Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Muslum_Toprak Amatör mp3 Çalışmaları
Muslum_Toprak Amatör mp3 Çalışmaları
Sayfa Önceki  1, 2

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Üye Kayıtları

muslum_toprak
yalnız ümit neye yarar
16%
 16%  [ 1 ]
kendi gelsin
0%
 0%  [ 0 ]
burada günler gecmez oldu
66%
 66%  [ 4 ]
leyla ile mecnun sevdaları
16%
 16%  [ 1 ]
Toplam Oylar : 6

Yazar Mesaj
suskun_ahmet56
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: siirt
MesajTarih: 05-Mar-2009 / 02:01    Mesaj konusu: Re: Muslum_Toprak Amatör mp3 Çalışmaları

yüreğine sağlık kardeşim güzel okumuşun bizlede paylaştığın için ayriyeten tşk kardeş...........................

..................................gönlünüz gönlümüzdür....................................

............................................suskun_ahmet56.....................................

................................................eyw....................................................
Kullanıcı profilini gör
muslum_toprak
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 05-Mar-2009 / 02:01    Mesaj konusu: Re: Muslum_Toprak Amatör mp3 Çalışmaları

ewet sedatçım güzel olmuş,halleri biraz kıssaydın eko ile daha değişik olabilirdi diye düşünüyorum,ayrıca ben hallerimi dynecord 2000 mixerden aldım ve bilgisayarda wafelab proğrama sokmuştum,sen hangisinden aldın kardeşim,,genede emeğine sağlık güzel olmuş belirtmek gerekirse.tşkr.
Kullanıcı profilini gör
clgnsedat
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: manisa
MesajTarih: 05-Mar-2009 / 02:09    Mesaj konusu: Re: Muslum_Toprak Amatör mp3 Çalışmaları

valla bi anda yaptım üzerinde durmadım bende program çok,daha neler yaptım neler Very Happy msnmi ekle senle paslaşırız daha.

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 05-Mar-2009 / 05:50    Mesaj konusu: Re: Muslum_Toprak Amatör mp3 Çalışmaları

duyguna sağlık kardeşim bence güçlü soydemire benziyor sesin paylaşım için teşekkürler

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 07-Mar-2009 / 00:25    Mesaj konusu: Re: Muslum_Toprak Amatör mp3 Çalışmaları

taaruz demişki;duyguna sağlık kardeşim bence güçlü soydemire benziyor sesin paylaşım için teşekkürler.....

eyvallah kardeşim tşkrler,elbette paylaşcaz,paylaşmazsan bölüşmezsen kardeşlik olmazki......
33 saat 40 dakika sonra eklenen mesaj:
sedat ben seni ekledim haberin olsun,
Kullanıcı profilini gör
yusufum68
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: Aksaray
MesajTarih: 27-Eyl-2009 / 00:39    Mesaj konusu: Re: Muslum_Toprak Amatör mp3 Çalışmaları

toprak kardeşim.şarkılarını dinlemek yeni nasip oldu bana.şarkılar birer harika.hepsinide severek dinledim.ama burda günler geçmez oldu daha bi başka.

Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering