|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Geri Dönüşüm [Çöp Kutusu] |
| Yazar |
Mesaj |
arabeskci1910
Aktif Üye

Kayıt: Jan 17, 2009 Mesajlar: 429 Nereden: AnKaRaGüCü GeCeKoNDu dan
|
Tarih: 14-Mar-2009 / 02:51 Mesaj konusu: bizler unutulduk artıkk |
|
|
arkadaşlar bunu üzülerek söylüyorum baba çook ama çok degişti ve çook degişik bi insan oldu artık bizden çok farklı kesimlere hitab ediyor hergün gazetelerde haberlerde izliyoruz işte ve bide son yılda çıkan albümleri hayretle şaşkınlıkla üzülerek izliyoruz ve artık şuna tamamen emin olalım eski babayı tamamen kaybettik bizler yani biz fanatik hayranları artık yabana atıldık artık baba çok degişik yerlere kişilere hitab ediyorr ben bu duruma çok üzülüyorum ve kahrediyorum bilmiyorum siz nasıl düşünüyosun ben eski babamı istiyorum eskiden benim için müslüm babaydı şimdi bu son yıllarda sadece müslüm gürses baba deyil kesinlikle eywlh saygılarla[b]
_________________ gururluyuz güçlüyüz biz ankaragüçlüyüz |
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 14-Mar-2009 / 02:57 Mesaj konusu: Re: bizler unutulduk artıkk |
|
|
biz hiç bir şey kaybetmedik bırak artık bu sözleri,sen neden anlmakta zorluk çekiyosun bende anlamış değilim,gereksiz konu bu bence,olaya biraz mantıklı yaklaşalım dostum.aynı şeyleri tekrar tekrar konuşmanın anlamı yok,her şey ortada.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
Yaranamadim
Aktif Üye

|
Tarih: 14-Mar-2009 / 03:17 Mesaj konusu: Re: bizler unutulduk artıkk |
|
|
| arabeskci1910 demiş ki: | | arkadaşlar bunu üzülerek söylüyorum baba çook ama çok degişti ve çook degişik bi insan oldu artık bizden çok farklı kesimlere hitab ediyor hergün gazetelerde haberlerde izliyoruz işte ve bide son yılda çıkan albümleri hayretle şaşkınlıkla üzülerek izliyoruz ve artık şuna tamamen emin olalım eski babayı tamamen kaybettik bizler yani biz fanatik hayranları artık yabana atıldık artık baba çok degişik yerlere kişilere hitab ediyorr ben bu duruma çok üzülüyorum ve kahrediyorum bilmiyorum siz nasıl düşünüyosun ben eski babamı istiyorum eskiden benim için müslüm babaydı şimdi bu son yıllarda sadece müslüm gürses baba deyil kesinlikle eywlh saygılarla[b] |
katılıyorum gardaş sana haklısın ama yapacak bişey yok elimizden bişey gelmez
saygılar ......
_________________ Dostunum Diyenler Aldatt? Gitti.
O Sahte Sevgiler Böylece Bitti.
Ömrümün Üstünden Seneler Geçti.
Yineden Kimseye YARANAMADIM....... |
|
|
|
 |
akliyok_06
Fanatik Üye

|
Tarih: 14-Mar-2009 / 03:59 Mesaj konusu: Re: bizler unutulduk artıkk |
|
|
Yapılacak bi şey yok arkadaşlar babalıktan asla çıkmadı o bizim gönlümüzde dilimizde o yüzden milletin dediklerine uymayın siz en iyisi kendiniz olun unutmayın....
_________________ yağmurlu bir günde doğdum anamdan gökler ağlıyormuş ben doğdum diye doğarken günahkar olurmu insan ömrüme verilen bu ceza niye... |
|
|
|
 |