Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Video Klipleri
Yazar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: Apr 28, 2007 Mesajlar: 1117 Nereden: Çooook Uzaklardan Yanlızlık şehrinden...!
Tarih: 22-Şub-2009 / 16:19 Mesaj konusu: Müslüm Babanın muhterem nur'dan yediği tokat
İyi izlemeler _________________ Kurtların Sessiz Kaldığı Yerde.
İtler Çakallar Volta Atar..
Ama Bilmezlerki
Kurt O Sessizliği Bozarsa Kıyamet KOPAR !
Rahmi06
Forum moderatörü Kayıt: Oct 19, 2005 Mesajlar: 1599 Nereden: Elimde Değil
Tarih: 22-Şub-2009 / 17:04 Mesaj konusu: Re: Müslüm Babanın muhterem nur'dan yediği tokat
Muhterem hanımı kızdırmamak lazım. _________________
Ömrüm geçti yollarda, hep yabancı yarınlarda
Kamyonum oldu bana eş, benim gönlüm çileşeke
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
Tarih: 22-Şub-2009 / 17:35 Mesaj konusu: Re: Müslüm Babanın muhterem nur'dan yediği tokat
Rahmi06 demiş ki: Muhterem hanımı kızdırmamak lazım.
Muhterem Nur çok asabi bi hanımdır onun için rahmi abinin dediği gibi kızdırmamak lazım _________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
arabeskci1910
Aktif Üye Kayıt: Jan 17, 2009 Mesajlar: 429 Nereden: AnKaRaGüCü GeCeKoNDu dan
Tarih: 22-Şub-2009 / 17:43 Mesaj konusu: Re: Müslüm Babanın muhterem nur'dan yediği tokat
atasayar demiş ki: Rahmi06 demiş ki: Muhterem hanımı kızdırmamak lazım.
Muhterem Nur çok asabi bi hanımdır onun için rahmi abinin dediği gibi kızdırmamak lazım
_________________ gururluyuz güçlüyüz biz ankaragüçlüyüz
akliyok_06
Fanatik Üye Kayıt: Jul 17, 2008 Mesajlar: 942 Nereden: ankara
Tarih: 22-Şub-2009 / 19:24 Mesaj konusu: Re: Müslüm Babanın muhterem nur'dan yediği tokat
Bak yinede baba dayanamadı bi hanıma el kalkmaz diyo anlamıslar tekrar tokat yiyeceklerini...sonrada yardım ediyolar barışmışlar... _________________ yağmurlu bir günde doğdum anamdan gökler ağlıyormuş ben doğdum diye doğarken günahkar olurmu insan ömrüme verilen bu ceza niye...
By_FaDeD
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: Apr 28, 2007 Mesajlar: 1117 Nereden: Çooook Uzaklardan Yanlızlık şehrinden...!
Tarih: 22-Şub-2009 / 19:26 Mesaj konusu: Re: Müslüm Babanın muhterem nur'dan yediği tokat
aynen öyle vallahi:) _________________ Kurtların Sessiz Kaldığı Yerde.
Ama Bilmezlerki
alkolik_06
Muslumcu.com Fanatiği Kayıt: May 24, 2007 Mesajlar: 838 Nereden: acımasız dünya
Tarih: 28-Şub-2009 / 08:04 Mesaj konusu: Re: Müslüm Babanın muhterem nur'dan yediği tokat
insan bi an mahalleyi sıra dayağına çekeceni sanıyo _________________ tek başımayım
mali_usta
Fanatik Üye Kayıt: Nov 01, 2008 Mesajlar: 991 Nereden: Gençlerbirliği
Tarih: 03-Mar-2009 / 00:55 Mesaj konusu: Re: Müslüm Babanın muhterem nur'dan yediği tokat
teşekkürler paylaşım için. _________________ Sev bütün insanları say bütün insanları
Kin gitme unut gitsin geçmişte olanları
Dürüst ol, insancıl ol, düşün öbür dünyayı
Bir karıncayı bile incitme sakın evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat
clgnsedat
Fanatik Üye Kayıt: Dec 23, 2006 Mesajlar: 1774 Nereden: manisa
Tarih: 03-Mar-2009 / 01:28 Mesaj konusu: Re: Müslüm Babanın muhterem nur'dan yediği tokat
emeğine sağlık hakanım. _________________ ölünce biter
salih01
Üye Kayıt: Nov 06, 2006 Mesajlar: 52 Nereden: istanbul
Tarih: 03-Mar-2009 / 03:00 Mesaj konusu: Re: Müslüm Babanın muhterem nur'dan yediği tokat
kavgaya niyet..hamallıga kısmet..muhterem anne bedavadan çalıştırıyor walla... hakan paylaşım için tşklr..
ismail28
Fanatik Üye Kayıt: Feb 16, 2008 Mesajlar: 750 Nereden: DeRTLiLeR MeYHaNeSi
Tarih: 03-Mar-2009 / 03:07 Mesaj konusu: Re: Müslüm Babanın muhterem nur'dan yediği tokat
Muhterim hanımı kızdırmamak lazım sonucları görduğunuz gibi _________________ Neden Diye Sorma... Ondan İçiyoruMMM
snare
Aktif Üye Kayıt: Aug 08, 2008 Mesajlar: 435 Nereden: gaziantep
Tarih: 03-Mar-2009 / 03:49 Mesaj konusu: Re: Müslüm Babanın muhterem nur'dan yediği tokat
alkolik_06 demiş ki: insan bi an mahalleyi sıra dayağına çekeceni sanıyo
_________________ kendimi kimseye anlatamadım......
imparator_44
Fanatik Üye Kayıt: Sep 15, 2008 Mesajlar: 961 Nereden: MALATYA
Tarih: 03-Mar-2009 / 04:07 Mesaj konusu: Re: Müslüm Babanın muhterem nur'dan yediği tokat
behçet abim de payına düşeni aldı _________________ Toprağın olsaydında ellerin olmasaydın
Alnımdan vursaydında beni bırakmasaydın
Ne vardı insafsızım benide yakmasaydın
Gururumu kırıpta sırtımdan vurmasaydın
Allah bir sevgim bir ateşlerde sen yaktın
Nasıl kıydın aşkıma şerefsizlere sattın
By_FaDeD
Tarih: 03-Mar-2009 / 19:59 Mesaj konusu: Re: Müslüm Babanın muhterem nur'dan yediği tokat
alkolik_06 demiş ki: insan bi an mahalleyi sıra dayağına çekeceni sanıyo
aynen öyle abi bende bir an öyle sandım _________________ Kurtların Sessiz Kaldığı Yerde.
Ama Bilmezlerki
karaaliler
Fanatik Üye Kayıt: Oct 14, 2006 Mesajlar: 908 Nereden: istanbul adana
Tarih: 03-Mar-2009 / 20:43 Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Babanın muhterem nur'dan yediği tokat
tokadı yiyince ikisininde yüz ifadesi nasılda değişiyor. _________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım...
akreq55
Yeni Katılımcı Kayıt: Apr 28, 2007 Mesajlar: 15 Nereden: SAMSUN
Tarih: 03-Mar-2009 / 20:46 Mesaj konusu: Re: Müslüm Babanın muhterem nur'dan yediği tokat
anlamadığım müslüm baba o kız ı nasıl tav etti orda 2 dk da::
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
Tarih: 03-Mar-2009 / 20:57 Mesaj konusu: Re: Müslüm Babanın muhterem nur'dan yediği tokat
alimallah ben olsam tekme tokat dalardım ama ne edicen kardeşim
kadın milleti işte
emeğine saglık hakaınm.
eyvallahh _________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin
ADANALl
Aktif Üye Kayıt: Aug 18, 2008 Mesajlar: 162 Nereden: ADANA
Tarih: 03-Mar-2009 / 21:11 Mesaj konusu: Re: Müslüm Babanın muhterem nur'dan yediği tokat
konuyla alakasız olarak
ömer senin avatarının son karesini ne zaman görsem muslum babaya elınle çay içiriyosun sanıyorum ya hep aynısı oluyo _________________https://i17.photobucket.com/albums/b65/kusanag ıkyo/1102.gif
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
Tarih: 03-Mar-2009 / 21:27 Mesaj konusu: Re: Müslüm Babanın muhterem nur'dan yediği tokat
ADANALl demiş ki: konuyla alakasız olarak
ömer senin avatarının son karesini ne zaman görsem muslum babaya elınle çay içiriyosun sanıyorum ya hep aynısı oluyo
güzel bir izlenim bende şimdi baktım öyle valla:D
bi dahakine onu denemek şart oldu.
eyvallahh _________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin
ADANALl
Aktif Üye Kayıt: Aug 18, 2008 Mesajlar: 162 Nereden: ADANA
Tarih: 03-Mar-2009 / 22:12 Mesaj konusu: Re: Müslüm Babanın muhterem nur'dan yediği tokat
baba çaya bakar ömere bakar yahu ömer kardesim az once içtim zorlama beni foto cekilecem avatar yapacam diye _________________https://i17.photobucket.com/albums/b65/kusanag ıkyo/1102.gif