valla harun abi bence senin hayatında gördüğün en güzel müslüm baba jesti olması gerek...
videoyu burdan izleyemedim ama youtubeden izledim sonuna kadar çok güzel olmuş abii
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
valla harun abi bence senin hayatında gördüğün en güzel müslüm baba jesti olması gerek...
videoyu burdan izleyemedim ama youtubeden izledim sonuna kadar çok güzel olmuş abii
Eyvallah fatih eksik olma...
_________________ yağmurlu bir günde doğdum anamdan gökler ağlıyormuş ben doğdum diye doğarken günahkar olurmu insan ömrüme verilen bu ceza niye...
harun tekrar saol kardeşim her zaman dediğim gibigidenin arkasından söylenecek en güzel şarkıdır allah muhtaç etmesin...
tövbe ettimde hayatımın özetidir saol varol....
harun ellerine saglık hacıbaba ve ömerbaba için herşeye deger ikiside gerçek dost.onları tanıdıgım için gercekten mutluyum.allah kalplerine göre wersin her istediklerini...
harun ellerine saglık hacıbaba ve ömerbaba için herşeye deger ikiside gerçek dost.onları tanıdıgım için gercekten mutluyum.allah kalplerine göre wersin her istediklerini...
eyvallah allah razı olsun salih abi sizlere layık olmaya çalışıyoruz herzaman gönlümüz bir saygı ve sevgilerimle...
Elimizden geldiği kadar abi ne yapalım gönül isterdiki daha güzel bir şey yapmak...
_________________ yağmurlu bir günde doğdum anamdan gökler ağlıyormuş ben doğdum diye doğarken günahkar olurmu insan ömrüme verilen bu ceza niye...
eyv harun abi ellerine saglık gerci tövbe ettim benim sarkımdı ama nesse o sarkı ayrıca benden de gelsin hacı babaya :d :d
su vefasız aleme ve onların vefasız asklarına allah muhtac etmesin
eyvallah
evet videoda süper olmuş uğrunda videyo yapılan kişi zaten tartışılamaz
emeğine sağlık harun abi bu allah muhtaç etmesin parçasındaki babanın ses tonuna bayılıyorum bu şarkıyı çok güzel bir sesle yorumlamış her dinlediğimde daha çok zevk alarak severek dinliyorum
_________________ gururluyuz güçlüyüz biz ankaragüçlüyüz