|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Üye Kayıtları |
| muslum_toprak |
| yalnız ümit neye yarar |
|
16% |
[ 1 ] |
| kendi gelsin |
|
0% |
[ 0 ] |
| burada günler gecmez oldu |
|
66% |
[ 4 ] |
| leyla ile mecnun sevdaları |
|
16% |
[ 1 ] |
|
| Toplam Oylar : 6 |
|
| Yazar |
Mesaj |
suskun_ahmet56
Aktif Üye

|
Tarih: 05-Mar-2009 / 02:01 Mesaj konusu: Re: Muslum_Toprak Amatör mp3 Çalışmaları |
|
|
yüreğine sağlık kardeşim güzel okumuşun bizlede paylaştığın için ayriyeten tşk kardeş...........................
..................................gönlünüz gönlümüzdür....................................
............................................suskun_ahmet56.....................................
................................................eyw....................................................
|
|
|
|
 |
muslum_toprak
Aktif Üye

|
Tarih: 05-Mar-2009 / 02:01 Mesaj konusu: Re: Muslum_Toprak Amatör mp3 Çalışmaları |
|
|
ewet sedatçım güzel olmuş,halleri biraz kıssaydın eko ile daha değişik olabilirdi diye düşünüyorum,ayrıca ben hallerimi dynecord 2000 mixerden aldım ve bilgisayarda wafelab proğrama sokmuştum,sen hangisinden aldın kardeşim,,genede emeğine sağlık güzel olmuş belirtmek gerekirse.tşkr.
|
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 05-Mar-2009 / 02:09 Mesaj konusu: Re: Muslum_Toprak Amatör mp3 Çalışmaları |
|
|
valla bi anda yaptım üzerinde durmadım bende program çok,daha neler yaptım neler msnmi ekle senle paslaşırız daha.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
taruz
Fanatik Üye

|
Tarih: 05-Mar-2009 / 05:50 Mesaj konusu: Re: Muslum_Toprak Amatör mp3 Çalışmaları |
|
|
duyguna sağlık kardeşim bence güçlü soydemire benziyor sesin paylaşım için teşekkürler
_________________ baba müslümcü |
|
|
|
 |
muslum_toprak
Aktif Üye

|
Tarih: 07-Mar-2009 / 00:25 Mesaj konusu: Re: Muslum_Toprak Amatör mp3 Çalışmaları |
|
|
taaruz demişki;duyguna sağlık kardeşim bence güçlü soydemire benziyor sesin paylaşım için teşekkürler.....
eyvallah kardeşim tşkrler,elbette paylaşcaz,paylaşmazsan bölüşmezsen kardeşlik olmazki......
33 saat 40 dakika sonra eklenen mesaj:
sedat ben seni ekledim haberin olsun,
|
|
|
|
 |
yusufum68
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

|
Tarih: 27-Eyl-2009 / 00:39 Mesaj konusu: Re: Muslum_Toprak Amatör mp3 Çalışmaları |
|
|
toprak kardeşim.şarkılarını dinlemek yeni nasip oldu bana.şarkılar birer harika.hepsinide severek dinledim.ama burda günler geçmez oldu daha bi başka.
_________________ Ağlamayı bilmeyen gözler sevmeyi de bilmez. |
|
|
|
 |