|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Basın ve Haberler |
| Yazar |
Mesaj |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 24-Şub-2009 / 01:11 Mesaj konusu: [Haber] Kenanın şarkısı babaya uğurlu geldi |
|
|
evet arkadaşla son günlerde babanın son albumu ile ilgili haberler çıkmaya devam ediyor,o haberlerden bir tanesi daha.
| Açıklama: |
|
| Dosya Boyutu: |
30.7 KB |
| İzleme: |
6804 kere |

|
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
|
|
By_FaDeD
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Apr 28, 2007 Mesajlar: 1117 Nereden: Çooook Uzaklardan Yanlızlık şehrinden...!
|
Tarih: 24-Şub-2009 / 01:12 Mesaj konusu: Re: ( haber) kenanın şarkısı babaya uğurlu geldi |
|
|
Eyvallah abi teşekkürler bilgilerin için...
_________________ Kurtların Sessiz Kaldığı Yerde.
İtler Çakallar Volta Atar..
Ama Bilmezlerki
Kurt O Sessizliği Bozarsa Kıyamet KOPAR ! |
|
|
|
 |
atasayar

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 24-Şub-2009 / 01:14 Mesaj konusu: Re: ( haber) kenanın şarkısı babaya uğurlu geldi |
|
|
| By_FaDeD demiş ki: | | Eyvallah abi teşekkürler bilgilerin için... |
ee hadi hayırlısı bakalım inş. böle devam eder
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
imparator_44
Fanatik Üye

|
Tarih: 24-Şub-2009 / 01:15 Mesaj konusu: Re: ( haber) kenanın şarkısı babaya uğurlu geldi |
|
|
güzel ve sevindirici bir haber
inşallah babaya bol kazançlar getirir bu albüm temennimiz bu...saygılar
_________________ Toprağın olsaydında ellerin olmasaydın
Alnımdan vursaydında beni bırakmasaydın
Ne vardı insafsızım benide yakmasaydın
Gururumu kırıpta sırtımdan vurmasaydın
Allah bir sevgim bir ateşlerde sen yaktın
Nasıl kıydın aşkıma şerefsizlere sattın
|
|
|
|
 |
senyoksundiye
Üye

|
Tarih: 24-Şub-2009 / 02:45 Mesaj konusu: Re: ( haber) kenanın şarkısı babaya uğurlu geldi |
|
|
bu da demek oluyorki müslüm baba ne yapsa ses getirir
müslüm baba ne yapsa olay olur ilgi görür sevgi görür saygı duyulur
müslüm baba bi tek müslümcülere yaranamaz zaten
efsane olmuş baba zirvede tek basına keyfi çatarken müslümcü kardeslerimiz eksik olmasınlar bol bol eleştiri ve sitem
bizede demek bu yakışır
selamlar
|
|
|
|
 |
imparator_44
Fanatik Üye

|
Tarih: 24-Şub-2009 / 04:43 Mesaj konusu: Re: ( haber) kenanın şarkısı babaya uğurlu geldi |
|
|
| senyoksundiye demiş ki: | bu da demek oluyorki müslüm baba ne yapsa ses getirir
müslüm baba ne yapsa olay olur ilgi görür sevgi görür saygı duyulur
müslüm baba bi tek müslümcülere yaranamaz zaten
efsane olmuş baba zirvede tek basına keyfi çatarken müslümcü kardeslerimiz eksik olmasınlar bol bol eleştiri ve sitem
bizede demek bu yakışır
selamlar |
sevgili kardeşim: yılların sanatcısı "Müslüm Gürses" elbette yaptığı her şey ilgi görecek
olay olacak sevgi ve saygı görecek..
ayrıca Müslüm baba bize yaranacağı kadar yaranmış yoksa burada olmazdık değilmi?
eleştiri konusuna gelince: eleştiriler olmalı olmak zorunda yani eleştiri yaptık diye bu babaya onun yorumuna
saygısızlıkmı sence ? ortada piyasaya sunulmuş ve yüzbinlerin dinlediği bir albüm var. Elbette beğenenlerde olacak beğenmeyenlerde.....saygılar
|
|
|
|
 |
taruz
Fanatik Üye

|
Tarih: 24-Şub-2009 / 06:57 Mesaj konusu: Re: ( haber) kenanın şarkısı babaya uğurlu geldi |
|
|
müzik marketlere soruyorum bazen albümün sattığını söylüyorlar
_________________ baba müslümcü |
|
|
|
 |
mali_usta
Fanatik Üye

|
Tarih: 24-Şub-2009 / 09:29 Mesaj konusu: Re: ( haber) kenanın şarkısı babaya uğurlu geldi |
|
|
ne güzel... korsancılara inat satsın babanın albümleri.
_________________ Sev bütün insanları say bütün insanları
Kin gitme unut gitsin geçmişte olanları
Dürüst ol, insancıl ol, düşün öbür dünyayı
Bir karıncayı bile incitme sakın evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat |
|
|
|
 |
snare
Aktif Üye

|
Tarih: 24-Şub-2009 / 15:24 Mesaj konusu: Re: ( haber) kenanın şarkısı babaya uğurlu geldi |
|
|
eyv usta bilgiler icin sagolasın
_________________ kendimi kimseye anlatamadım...... |
|
|
|
 |
senyoksundiye
Üye

|
Tarih: 24-Şub-2009 / 15:59 Mesaj konusu: Re: ( haber) kenanın şarkısı babaya uğurlu geldi |
|
|
| Alıntı: |
sevgili kardeşim: yılların sanatcısı "Müslüm Gürses" elbette yaptığı her şey ilgi görecek
olay olacak sevgi ve saygı görecek..
ayrıca Müslüm baba bize yaranacağı kadar yaranmış yoksa burada olmazdık değilmi?
eleştiri konusuna gelince: eleştiriler olmalı olmak zorunda yani eleştiri yaptık diye bu babaya onun yorumuna
saygısızlıkmı sence ? ortada piyasaya sunulmuş ve yüzbinlerin dinlediği bir albüm var. Elbette beğenenlerde olacak beğenmeyenlerde.....saygılar
|
değerli arkadasım benim yazdıklarımla senin fikirlerin arasında ben bi fark göremedim ! benden neden alıntı yaptın ? beni niye eleştirdin anlamadım
ben eleştirinin üslubuna takmış durumdayım . insanlar begenmeme ve eleştirme konusunda özgürdür.
ama hem çok sevdiğini söyleyip hemde nezaketsiz eleştiri olunca bünyede şık durmuyor.
bu bakımdan degerli dostum sen beni değil de eleştiri konusunda babaya karşı eleştiri yaparken biraz daha olumlu ve hoşgörülü olmayan sözler yazan arkadasları eleştir lütfen
nasıl eleştiri yapanlar özgürse bende insafsız ve acımasız eleştiri yapanları hoş görü ve dostluk manasında eleştiriyorum
eleştiri yaparkende daha yapıcı olalım diyorum
selamlar
|
|
|
|
 |
imparator_44
Fanatik Üye

|
Tarih: 24-Şub-2009 / 22:11 Mesaj konusu: Re: ( haber) kenanın şarkısı babaya uğurlu geldi |
|
|
| senyoksundiye demiş ki: |
değerli arkadasım benim yazdıklarımla senin fikirlerin arasında ben bi fark göremedim ! benden neden alıntı yaptın ? beni niye eleştirdin anlamadım
ben eleştirinin üslubuna takmış durumdayım . insanlar begenmeme ve eleştirme konusunda özgürdür.
ama hem çok sevdiğini söyleyip hemde nezaketsiz eleştiri olunca bünyede şık durmuyor.
bu bakımdan degerli dostum sen beni değil de eleştiri konusunda babaya karşı eleştiri yaparken biraz daha olumlu ve hoşgörülü olmayan sözler yazan arkadasları eleştir lütfen
nasıl eleştiri yapanlar özgürse bende insafsız ve acımasız eleştiri yapanları hoş görü ve dostluk manasında eleştiriyorum
eleştiri yaparkende daha yapıcı olalım diyorum
selamlar |
arkadaşım senden alıntı yapmam seni eleştirme amaçlı değildir....
yazılanları biraz daha dikkatli okursan bunu anlayacaksın.
nezaket kuralları çerçevesinden uzak eleştirilere bende karşıyım elbet.
ama senin yorumunda yani senin tabirinle "nezaketsiz eleştiri" yapanları diye belirtmeden
direkt olarak müslümcülere yaranamaz demişsin.
işte benimde takıldığım konu bu....saygılar
|
|
|
|
 |
abdi

Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 1118 Nereden: berlin-gaziantep
|
Tarih: 25-Şub-2009 / 14:17 Mesaj konusu: Re: ( haber) kenanın şarkısı babaya uğurlu geldi |
|
|
herkeze hayirli ugurlu olsun.
_________________ Zaman aleyhimizde vakit geciyor. |
|
|
|
 |
tamdamaradam
Üye

|
Tarih: 26-Şub-2009 / 00:56 Mesaj konusu: Re: ( haber) kenanın şarkısı babaya uğurlu geldi |
|
|
tşklewr bilgiler için
|
|
|
|
 |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 26-Şub-2009 / 00:59 Mesaj konusu: Cevap: [Haber] Kenanın şarkısı babaya uğurlu geldi |
|
|
bende bugün aldım henüz dinlemedim ama albüm 1 haftada 40 bin satmış köşe yazarlarının çok hoşlarına gitmiş ayşe özyılmazel sabah günaydın yazarı babayı öve öve bitiremedi.
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım... |
|
|
|
 |