Tarih: 24-Şub-2009 / 20:34 Mesaj konusu: Müslüm Gürses Konser(Düğün)nette ilk ve tek
Evet arkadaşlar sizlere babanın düğünde verdiği konserin videosunu göstermek istedim bu videoyu bana xmen yani mehmet abim verdi sağolsun onada burdan tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum.
Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
Tarih: 25-Şub-2009 / 00:28 Mesaj konusu: Re: Müslüm Gürses Konser(Düğün)nette ilk ve tek
eyw hakanım sağolasın
baba bi aralar burda sevdiğimiz saydığımız bi insanın düğününe gelmişti
fakat üzülerek söylüyorum benim sonradan haberim oldu
bende düşüncedeyim babayı çağırsak gelirmi acaba düğünümüze
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
Tarih: 25-Şub-2009 / 00:35 Mesaj konusu: Re: Müslüm Gürses Konser(Düğün)nette ilk ve tek
atasayar demiş ki:
eyw hakanım sağolasın
baba bi aralar burda sevdiğimiz saydığımız bi insanın düğününe gelmişti
fakat üzülerek söylüyorum benim sonradan haberim oldu
bende düşüncedeyim babayı çağırsak gelirmi acaba düğünümüze
işallah gelir kardeşim valla
_________________ Kurtların Sessiz Kaldığı Yerde.
İtler Çakallar Volta Atar..
Ama Bilmezlerki
Kurt O Sessizliği Bozarsa Kıyamet KOPAR !
Kayıt: Jan 17, 2009 Mesajlar: 429 Nereden: AnKaRaGüCü GeCeKoNDu dan
Tarih: 07-Mar-2009 / 04:18 Mesaj konusu: Re: Müslüm Gürses Konser(Düğün)nette ilk ve tek
gelir fatihim gelir niye gelmesin inşlh görürsün o günler bu arada emeğine sağlık hakan kardeşim güzel paylaşım babanın karizmaya bakınn yıkıyo ortalıgı bakışlar falan
_________________ gururluyuz güçlüyüz biz ankaragüçlüyüz
Tarih: 07-Mar-2009 / 04:29 Mesaj konusu: Re: Müslüm Gürses Konser(Düğün)nette ilk ve tek
selam
öncelikle video için teşekkür ederim. yalnız bu video düğün videosu değil 2008 Berglandhalle Körle yılbaşı videosu. tamamını benim isteğim üzerine youtube sitesine 5 parça halinde tamamını sunmuştur. tamamını izlemek ve indirmek isterseniz eğer arkadaşlar youtube sitesinden medionkeller nickini arayın çıkar karşınıza... kesilmemiş versiyonunu yakında full şekliyle siteye sunarız ayrıca... kimde sahiplesin yaniii...
Tarih: 07-Mar-2009 / 06:27 Mesaj konusu: Re: Müslüm Gürses Konser(Düğün)nette ilk ve tek
emeğine sağlık hakan...tşkkrlr
_________________ Toprağın olsaydında ellerin olmasaydın
Alnımdan vursaydında beni bırakmasaydın
Ne vardı insafsızım benide yakmasaydın
Gururumu kırıpta sırtımdan vurmasaydın
Allah bir sevgim bir ateşlerde sen yaktın
Nasıl kıydın aşkıma şerefsizlere sattın