|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Basın ve Haberler |
| Yazar |
Mesaj |
snare
Aktif Üye

|
Tarih: 17-Mar-2009 / 15:05 Mesaj konusu: ARABESK isimli albümün lansman konseri 20 Mart'ta Babylon'da |
|
|
Arabesk müziğin kült ismi Ali Tekintüre'nin birbirinden değerli 10 parçasını yorumlayan FAİRUZ DERİNBULUT, ARABESK isimli albümünün lansman konseriyle karşınızda!
Bir kuşağın dertlerini, acılarını ve her türden sıkıntılarını serzeniş dolu bir çığlığa, itiraz dolu bir feryada çeviren arabesk klasikleriyle dolu bir albüm “Arabesk”in tanıtım konseri Babylon’da gerçekleşiyor. Daha önce Türk arabesk müziğinin önemli seslerinden Bergen, Müslüm Gürses, Orhan Gencebay ve İbrahim Tatlıses gibi sanatçıların yorumladığı Ali Tekintüre şarkıları, Türk rock müziğinin sıradışı gruplarından biri olan Fairuz Derin Bulut’un genç soundu, diri nefesi ve modern duyguları ile rock-punk-reggae tarzında yeniden hayat buluyor ve iki farklı kültür ve nesile ait sanatçıları biraraya getiriyor.
FAİRUZ DERİN BULUT’a konserde GEZER YAYLI GRUBU ve ritimlerde HÜSEYİN CEYLAN eşlik edecek. Ayrıca ALİ TEKİNTÜRE şiirleri ile sahnede olacak.
KAYNAK:POZİTİF
_________________ kendimi kimseye anlatamadım...... |
|
|
|
 |
arabeskci1910
Aktif Üye

Kayıt: Jan 17, 2009 Mesajlar: 429 Nereden: AnKaRaGüCü GeCeKoNDu dan
|
Tarih: 17-Mar-2009 / 15:16 Mesaj konusu: Re: ARABESK isimli albümün lansman konseri 20 Mart'ta Babylo |
|
|
iyice ayağa düştük artık ne hallere düştü o değerli besteler değerli sanatçılar bakalım daha neler olacak bizim tarzımızın bi agırlıgı vardı artık o agırlıgıda kaybettik çook üzülüyorum bunlara çok gelsin eski günler eski yıllar
_________________ gururluyuz güçlüyüz biz ankaragüçlüyüz |
|
|
|
 |
xmen
Fanatik Üye

|
Tarih: 17-Mar-2009 / 15:53 Mesaj konusu: Re: ARABESK isimli albümün lansman konseri 20 Mart'ta Babylo |
|
|
ewet bu grup okan bayulgende çıkmıştı
_________________ bir zalimin aşkına kul etme beni
|
|
|
|
 |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 17-Mar-2009 / 20:33 Mesaj konusu: Cevap: ARABESK isimli albümün lansman konseri 20 Mart'ta Bab |
|
|
ali baba müslüm babayı eleştirmişti ama kendiside dayanamayıp tarzın dışına çıktı demek ki büyük konuşmayacaksın.
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım... |
|
|
|
 |
AhMeT_44
Fanatik Üye

Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 1687 Nereden: KaRaNLıK_SoKaKLaR
|
Tarih: 17-Mar-2009 / 20:50 Mesaj konusu: Re: Cevap: ARABESK isimli albümün lansman konseri 20 Mart'ta |
|
|
Dünya Değişiyor...
Emeğine sağlık Eren kardeşim.
_________________ dinleyin geceler...
zamanı içmişim haberim yok.. |
|
|
|
 |
akliyok_06
Fanatik Üye

|
Tarih: 17-Mar-2009 / 23:07 Mesaj konusu: Re: Cevap: ARABESK isimli albümün lansman konseri 20 Mart'ta |
|
|
Eyvallah eren bilgiler için saol...
_________________ yağmurlu bir günde doğdum anamdan gökler ağlıyormuş ben doğdum diye doğarken günahkar olurmu insan ömrüme verilen bu ceza niye... |
|
|
|
 |
imparator_44
Fanatik Üye

|
Tarih: 17-Mar-2009 / 23:17 Mesaj konusu: Re: Cevap: ARABESK isimli albümün lansman konseri 20 Mart'ta |
|
|
eyw eren sağol bizleri aydınlattın...tşkkrlr
_________________ Toprağın olsaydında ellerin olmasaydın
Alnımdan vursaydında beni bırakmasaydın
Ne vardı insafsızım benide yakmasaydın
Gururumu kırıpta sırtımdan vurmasaydın
Allah bir sevgim bir ateşlerde sen yaktın
Nasıl kıydın aşkıma şerefsizlere sattın
|
|
|
|
 |
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 18-Mar-2009 / 00:19 Mesaj konusu: Re: Cevap: ARABESK isimli albümün lansman konseri 20 Mart'ta |
|
|
| karaaliler demiş ki: | | ali baba müslüm babayı eleştirmişti ama kendiside dayanamayıp tarzın dışına çıktı demek ki büyük konuşmayacaksın. |
Nerden Nereye Be...
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
Yaranamadim
Aktif Üye

|
Tarih: 18-Mar-2009 / 00:45 Mesaj konusu: Re: ARABESK isimli albümün lansman konseri 20 Mart'ta Babylo |
|
|
| arabeskci1910 demiş ki: | | iyice ayağa düştük artık ne hallere düştü o değerli besteler değerli sanatçılar bakalım daha neler olacak bizim tarzımızın bi agırlıgı vardı artık o agırlıgıda kaybettik çook üzülüyorum bunlara çok gelsin eski günler eski yıllar |
katılıyorum sana gardaş iyice ayağa düştük
yavaş yavaş arabesk bitiyor yakında arabesk diye bi müzik kalmayacak yazık çok yazık..
_________________ Dostunum Diyenler Aldatt? Gitti.
O Sahte Sevgiler Böylece Bitti.
Ömrümün Üstünden Seneler Geçti.
Yineden Kimseye YARANAMADIM....... |
|
|
|
 |
alkolik_06
Muslumcu.com Fanatiği

|
Tarih: 18-Mar-2009 / 01:23 Mesaj konusu: Re: ARABESK isimli albümün lansman konseri 20 Mart'ta Babylo |
|
|
sözün bittiği yer sanırım artık arabesk buraya kadar maziyle yaşamaya devam..
_________________ tek başımayım |
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 18-Mar-2009 / 01:24 Mesaj konusu: Re: ARABESK isimli albümün lansman konseri 20 Mart'ta Babylo |
|
|
rock tarzında nasıl olur sizce, damar şarkılar. düşünmesi bile krkunç.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
mali_usta
Fanatik Üye

|
Tarih: 18-Mar-2009 / 07:54 Mesaj konusu: Re: ARABESK isimli albümün lansman konseri 20 Mart'ta Babylo |
|
|
olur olmasınada o güzel eserlere pek yakışmamış... ben bu albümde sadece acı gerçekleri beğendim.
_________________ Sev bütün insanları say bütün insanları
Kin gitme unut gitsin geçmişte olanları
Dürüst ol, insancıl ol, düşün öbür dünyayı
Bir karıncayı bile incitme sakın evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat |
|
|
|
 |
ismail28
Fanatik Üye

Kayıt: Feb 16, 2008 Mesajlar: 750 Nereden: DeRTLiLeR MeYHaNeSi
|
Tarih: 19-Mar-2009 / 02:26 Mesaj konusu: Re: Cevap: ARABESK isimli albümün lansman konseri 20 Mart'ta |
|
|
| atasayar demiş ki: | | karaaliler demiş ki: | | ali baba müslüm babayı eleştirmişti ama kendiside dayanamayıp tarzın dışına çıktı demek ki büyük konuşmayacaksın. |
Nerden Nereye Be... |
_________________ Neden Diye Sorma... Ondan İçiyoruMMM |
|
|
|
 |