|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Albümleri ve Şarkı Sözleri |
| Yazar |
Mesaj |
damar_dn
Üye

|
Tarih: 20-Arl-2008 / 05:33 Mesaj konusu: re: yanıt: re: yanıt: re: şarkı isminden öykü... |
|
|
cok harika gercekten helal olsun ...
|
|
|
|
 |
alkolik_06
Muslumcu.com Fanatiği

|
Tarih: 20-Arl-2008 / 07:13 Mesaj konusu: re: yanıt: re: yanıt: re: şarkı isminden öykü... |
|
|
yıl 1982 di dünyaya gelmiştim işte bu enbüyük cezaydı aldana aladana öğrenmiştim artık her ne kadar ümit dünyası olsada aynı zamanda acımasız dünya ydı görmüştüm artık kendi çapımda göreceklerimi sevdaların alayı acılı sevda ydı yollar aynı bir durak görmüyorum gözlerim kapalı sadece ilerliyorum içimden ecele sitem ediyorum kapatmışım gözlerimi tekbaşımayım sonumu bekliyorum ama içimde nedenini bilmediğim bi umut çare sende allahım...
ve her zamanki gibi son sözüm allah muhtaç etmesin...
_________________ tek başımayım |
|
|
|
 |
akliyok_06
Fanatik Üye

|
Tarih: 20-Arl-2008 / 19:54 Mesaj konusu: Re: re: yanıt: re: yanıt: re: şarkı isminden öykü... |
|
|
| alkolik_06 demiş ki: | yıl 1982 di dünyaya gelmiştim işte bu enbüyük cezaydı aldana aladana öğrenmiştim artık her ne kadar ümit dünyası olsada aynı zamanda acımasız dünya ydı görmüştüm artık kendi çapımda göreceklerimi sevdaların alayı acılı sevda ydı yollar aynı bir durak görmüyorum gözlerim kapalı sadece ilerliyorum içimden ecele sitem ediyorum kapatmışım gözlerimi tekbaşımayım sonumu bekliyorum ama içimde nedenini bilmediğim bi umut çare sende allahım...
ve her zamanki gibi son sözüm allah muhtaç etmesin... |
Helal olsun hacı süper olmuş iyi yazmışsın tebrikler...
_________________ yağmurlu bir günde doğdum anamdan gökler ağlıyormuş ben doğdum diye doğarken günahkar olurmu insan ömrüme verilen bu ceza niye... |
|
|
|
 |
snare
Aktif Üye

|
Tarih: 20-Arl-2008 / 20:10 Mesaj konusu: Re: re: yanıt: re: yanıt: re: şarkı isminden öykü... |
|
|
| alkolik_06 demiş ki: | yıl 1982 di dünyaya gelmiştim işte bu enbüyük cezaydı aldana aladana öğrenmiştim artık her ne kadar ümit dünyası olsada aynı zamanda acımasız dünya ydı görmüştüm artık kendi çapımda göreceklerimi sevdaların alayı acılı sevda ydı yollar aynı bir durak görmüyorum gözlerim kapalı sadece ilerliyorum içimden ecele sitem ediyorum kapatmışım gözlerimi tekbaşımayım sonumu bekliyorum ama içimde nedenini bilmediğim bi umut çare sende allahım...
ustam birtanesin gene etmissin edecegini senin de dedigin gibi ALLAH MUHTAC ETMESİN EYVALLAH
_________________ kendimi kimseye anlatamadım...... |
|
|
|
 |
akliyok_06
Fanatik Üye

|
Tarih: 20-Arl-2008 / 20:18 Mesaj konusu: Cevap: Şarkı İsminden Öykü... |
|
|
1982 doğum ümit dünyası bende geldim dünya hali yaşamaya çalıştım yaşayamadım dert çektim ayyaş oldum yinede hep ceza çeken ben oldum sende seversin sende çekersin dediler aldana aldana ömrümden oldum...
_________________ yağmurlu bir günde doğdum anamdan gökler ağlıyormuş ben doğdum diye doğarken günahkar olurmu insan ömrüme verilen bu ceza niye... |
|
|
|
 |
alkolik_06
Muslumcu.com Fanatiği

|
Tarih: 20-Arl-2008 / 20:21 Mesaj konusu: Re: Cevap: Şarkı İsminden Öykü... |
|
|
| akliyok_06 demiş ki: | | 1982 doğum ümit dünyası bende geldim dünya hali yaşamaya çalıştım yaşayamadım dert çektim ayyaş oldum yinede hep ceza çeken ben oldum sende seversin sende çekersin dediler aldana aldana ömrümden oldum... |
vaybe kardeşim helal süper olmuş demek aynı yıl müebbet cezayı kesmişler bize....
_________________ tek başımayım |
|
|
|
 |
adegerli33
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 21-Arl-2008 / 08:09 Mesaj konusu: Re: re: yanıt: re: yanıt: re: şarkı isminden öykü... |
|
|
| akliyok_06 demiş ki: | | alkolik_06 demiş ki: | yıl 1982 di dünyaya gelmiştim işte bu enbüyük cezaydı aldana aladana öğrenmiştim artık her ne kadar ümit dünyası olsada aynı zamanda acımasız dünya ydı görmüştüm artık kendi çapımda göreceklerimi sevdaların alayı acılı sevda ydı yollar aynı bir durak görmüyorum gözlerim kapalı sadece ilerliyorum içimden ecele sitem ediyorum kapatmışım gözlerimi tekbaşımayım sonumu bekliyorum ama içimde nedenini bilmediğim bi umut çare sende allahım...
Helal olsun hacı süper olmuş iyi yazmışsın tebrikler... |

|
|
|
|
 |
dmreda
Aktif Üye

|
Tarih: 21-Arl-2008 / 09:45 Mesaj konusu: Re: re: yanıt: re: yanıt: re: şarkı isminden öykü... |
|
|
haı agbim .ok begendim yeni okudum valla harika olmuş eline saglık
_________________ içimde yılların yorgunlugu var,bahtımı yeniden yazsan ne fayda!!! |
|
|
|
 |
kimbuadam
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 22-Arl-2008 / 22:47 Mesaj konusu: re: yanıt: re: yanıt: re: şarkı isminden öykü... |
|
|
Baba Büyüksün Paylaşım için Tşkler
|
|
|
|
 |
nefretimsin_50
Üye

|
Tarih: 30-Arl-2008 / 02:26 Mesaj konusu: re: yanıt: re: yanıt: re: şarkı isminden öykü... |
|
|
güle güle git sevgilim düştün gözümden
aldana aldana sürmez bu sevda
aşkımız öldü sevgilim
artık geri dönsen ne fayda
_________________ yaşamak buysa tanrım kimbilir ölmek nasıl???????????? |
|
|
|
 |
yorgun05
Üye

Kayıt: Jan 09, 2008 Mesajlar: 32 Nereden: diye sorma gidiciyim amca
|
Tarih: 30-Arl-2008 / 04:22 Mesaj konusu: Re: re: yanıt: re: yanıt: re: şarkı isminden öykü... |
|
|
hacı baba büyük adamsın valla süper yazmışsın sayglar abim....
|
|
|
|
 |
damarist06
Aktif Üye

|
Tarih: 12-Oca-2009 / 01:29 Mesaj konusu: re: yanıt: re: yanıt: re: şarkı isminden öykü... |
|
|
süpersiniz helal olsun..
|
|
|
|
 |
banned
Aktif Üye

|
Tarih: 02-Şub-2009 / 02:04 Mesaj konusu: Re: re: yanıt: re: yanıt: re: şarkı isminden öykü... |
|
|
güzel eğlenceli bi konu..
şairlik kolay ama zor kazanılan bişey
zor başarılabilen bişeydir
diyorumki bi genel duyuru konusu açalım
kendi sözlerimiz olsun isterseniz konuyu ben açıyım yada bu konuyu taşıyın uygun bi yere kendi sözlerimizle konuyu msjlarımızla orjinal sözlerimizle donatalım? ole bi konu varsada bilmiyorum ama olsa iyi olur gereksiz bi msjsa şu yazdığım silelim...
51 saat 28 dakika sonra eklenen mesaj:
??????????????
|
|
|
|
 |
cirkinkralll
Aktif Üye

Kayıt: Feb 26, 2005 Mesajlar: 277 Nereden: ırak suriye ara sıra TÜRKİYE
|
Tarih: 16-Şub-2009 / 01:02 Mesaj konusu: re: şarkı isminden öykü... |
|
|
kardaş
manyak bişey olmuş emegine saglık.............by kamyoncu
_________________ BİZSENİNLEAŞKARARKENDAĞLARKADARDERDİBULDUK |
|
|
|
 |
atamert
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 19-Şub-2009 / 20:59 Mesaj konusu: re: yanıt: re: yanıt: re: şarkı isminden öykü... |
|
|
elinize sağlık harbi gönülde yğrekten olmuş yazılar
|
|
|
|
 |
arabeskci1910
Aktif Üye

Kayıt: Jan 17, 2009 Mesajlar: 429 Nereden: AnKaRaGüCü GeCeKoNDu dan
|
Tarih: 20-Şub-2009 / 02:35 Mesaj konusu: re: yanıt: re: yanıt: re: şarkı isminden öykü... |
|
|
sevmeye tövbe ettim, unutamazsın dediler unutamadım şu kalleş dünya da bir gün mutlu olamadım kimseye derdimi anlatamadım bu vefasız alem e bir türlü yaranamadım..
en güzel gözler esrarlı gözler, en güzel baba müslüm baba
ne kadar biz babadan böyle gördük desemde vefasız alem'in talihsizler kervanına faydası yok
bağırdım...umutsuz hayat'ta şansım olsa küskünümdemezdim kimseye...ama yinede sevda yüklü kervanlara takılmışım,sabret diye bağırıyorum kendime...
yıkıla yıkıla yasıyorum bu dunyada ne sevenım var nede sevdıgım bırakın üstüme düsmeyin benim
ne orhan ne ferdi anlayamaz derdimi sen söyle müslüm baba nereden sevdim o zalimi
_________________ gururluyuz güçlüyüz biz ankaragüçlüyüz |
|
|
|
 |
06kaderim66
Üye

|
Tarih: 27-Şub-2009 / 04:45 Mesaj konusu: re: yanıt: re: yanıt: re: şarkı isminden öykü... |
|
|
gel bana dogru derdım dinle
su garıp dunyada üstüme düsme benım
acılı sevdalara bırakıp gittin beni
kaldım yanlız yapa yalnız ayırdılar sevenleri
gel gör şu halimi sebebım sensin
gel de güldür yüzümü 
_________________ .Nasıl gelip geçti bunca seneler
..Farkına varmadan bir rüya gibi
...Bazen mutlu oldum bazen dert küpü
....Akıp akıp gittim deryalar gibi
......Çok şeyler kaybettim, çok şey kazandım
.......Her günüm bir başka yaşantım oldu |
|
|
|
 |
snare
Aktif Üye

|
Tarih: 27-Şub-2009 / 21:39 Mesaj konusu: Re: re: yanıt: re: yanıt: re: şarkı isminden öykü... |
|
|
belli ki dogustan verilmis bana bu CEZA hayatın cilesini CEKEMEZ OLDUM artık su KALLES DÜNYA da yasamak öle zor geliyo ki bana anlatamam her vakit tövbe ettim desemde kendi kendime olmuyor yine isyankar oluyoruz yine günahkar oluyorz kimbilir kac kisi gecti su zalim dertlerden ve kimbilir kac kisi yasamaya hasret kaldı vefasız alem yüzünden her ne kadar su dünyada yasamak istemesem de her seferinde müslüm babanın o essiz sarkılarıyla bıkmadan yasamaya calıstık sonum ne olur bilinmez tek derdim kendimi kimseye ANLATAMADIM EYV
1 dakika sonra eklenen mesaj:
SARKI İSİMLERİNİ ÖNCE BÜYÜK HARFLE YAZDIM SONRADAN KÜCÜK HARFLE YAZDIM KUSRUMA BAKMAYIN EYV HER SEY muslumcu.com icin hersey muslumculer icin eyv
_________________ kendimi kimseye anlatamadım...... |
|
|
|
 |
06kaderim66
Üye

|
Tarih: 11-Mar-2009 / 05:17 Mesaj konusu: re: yanıt: re: yanıt: re: şarkı isminden öykü... |
|
|
bır avuc goz yası bıraktın ellerıme
yüregimde bir fırtına kopardın
bir mana vardı sözlerınde
damla damla satır satır akınttın içime
ve sonun da benı ısyankar ettın 
_________________ .Nasıl gelip geçti bunca seneler
..Farkına varmadan bir rüya gibi
...Bazen mutlu oldum bazen dert küpü
....Akıp akıp gittim deryalar gibi
......Çok şeyler kaybettim, çok şey kazandım
.......Her günüm bir başka yaşantım oldu |
|
|
|
 |
By_FaDeD
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Apr 28, 2007 Mesajlar: 1117 Nereden: Çooook Uzaklardan Yanlızlık şehrinden...!
|
Tarih: 12-Mar-2009 / 05:28 Mesaj konusu: Re: Cevap: Şarkı İsminden Öykü... |
|
|
| akliyok_06 demiş ki: | | 1982 doğum ümit dünyası bende geldim dünya hali yaşamaya çalıştım yaşayamadım dert çektim ayyaş oldum yinede hep ceza çeken ben oldum sende seversin sende çekersin dediler aldana aldana ömrümden oldum... |
Ellerine sağlık Harun abi
| alkolik_06 demiş ki: | | akliyok_06 demiş ki: | | 1982 doğum ümit dünyası bende geldim dünya hali yaşamaya çalıştım yaşayamadım dert çektim ayyaş oldum yinede hep ceza çeken ben oldum sende seversin sende çekersin dediler aldana aldana ömrümden oldum... |
vaybe kardeşim helal süper olmuş demek aynı yıl müebbet cezayı kesmişler bize.... |
siz ikiniz zaten abi kardeş gibisiniz olsun o kadar 
Eyvallah
4 saat 26 dakika sonra eklenen mesaj:
Bu hayatta Herşey Yalan
Dünya yalan aşklar yalan
herşey Paramparça olmuş
Arkadaş Kurbanıyım
Bulamadım kendime bir dost
hepsi Sahte Dostlar
Düşenin Dostu Olmaz mış...
Saracak Dost Eli Yok
Allah'ım Ben İnsandeğilmiyim
Kaderi Benmi Yarattım Yaratan Tanrım
keşke Tanrım Beni Yaratmasaydın
Dost Bildiklerim canımı aldı
gidin artık Sahte Dostlarım gidin...
Eyvallah...
_________________ Kurtların Sessiz Kaldığı Yerde.
İtler Çakallar Volta Atar..
Ama Bilmezlerki
Kurt O Sessizliği Bozarsa Kıyamet KOPAR ! |
|
|
|
 |