Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - sitede eksik gördügünüz seyler
sitede eksik gördügünüz seyler

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> İstek Öneri Eleştiri
Yazar Mesaj
snare
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: gaziantep
MesajTarih: 20-Mar-2009 / 19:54    Mesaj konusu: sitede eksik gördügünüz seyler

evet dostlar sizinde bildiginiz gibi su hayatta hic bisey dörtlük dörtlük degildir peki sizce müslümcü.com un daha ii olabilmesi icin neler yapılmalı veya sitenin size göre eksiklikleri neler??? bence elestri yapılacak seyler varsa elestirilmeli ki daha ii yerlere gelebilelim örnegin:ben sitedeki videolardan pek bi netice alamıyorum cogunu izleyemedim bilal abiden ricam buna bakmasıdır eyv yanlıs bi söz ettiysek affola:)

Bilal - Site Kurucusu
Bilal - Site Kurucusu

Nereden: Gaziantep
MesajTarih: 20-Mar-2009 / 20:21    Mesaj konusu: Cevap: sitede eksik gördügünüz seyler

Öncelikle ben senden şikayetçiyim kardeşim. açtığın konuları doğru kategoriye açmalısın.
Forum ana sayfasına girdiğinden renkli başlıklarda forum kategorilerini görürsün. Konuna uygun kategoriye girip yeni konu butonuna basmalısın. Bu konun kategorisi İstek Öneri Eleştiri kategorisidir... (Taşındı)

2 tane video bölümü var:

Eski
http://www.muslumcu.com/video/

Yeni
http://baba.muslumcu.com/video/

Yeni video bölümü eskisinde youtube videoları olduğu için açıldı, yeni bölümde diğer video sitelerine ekledik/ekliyoruz videoları.
Ayrıca youtube'ye girme yolları belli nasıl izleyemiyorsun anlamadım?

Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur!
Kullanıcı profilini gör
arabeskci1910
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: AnKaRaGüCü GeCeKoNDu dan
MesajTarih: 20-Mar-2009 / 20:43    Mesaj konusu: Re: Cevap: sitede eksik gördügünüz seyler

sitemiz gerçekten çok güzel belkide tam bilemeyiz ama müslüm baba sitelerinin arasında 1 numarayız tabikide bazı aksaklıklar olabilir bunların görülüp giderilmesi lazım mesala benim bi şikayetim yok ama istegim var bi ankara buluşması gerçekleştitilse çok iyi olur

Bilal - Site Kurucusu
Bilal - Site Kurucusu

MesajTarih: 20-Mar-2009 / 20:47    Mesaj konusu: Re: Cevap: sitede eksik gördügünüz seyler

arabeskci1910 Bahar geldi, buluşmalarıda beraberinde getirecek inş..

Kullanıcı profilini gör
snare
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: gaziantep
MesajTarih: 20-Mar-2009 / 21:03    Mesaj konusu: Re: Cevap: sitede eksik gördügünüz seyler

valla bi dövmedigin kaldı bilal abi Very Happy Smile

Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
MesajTarih: 20-Mar-2009 / 22:10    Mesaj konusu: Re: Cevap: sitede eksik gördügünüz seyler

Her Şeyin Hayırlısı Sitemiz ve Yönetizilerimiz 10 Numara İşi Bitiriyolar sağolsunlar
Ben Bi eksiğimiz yok gibi görüyom olursada gerekeni yaparlar şüphemiz yok

Kullanıcı profilini gör
arabeskci1910
Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 20-Mar-2009 / 23:46    Mesaj konusu: Re: Cevap: sitede eksik gördügünüz seyler

Admin demiş ki:
arabeskci1910 Bahar geldi, buluşmalarıda beraberinde getirecek inş..

inşlh bilal abi büyük bi heyecanla bekliyoruz ve sitemize her konuda çok güveniyorum daima arkanızdayız her türlü destegide vermeye hazırız

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: manisa
MesajTarih: 21-Mar-2009 / 01:17    Mesaj konusu: Re: Cevap: sitede eksik gördügünüz seyler

şu anda bi eksiğimiz olduğunu düşünmüyorum,aksine fazlalığımız var diğerlerine göre diye düşünüyorum.

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: MALATYA
MesajTarih: 21-Mar-2009 / 01:37    Mesaj konusu: Re: Cevap: sitede eksik gördügünüz seyler

Genel olarak bir eksik yok bence... eyw

Gururumu kırıpta sırtımdan vurmasaydın
Allah bir sevgim bir ateşlerde sen yaktın
Nasıl kıydın aşkıma şerefsizlere sattın
Kullanıcı profilini gör
cirkinkralll
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: ırak suriye ara sıra TÜRKİYE
MesajTarih: 21-Mar-2009 / 01:58    Mesaj konusu: Re: Cevap: sitede eksik gördügünüz seyler

kardeş valla sitemiz süper sadece benim eksik gördügüm radyoda şarkı çalarken şarkının ismi neden yazmıyor gardas oda yazsın yani bi eksigi yok aslında bu bi eksik sayılmaz
saygılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........
ama olsa güzel olur deelmi arkadaşlar

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: malatya
MesajTarih: 21-Mar-2009 / 04:19    Mesaj konusu: Re: Cevap: sitede eksik gördügünüz seyler

Aslında Eren kardeşim doğru bir konuya dikkat çekmiş ama ifade şeklini tam seçememiş, neden diye sorarsanız dostlar; biz bu konuyu Bilal kardeşimle Antep buluşmasında uzunca konuştuk bizim sitemizde tek ve en büyük eksik Müslüm Babanın kendisidir. yaklaşık 40 bin üyesi olan ve sürekli reklamını yapıp ve hayranlığımızı dile getirdiğimiz ve dahada ilerisi hiç bir karşılık gözetmeden adına site açılan bir sanatçının en azından zaman zaman sitemizi ziyaret ederek bizleri mutlu etmesi ve menmuniyetini küçükte olsa bazı jestlerle belirtmesi, inanın site yönetimini ve üyelerini çok daha menmun edercektir. Saygılar......
Kullanıcı profilini gör
mali_usta
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Gençlerbirliği
MesajTarih: 21-Mar-2009 / 06:23    Mesaj konusu: Re: Cevap: sitede eksik gördügünüz seyler

bende isteyi beğeniyorum bir aksilik yok. bir ricam var.. bazı üyeler gelişi güzel konu açıyor.. lütfen açılacak konuyu konuyla alakası olan bölüme açalım.. saygılar....

Dürüst ol, insancıl ol, düşün öbür dünyayı
Bir karıncayı bile incitme sakın evlat

Evlat evlat evlat insan ol evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat
Kullanıcı profilini gör
babacan1102

Nereden: istanbul/adıyaman
MesajTarih: 21-Mar-2009 / 07:45    Mesaj konusu: Re: Cevap: sitede eksik gördügünüz seyler

sitede eksik hiç birşey yok.

eyvallahh

nerdesin
Kullanıcı profilini gör
arabeskci1910
Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 21-Mar-2009 / 18:39    Mesaj konusu: Re: Cevap: sitede eksik gördügünüz seyler

cerrah_44 demiş ki:
Aslında Eren kardeşim doğru bir konuya dikkat çekmiş ama ifade şeklini tam seçememiş, neden diye sorarsanız dostlar; biz bu konuyu Bilal kardeşimle Antep buluşmasında uzunca konuştuk bizim sitemizde tek ve en büyük eksik Müslüm Babanın kendisidir. yaklaşık 40 bin üyesi olan ve sürekli reklamını yapıp ve hayranlığımızı dile getirdiğimiz ve dahada ilerisi hiç bir karşılık gözetmeden adına site açılan bir sanatçının en azından zaman zaman sitemizi ziyaret ederek bizleri mutlu etmesi ve menmuniyetini küçükte olsa bazı jestlerle belirtmesi, inanın site yönetimini ve üyelerini çok daha menmun edercektir. Saygılar......

katılıyorum biz baba için çok şey yapıyoruz ama o bizim için fazla bişey yapmıyor

Bilal - Site Kurucusu
Bilal - Site Kurucusu

MesajTarih: 21-Mar-2009 / 18:40    Mesaj konusu: Re: Cevap: sitede eksik gördügünüz seyler

cerrah_44 demiş ki:

Dediğin gibi buluşmada bahsi geçmişti abi... Aynen konuştuğumuz gibi ne yazık ki.

mali_usta demiş ki:
bende isteyi beğeniyorum bir aksilik yok. bir ricam var.. bazı üyeler gelişi güzel konu açıyor.. lütfen açılacak konuyu konuyla alakası olan bölüme açalım.. saygılar....

Teşekkürler, yöneticiler gördükleri yerde başlık ve içerikte düzenleme yapıyorlar. Tabii üyeler daha dikkatli olursa konu konu gezerek vakit harcamak yerine daha değişik alanlarda faaliyet vaktimiz olurdu.

cirkinkralll demiş ki:
kardeş valla sitemiz süper sadece benim eksik gördügüm radyoda şarkı çalarken şarkının ismi neden yazmıyor gardas oda yazsın yani bi eksigi yok aslında bu bi eksik sayılmaz
saygılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........
ama olsa güzel olur deelmi arkadaşlar

Kardeş böyle birşey ilk zamandan beri var. İzah edeyim.
Ana sayfada orta alt kısımda Radyo bilgi ve istek butonu bulunuyor. Tıkladığınız zaman (resimde görüldüğü gibi) Son çalan şarkı, o an çalan şarkı ve Radyo DJ'inin kim olduğunu görebilirsiniz.

radyo_bilgi_istek.JPG
 Açıklama:
Radyoyu kim çalıyor? O an çalan şarkı adı?
 Dosya Boyutu:  53.83 KB
 İzleme:  11651 kere

radyo_bilgi_istek.JPG

Kullanıcı profilini gör
Rahmi06
Forum moderatörü
Forum moderatörü

Nereden: Elimde Değil
MesajTarih: 21-Mar-2009 / 19:44    Mesaj konusu: Re: Cevap: sitede eksik gördügünüz seyler

Sitemiz çok güzel ve böylede devam edecek.

Ömrüm geçti yollarda, hep yabancı yarınlarda
Kamyonum oldu bana eş, benim gönlüm çileşeke
Kullanıcı profilini gör
AhMeT_44
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: KaRaNLıK_SoKaKLaR
MesajTarih: 21-Mar-2009 / 21:42    Mesaj konusu: Re: Cevap: sitede eksik gördügünüz seyler

Sitede bazı şeyler eksik ama böle de güzel..

ismail28
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: DeRTLiLeR MeYHaNeSi
MesajTarih: 21-Mar-2009 / 22:56    Mesaj konusu: Re: Cevap: sitede eksik gördügünüz seyler

atasayar demiş ki:
Her Şeyin Hayırlısı Sitemiz ve Yönetizilerimiz 10 Numara İşi Bitiriyolar sağolsunlar
Ben Bi eksiğimiz yok gibi görüyom olursada gerekeni yaparlar şüphemiz yok
aynn fatih abi

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Ş.Urfa
MesajTarih: 22-Mar-2009 / 01:19    Mesaj konusu: Re: Cevap: sitede eksik gördügünüz seyler

siteye girip mesaj attık başlıklara daha sonra ne yapalım
küçük bulmacalar ,sudoku olabilir,
küçük oyunlar olabilir mesela''

Sen Yoksun Kaldım Sahipsiz...
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> İstek Öneri Eleştiri
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering