: adam öldürmeye hazırım ama cinayet işleyemem(video)
İkizler Filminden Güzel Bi kare
emeğine Sağlık Abi _________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
akliyok_06
Fanatik Üye Kayıt: Jul 17, 2008 Mesajlar: 942 Nereden: ankara
Tarih: 22-Mar-2009 / 05:46 Mesaj konusu: Re: adam öldürmeye hazırım ama cinayet işleyemem(video)
adam öldürmeye hazırım ama cinayet işleyemem nasıl oluyorsa... _________________ yağmurlu bir günde doğdum anamdan gökler ağlıyormuş ben doğdum diye doğarken günahkar olurmu insan ömrüme verilen bu ceza niye...
clgnsedat
Fanatik Üye Kayıt: Dec 23, 2006 Mesajlar: 1774 Nereden: manisa
Tarih: 22-Mar-2009 / 06:03 Mesaj konusu: Re: adam öldürmeye hazırım ama cinayet işleyemem(video)
güzel bir yaklaşım cinayet işleyemem kusura bakma ama adam öldürürüm bak hatrın için _________________ ölünce biter
cerrah_44
Aktif Üye Kayıt: Jan 05, 2009 Mesajlar: 189 Nereden: malatya
Tarih: 22-Mar-2009 / 06:45 Mesaj konusu: Re: adam öldürmeye hazırım ama cinayet işleyemem(video)
Kirve gene döktürmüşsün, televole gibisin maşallah....
Gözümsün.......
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
Tarih: 22-Mar-2009 / 07:15 Mesaj konusu: Re: adam öldürmeye hazırım ama cinayet işleyemem(video)
cerrah_44 demiş ki: Kirve gene döktürmüşsün, televole gibisin maşallah....
Gözümsün.......
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin
4babafan4
Üye Kayıt: Feb 12, 2009 Mesajlar: 85
Tarih: 22-Mar-2009 / 07:25 Mesaj konusu: Re: adam öldürmeye hazırım ama cinayet işleyemem(video)
hahaha komedi ya babayı bu filmde oyuna getirmişler öyle lafmı olur
arabeskci1910
Aktif Üye Kayıt: Jan 17, 2009 Mesajlar: 429 Nereden: AnKaRaGüCü GeCeKoNDu dan
Tarih: 22-Mar-2009 / 17:32 Mesaj konusu: Re: adam öldürmeye hazırım ama cinayet işleyemem(video)
akliyok_06 demiş ki: adam öldürmeye hazırım ama cinayet işleyemem nasıl oluyorsa...
_________________ gururluyuz güçlüyüz biz ankaragüçlüyüz
karaaliler
Fanatik Üye Kayıt: Oct 14, 2006 Mesajlar: 908 Nereden: istanbul adana
Tarih: 22-Mar-2009 / 21:21 Mesaj konusu: Cevap: adam öldürmeye hazırım ama cinayet işleyemem(video)
okan bayülgenin proğramında bu sahneyi göstermişlerdi baba yönetmenin hatası dedi. _________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım...