Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Üye Kayıtları
Yazar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
Tarih: 14-Mar-2009 / 22:19 Mesaj konusu: Konuşsana Birtanem Yorumum(Videolu)
Sevgili Dostlar;
Herkez babanın bi parçasını yorumlamaya çalışmış birde ben denemek istedim
konuşsana birtanem parçasını yorumlamayı denedim elimde hiç bi imkan olmadığı için bilgisayarın mikrofonunu kullandım ve hiç aşama yapmadan tek seferde söylemeye çalıştım
bunu sizlerle paylaşmak istedim...
Yorumları merak ettim pekte iyi olmadı fakat buda bi ilerleme diye düşünüyorum... _________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
akliyok_06
Fanatik Üye Kayıt: Jul 17, 2008 Mesajlar: 942 Nereden: ankara
Tarih: 14-Mar-2009 / 22:23 Mesaj konusu: Re: Konuşsana Birtanem Yorumum(Videolu)
Eyvallah fatih eline sağlık güzel olmuş yinede... _________________ yağmurlu bir günde doğdum anamdan gökler ağlıyormuş ben doğdum diye doğarken günahkar olurmu insan ömrüme verilen bu ceza niye...
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
Tarih: 14-Mar-2009 / 22:38 Mesaj konusu: Re: Konuşsana Birtanem Yorumum(Videolu)
akliyok_06 demiş ki: Eyvallah fatih eline sağlık güzel olmuş yinede...
İlk Deneme Şip şak oldu biraz onun için çalışma yapsam iyi şeyler olur belki _________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
xmen
Fanatik Üye Kayıt: Jan 20, 2007 Mesajlar: 1555
Tarih: 14-Mar-2009 / 22:41 Mesaj konusu: Re: Konuşsana Birtanem Yorumum(Videolu)
cesaretınden dolayı senı tebrık ederım kolay degıl tabiki bir muslum gurses sarksısı yorumlamak yınede agzına saglık varol kardeş _________________ bir zalimin aşkına kul etme beni
atasayar
Tarih: 14-Mar-2009 / 22:51 Mesaj konusu: Re: Konuşsana Birtanem Yorumum(Videolu)
xmen demiş ki: cesaretınden dolayı senı tebrık ederım kolay degıl tabiki bir muslum gurses sarksısı yorumlamak yınede agzına saglık varol kardeş
Çok sağol abii Bizimki babanın yanından bile geçmez ama işte Müslümcülük böle bişi olması gerek her yönden bişileri ıspatlamaya çalışıyoruz _________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
taruz
Fanatik Üye Kayıt: Dec 29, 2006 Mesajlar: 1095 Nereden: ankara
Tarih: 14-Mar-2009 / 23:43 Mesaj konusu: Re: Konuşsana Birtanem Yorumum(Videolu)
emeğine sağlık abim güzel olmuş ben beğendim _________________ baba müslümcü
atasayar
Tarih: 14-Mar-2009 / 23:58 Mesaj konusu: Re: Konuşsana Birtanem Yorumum(Videolu)
taruz demiş ki: emeğine sağlık abim güzel olmuş ben beğendim
sağolasın tacettin abii varol... _________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
muslum_toprak
Aktif Üye Kayıt: Aug 02, 2008 Mesajlar: 202 Nereden: istanbul
Tarih: 15-Mar-2009 / 00:25 Mesaj konusu: Re: Konuşsana Birtanem Yorumum(Videolu)
fatih güzel olmuş,biraz metronomu kaçırmışsın,yani önce okumuşsun,kemanları ritimleri bekle onla git sen daha süper olacak,emeğine sağlık,,
atasayar
Tarih: 15-Mar-2009 / 00:30 Mesaj konusu: Re: Konuşsana Birtanem Yorumum(Videolu)
muslum_toprak demiş ki: fatih güzel olmuş,biraz metronomu kaçırmışsın,yani önce okumuşsun,kemanları ritimleri bekle onla git sen daha süper olacak,emeğine sağlık,,
öncelikle teşekkür ederim.. sağol varol
şimdi ritim yakalamaya çalıştım onun için minawptan küçük sesle açtım parçayı babayla beraber söylendim ondan hiç düzelmede yapmadım bi başldım sonun kadar tek celsede bitti onun için o şekil oldu artık _________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
damarist06
Aktif Üye Kayıt: Dec 13, 2008 Mesajlar: 397
Tarih: 15-Mar-2009 / 00:33 Mesaj konusu: Re: Konuşsana Birtanem Yorumum(Videolu)
eline sağlık abii
imparator_44
Fanatik Üye Kayıt: Sep 15, 2008 Mesajlar: 961 Nereden: MALATYA
Tarih: 15-Mar-2009 / 01:06 Mesaj konusu: Re: Konuşsana Birtanem Yorumum(Videolu)
fatih ilk deneme diyorsun tamam ona eyvallah. şimdi kardeşim
burada ses yarışması yapılmıyor.
mesele içinden gelmiş okumuşsun en önemlisi bunu bizlerle
paylaşma cesaretini bulmuşsun kendinde ve bunuda yoruma açmışsın...
seni canıgönülden kutluyorum emeğine yüreğine sağlık kardeşim
(şimdi kendimi popstar yarışmasında jüri üyesi gibi hissettim)
_________________ Toprağın olsaydında ellerin olmasaydın
Alnımdan vursaydında beni bırakmasaydın
Ne vardı insafsızım benide yakmasaydın
Gururumu kırıpta sırtımdan vurmasaydın
Allah bir sevgim bir ateşlerde sen yaktın
Nasıl kıydın aşkıma şerefsizlere sattın
clgnsedat
Fanatik Üye Kayıt: Dec 23, 2006 Mesajlar: 1774 Nereden: manisa
Tarih: 15-Mar-2009 / 02:23 Mesaj konusu: Re: Konuşsana Birtanem Yorumum(Videolu)
evet bu aralar moda oldu ben yılardır yapıyorum kayıtlar var bi ara iyi olduğu kanatine varınca paylaşırım emeğine sağlık fatih kardeşim,elinden geleni yapmışsın. _________________ ölünce biter
cerrah_44
Aktif Üye Kayıt: Jan 05, 2009 Mesajlar: 189 Nereden: malatya
Tarih: 15-Mar-2009 / 02:26 Mesaj konusu: Re: Konuşsana Birtanem Yorumum(Videolu)
Fatih kardeşim seni medeni cesartinden dolayı kutluyorum, çalışman ise mükemmele yakın elimde bulunan imkanlarla ancak bu kadar diyorsun....
Gözümsün......
atasayar
Tarih: 15-Mar-2009 / 02:46 Mesaj konusu: Re: Konuşsana Birtanem Yorumum(Videolu)
eyw hepiniz sağolun varolun...
Cihangir abi sende Fırat abi ile beraber Jüri üyesi ol bundan sonra _________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
ismail28
Fanatik Üye Kayıt: Feb 16, 2008 Mesajlar: 750 Nereden: DeRTLiLeR MeYHaNeSi
Tarih: 15-Mar-2009 / 03:24 Mesaj konusu: Re: Konuşsana Birtanem Yorumum(Videolu)
eyvallah fatih abi güzel calısma yüreğine sağlık. _________________ Neden Diye Sorma... Ondan İçiyoruMMM
pablo1907
Üye Kayıt: Jan 25, 2009 Mesajlar: 129 Nereden: Çorum
Tarih: 15-Mar-2009 / 03:36 Mesaj konusu: Cevap: Konuşsana Birtanem Yorumum(Videolu)
fatih kardeşim seni tebrik ediyorum güzel okumuşsun. _________________ Kul Kaderini Yaşar Bahtına Ne Çıkarsa
alkolik_06
Muslumcu.com Fanatiği Kayıt: May 24, 2007 Mesajlar: 838 Nereden: acımasız dünya
Tarih: 15-Mar-2009 / 04:01 Mesaj konusu: Re: Cevap: Konuşsana Birtanem Yorumum(Videolu)
eyvallah kardeşim zamanla dediğin gibi daha güzel olcak.... _________________ tek başımayım
muslumce-92
Aktif Üye Kayıt: Apr 19, 2008 Mesajlar: 381 Nereden: Ş.Urfa
Tarih: 15-Mar-2009 / 15:35 Mesaj konusu: Re: Cevap: Konuşsana Birtanem Yorumum(Videolu)
amca oğlu yüreğine sağlık hiç aklıma gelmemişti seninde bir parça yorumlayacağın
helal olsun _________________ Gel Gör Bu Halimin Sebebi Sensin
Gel Tut Ellerimi Hasretim Dinsin
Bak Kalbim Pas Tuttu Sensiz
Sen Yoksun Kaldım Sahipsiz...
atasayar
Tarih: 15-Mar-2009 / 15:52 Mesaj konusu: Re: Cevap: Konuşsana Birtanem Yorumum(Videolu)
muslumce-92 demiş ki: amca oğlu yüreğine sağlık hiç aklıma gelmemişti seninde bir parça yorumlayacağın
helal olsun
Eyw. sağol A.oğlu herkez yapıyo bide ben deneyeyim dedim...
geliştirecem ama kendimi daha _________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
clgnsedat
Fanatik Üye Kayıt: Dec 23, 2006 Mesajlar: 1774 Nereden: manisa
Tarih: 15-Mar-2009 / 17:45 Mesaj konusu: Re: Cevap: Konuşsana Birtanem Yorumum(Videolu)
muslumce-92 demiş ki: amca oğlu yüreğine sağlık hiç aklıma gelmemişti seninde bir parça yorumlayacağın
helal olsun
niye gelmesinki kardeş,herkes içinden gelen duyguları paylaşıyor iyi yada kötü önemli olan vermiş olduğu mücadele
cesaret,bencede helal olsun. _________________ ölünce biter