|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Dizi ve Filmleri |
| Yazar |
Mesaj |
mlx2031
Aktif Üye

|
Tarih: 04-Mar-2009 / 18:19 Mesaj konusu: *yeni* esrarlı gözler filmi ilk kez 7 martta turk max ta |
|
|
arkadaş afişi ekleyemirum formun formatlarına uymuyor ama üstündeki yazıları alamıyor ben bilgileri yazıyorum
ESRALI GÖZLER
babasıyla Müslüm babası arasında çırpınan bir genç ...
oyuncular:deniz gürzumar,kerem fırtına ve müslüm gürses\ senaryo: a.haluk önal\yönetmen:a.haluk önal-müge turalı
ilk kez 7 mart cumartesi 22.30 da
kaynak zaman gazetesi 03.03.2009 4.sayfa afişi merak edenler zaman gaztesinin sitesinde e zaman bölümü var ordan görebilirler google da bayagı ugraştım fakat bir bilgiye ulaşamadın
8 dakika sonra eklenen mesaj:
arkadaşlar hızlıca ekliyim derken bazı şetleri karıştırmışım forum başılıgında 3 mart yazıyor ama bilgiler de 7 mart birde gazete tari de 04.03.2009
|
|
|
|
 |
ADANALl
Aktif Üye

|
Tarih: 04-Mar-2009 / 19:38 Mesaj konusu: Re: *yeni* esrarlı gözler filmi ilk kez 7 martta turk max ta |
|
|
tamda dıgıturku ıptal ettırmeye karar vermısken olurmu bu sımdı haber ıcın saol filmin tekrarları
07.03.2009 22:40
13.03.2009 22:25
22.03.2009 21:30
_________________ https://i17.photobucket.com/albums/b65/kusanagıkyo/1102.gif |
|
|
|
 |
Rahmi06
Forum moderatörü

|
|
|
|
 |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 04-Mar-2009 / 21:24 Mesaj konusu: Cevap: *yeni* esrarlı gözler filmi ilk kez 7 martta turk max |
|
|
benim bildiğim yeni bir film ilk sinemada gösterilir tv de değil bu film neden ilk tv de gösteriliyor??
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım... |
|
|
|
 |
snare
Aktif Üye

|
Tarih: 04-Mar-2009 / 21:39 Mesaj konusu: Re: Cevap: *yeni* esrarlı gözler filmi ilk kez 7 martta turk |
|
|
eyv emeginize saglık
_________________ kendimi kimseye anlatamadım...... |
|
|
|
 |
akliyok_06
Fanatik Üye

|
Tarih: 04-Mar-2009 / 22:20 Mesaj konusu: Re: Cevap: *yeni* esrarlı gözler filmi ilk kez 7 martta turk |
|
|
Emeğine sağlık kardeş...
_________________ yağmurlu bir günde doğdum anamdan gökler ağlıyormuş ben doğdum diye doğarken günahkar olurmu insan ömrüme verilen bu ceza niye... |
|
|
|
 |
esrarli__gozler
Muslumcu.com Fanatiği

Kayıt: Jan 09, 2005 Mesajlar: 512 Nereden: Adana/Kiremithane
|
Tarih: 04-Mar-2009 / 22:50 Mesaj konusu: Re: Cevap: *yeni* esrarlı gözler filmi ilk kez 7 martta turk |
|
|
| karaaliler demiş ki: | | benim bildiğim yeni bir film ilk sinemada gösterilir tv de değil bu film neden ilk tv de gösteriliyor?? |
arkadaş doğru söylüyor,acaba neden sinemeda değilde televizyonda gösteriliyor..
sinema tanıtım açısından en önemlisi film adına...
heralde vardır bir hikmeti
_________________ En güzel gözler Esrarlı Gözler
En güzel baba Müslüm Baba |
|
|
|
 |
nacves
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Dec 28, 2007 Mesajlar: 1029 Nereden: Müslüm Gürses Ülkesinden..
|
Tarih: 04-Mar-2009 / 23:13 Mesaj konusu: Re: Cevap: *yeni* esrarlı gözler filmi ilk kez 7 martta turk |
|
|
süper bir haber en kısa zamanda sabırla beklıyoruz ... sağol yüreğine saglık...
_________________ ...varlığınla,yokluğunla sen harikasın...
...nacves... |
|
|
|
 |
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 05-Mar-2009 / 00:16 Mesaj konusu: Re: Cevap: *yeni* esrarlı gözler filmi ilk kez 7 martta turk |
|
|
ah be evde dijitürk yok ama artık bi şekilde izleriz
emeğine sağlık bilgi için sağolasın
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
imparator_44
Fanatik Üye

|
Tarih: 05-Mar-2009 / 00:23 Mesaj konusu: Re: Cevap: *yeni* esrarlı gözler filmi ilk kez 7 martta turk |
|
|
eyw.emeğine sağık bu film kaçmaz...
_________________ Toprağın olsaydında ellerin olmasaydın
Alnımdan vursaydında beni bırakmasaydın
Ne vardı insafsızım benide yakmasaydın
Gururumu kırıpta sırtımdan vurmasaydın
Allah bir sevgim bir ateşlerde sen yaktın
Nasıl kıydın aşkıma şerefsizlere sattın
|
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 05-Mar-2009 / 02:00 Mesaj konusu: Re: Cevap: *yeni* esrarlı gözler filmi ilk kez 7 martta turk |
|
|
sinemada gösterime girmesi lazım aslında,baya b ises getirir bu film.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
ismail28
Fanatik Üye

Kayıt: Feb 16, 2008 Mesajlar: 750 Nereden: DeRTLiLeR MeYHaNeSi
|
Tarih: 05-Mar-2009 / 02:08 Mesaj konusu: Re: Cevap: *yeni* esrarlı gözler filmi ilk kez 7 martta turk |
|
|
bilgilerler için saol yüreğine sağlık ama digitürk yok bi care bulacaz eyvallah.
_________________ Neden Diye Sorma... Ondan İçiyoruMMM |
|
|
|
 |
muslumce-92
Aktif Üye

|
Tarih: 05-Mar-2009 / 02:16 Mesaj konusu: Re: Cevap: *yeni* esrarlı gözler filmi ilk kez 7 martta turk |
|
|
dizimi film mi???*
_________________ Gel Gör Bu Halimin Sebebi Sensin
Gel Tut Ellerimi Hasretim Dinsin
Bak Kalbim Pas Tuttu Sensiz
Sen Yoksun Kaldım Sahipsiz... |
|
|
|
 |
usta33
Aktif Üye

|
Tarih: 05-Mar-2009 / 15:12 Mesaj konusu: Re: Cevap: *yeni* esrarlı gözler filmi ilk kez 7 martta turk |
|
|
filmin yönetmen ve senaristi sırrıı süreyya önder olması lazım galiba yanılmıyosam.iki film çekti şimdiye kadar beynelminel ve o.çocukları diye beynelminel tk kelimeylemuhtesem bi filmdi 4 5 defa izledim hatta orda kahve sahnesinde müslüm gürsesle ilgili bi yazı vardı kahvede.o.çocukları filmide beynel minel kadar olmasada çok muhtesem bi filmdi ve bu filmdede seleaattinözdemirin yasamam artık sarkısını kıraca yorumlatmıstı ünlü yönetmen.ve yanıs hatırlamıyorsam dilberaya saz da çalıyodu yıllar önce.yanisizin anlıyacağınz. yönetmen arabesk kültürüyle yoğrulmus biri(söyleşilerini dinledim)müslüm gürsese yabancı değil,entel yönetmenlerden biri değil yani. hattta büyük bi ihtimal müslümgürses hayranıdırda diebilirim.o yüzden filmin çok güzel olacağını tahmin edebiliyorum tek korkum bu film sinema için değil bir televizyon kanalı için çekildiği için birsürü maddi kısıtlam getirlmiştir,bütçesi azdır ve çekiminde sinema filmine gösterilen bir özenin bu filme gösterilemiyebilir.neticede bi tv filmi.
ve irde umarım müslüm gürses filmde oynamıyodur sadece bir son sahnede çıksa yeterli olabilir die düsünüyorm nedenine gelince müslüm gürses iyi bir oyuncu değil ve kendi sesini kullanmıyor filmlerde ve yerine kullanılan seslerde emanet gibi duruyor hiç yakışmıyor.
_________________ gönlünüz gönlümüzdür |
|
|
|
 |
AhMeT_44
Fanatik Üye

Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 1687 Nereden: KaRaNLıK_SoKaKLaR
|
Tarih: 05-Mar-2009 / 17:07 Mesaj konusu: Re: Cevap: *yeni* esrarlı gözler filmi ilk kez 7 martta turk |
|
|
saol kardeşim verdiğin bilgilerden dolayı..
Bizlerede bi şekilde izlemek düşüyo
_________________ dinleyin geceler...
zamanı içmişim haberim yok.. |
|
|
|
 |