|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Albümleri ve Şarkı Sözleri |
| Yazar |
Mesaj |
4babafan4
Üye

|
Tarih: 15-Şub-2009 / 04:47 Mesaj konusu: Re: Cevap: Sandık albümü yorumlarınız |
|
|
babaaa martılar ismini gelir fısıldar sahilde sessizlik benimle ağlaarrr yap şöle şarkılar yetti 9 senedir fason albümler en azından usta albümüne yakın bişi yap ya ozamanda ses tonu şimdikine yakındı gene çıkartıyordu birileri babanın şeklini değiştirdi ya 
|
|
|
|
 |
muslum_toprak
Aktif Üye

|
Tarih: 15-Şub-2009 / 05:15 Mesaj konusu: Re: Cevap: Sandık albümü yorumlarınız |
|
|
bence bu albümü çıkartan müslüm baba değil,bunu okuyan kimse babanın taklitini yapmış,bu kesin çin malı
|
|
|
|
 |
arabeskci1910
Aktif Üye

Kayıt: Jan 17, 2009 Mesajlar: 429 Nereden: AnKaRaGüCü GeCeKoNDu dan
|
Tarih: 15-Şub-2009 / 06:51 Mesaj konusu: Re: Cevap: Sandık albümü yorumlarınız |
|
|
| ADANALl demiş ki: | | Album cok guzel begenmeyen arkadaslara şaşıyorum ılk dınledıgımde cok hosuma gitti yukardaki yorumların geneli parcaların muzıklerını uzerıne müzigi duymadan sese bakın arkadaslar valla helal olsun diyorum tutamıyorum zamanını daha album cıkmadan demosunu duymadan favorim secmistim oylede oldu başka lafım yok harbiden helal birde başka bir başarı varki burda belki biliyorsunuzdur kimsenin yapamadıgını yapmıs bunu bir onceki albumde de bunda da kanıtladı |
adanalı ilk defa seni gördüm bu albimi beğenen ??????? ilginç
_________________ gururluyuz güçlüyüz biz ankaragüçlüyüz |
|
|
|
 |
Rahmi06
Forum moderatörü

|
Tarih: 15-Şub-2009 / 17:11 Mesaj konusu: Cevap: Sandık albümü yorumlarınız |
|
|
Yukarda yazlılanlar, görüşler her arkadaşın kendi görüşü ve yorumu.
Albümü arkadaşlarımızın çoğu beğenmemiş. Olabilir.
Bumuydu Müslüm GÜRSES sevginiz?
Bumuydu Müslüm GÜRSES fanatikliğiniz?
Baba ne söylerse dinleriz diyordu bazı arkadaşlarımız. Nerede?
Canlı şu parçayı okumuş nerede buluruz diyordunuz. Nerede o arkadaşlarımız?
Zaman geçtikçe dünya ve insanlar değişmekte. una bizlerde dahiliz. Neden Müslüm GÜRSES'de dahil olmasın?
O eski tat arabeski şu anda hangi sanatcı okuyor? 1986 lardan sonra zaten bana göre arabesk müzik bitmişti.
Her sanatçının çıkan albümlerinde beğenilmeyen parçalar olmuştur. Müslüm Gürses'inde bazı albümlerinde tutulmayan parçalar zamanla olmuştur. Aynı şekilde bu son albümde de 1-2 tane parçası var (Benim Görüşüm).
Ama okuduğu parçalar bence, süper olmuş.
Ben okuduğu parçaları beğendim ve hoşumada gitti.
Kim ne derse desin Müslüm GÜRSES o bir Duayen.

Ömrüm geçti yollarda, hep yabancı yarınlarda
Kamyonum oldu bana eş, benim gönlüm çileşeke |
|
|
|
 |
arabeskci1910
Aktif Üye

Kayıt: Jan 17, 2009 Mesajlar: 429 Nereden: AnKaRaGüCü GeCeKoNDu dan
|
Tarih: 15-Şub-2009 / 18:01 Mesaj konusu: Re: Cevap: Sandık albümü yorumlarınız |
|
|
| Rahmi06 demiş ki: | Yukarda yazlılanlar, görüşler her arkadaşın kendi görüşü ve yorumu.
Zaman geçtikçe dünya ve insanlar değişmekte. una bizlerde dahiliz. Neden Müslüm GÜRSES'de dahil olmasın?
O eski tat arabeski şu anda hangi sanatcı okuyor? 1986 lardan sonra zaten bana göre arabesk müzik bitmişti.
Her sanatçının çıkan albümlerinde beğenilmeyen parçalar olmuştur. Müslüm Gürses'inde bazı albümlerinde tutulmayan parçalar zamanla olmuştur. Aynı şekilde bu son albümde de 1-2 tane parçası var (Benim Görüşüm).
Kim ne derse desin Müslüm GÜRSES o bir Duayen. |
rahmi abi doğru sölüyosunda abi ama biz babayı böle tanımadık böle dinlemedik alışamadık bi türlü babayada yakıştıramadıgımız için bu tür şeyleri ondan biraz tepki gösteriyoruz son haline yoksa babayı tabikide her ortamda her yerde dinlerim ve baba sevgisi ve saygısıda asla bitmez
_________________ gururluyuz güçlüyüz biz ankaragüçlüyüz |
|
|
|
 |
*CANREİS*
Üye

|
Tarih: 15-Şub-2009 / 18:05 Mesaj konusu: Re: Cevap: Sandık albümü yorumlarınız |
|
|
valla cokta guzel olmamiş ama baba için dinlerim .
|
|
|
|
 |
babayahasta
Aktif Üye

|
Tarih: 15-Şub-2009 / 20:02 Mesaj konusu: Re: Cevap: Sandık albümü yorumlarınız |
|
|
herkes destek diyor biz müslüm gürses'i seviyoruz fakat böle albüm yapçaksa yapmasın kardeşim... yapmasın extralara çıksın almadım albümü almayıda düğşünmüyorum güsel bi albümde değil baba böle devam ederse çok güsel olcak rapçi baba olcak bu kadar basit...
|
|
|
|
 |
06kaderim66
Üye

|
Tarih: 15-Şub-2009 / 20:14 Mesaj konusu: Re: Cevap: Sandık albümü yorumlarınız |
|
|
mrh arkadaslar tabıkı babanın eskı albumlerı gıbı olmasada ıyı aslın da belkıde hıc cıkarmasa daha ıyı olurdu bız eskı muslumculerız bunuda tabıkı gonulden dınlerız ıns ıyı satıs yapar saygımız sonsuzdur
|
|
|
|
 |
damarist06
Aktif Üye

|
Tarih: 15-Şub-2009 / 20:24 Mesaj konusu: Re: Cevap: Sandık albümü yorumlarınız |
|
|
eski babayı özlüyoruzz!! babanın deyimiyle ''olmadı yar''
|
|
|
|
 |
4babafan4
Üye

|
Tarih: 15-Şub-2009 / 21:52 Mesaj konusu: Re: Cevap: Sandık albümü yorumlarınız |
|
|
| Rahmi06 demiş ki: | Yukarda yazlılanlar, görüşler her arkadaşın kendi görüşü ve yorumu.
ne alakası vcar bunun sevgisiyle her zaman seviyoruz babayı yukardada yazdım seviyoruz diyede herşeye eyvalah demenin alemi yok bu albümün beğenilcek ne tarafı var söyle bakalım yoksa alırız albümü sorun değil baba çıkardı diye 3 sene aradan sonra çıkan albüm böyle olmamalıydı herkes babadan sağlam damar hadi onuda geçtik artık en azından sağlam şarkılar bekliyordu 5 tane daha önce popçular tarafından okunmuş coveri değil müslüm gürses canlı yayınlarda hep damar şarkılar söylüyor olmadı yardan başka bildiği yok birde paramparça böyle devam edecekse çıktığı yerde pop söylesin bu ne tezat iş derler adama
|
|
|
|
 |
Rahmi06
Forum moderatörü

|
Tarih: 15-Şub-2009 / 22:13 Mesaj konusu: Re: Cevap: Sandık albümü yorumlarınız |
|
|
| 4babafan4 demiş ki: |
ne alakası vcar bunun sevgisiyle her zaman seviyoruz babayı yukardada yazdım seviyoruz diyede herşeye eyvalah demenin alemi yok bu albümün beğenilcek ne tarafı var söyle bakalım yoksa alırız albümü sorun değil baba çıkardı diye 3 sene aradan sonra çıkan albüm böyle olmamalıydı herkes babadan sağlam damar hadi onuda geçtik artık en azından sağlam şarkılar bekliyordu 5 tane daha önce popçular tarafından okunmuş coveri değil müslüm gürses canlı yayınlarda hep damar şarkılar söylüyor olmadı yardan başka bildiği yok birde paramparça böyle devam edecekse çıktığı yerde pop söylesin bu ne tezat iş derler adama |
Albümü beğenmemiş olabilirsin. Bu senin kendi kararın. Baba canlı yayınlarda genelde eskiden okuduğu parçaları okuyor. Damar dediğin buysa. Türk Sanat Müziği okuduğu albüm var. O abüme hiç bir şey demediniz, onudamı damar diye dinlediniz?
Daha önce Popçu sanatçıların okuduğu cover parçaları damar olarak güzel okumuş bence. Tabiki bu benim fikrim. Sizlerin fikirlerinede saygımız var, ama bu kadar da sert olmayalım. Olmadı Yaran başka bildiği yok demişsin: olabilir. Müslüm Baba kazadan sonra unutanlık baladı ve şarkının sözlerini de nutuyor. Canlı yayında da her zaman şarkıları okuyarak da söyleyemez dimi?

Ömrüm geçti yollarda, hep yabancı yarınlarda
Kamyonum oldu bana eş, benim gönlüm çileşeke |
|
|
|
 |
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 15-Şub-2009 / 23:47 Mesaj konusu: Re: Cevap: Sandık albümü yorumlarınız |
|
|
haklısın rahmi abii yeni albümü tutmayan pek çok arkadaşımız var şahsen kendi adıma bende pek tutmadım ama ne olursa olsun sonuçta biz müslüm babayı dinliyosak bu albümede saygımız var tabikide eleştirecez bu saatten sonrada yapacak bişeyimiz yok baba yaptıysa böle bişi muhakkak bi bildiği vardır eyw
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
muslum_toprak
Aktif Üye

|
Tarih: 16-Şub-2009 / 01:31 Mesaj konusu: Re: Cevap: Sandık albümü yorumlarınız |
|
|
arkadaşlar ben 18 senedir baba dinlerim,başka hiç bir sanatçıyı dinlemem,şu da gerçektirki müslüm baba çokkk sağlam bir yorumcudur,yani damar okur,üzerinde bir iki batı sentezli sazlar geldi diye babayı yargılamayalım,bu çalışmada büyük ölçüde arabeskten uzak kalınıp hafif batı müziği ezgileri monte edilmiş,yani ne yardan nede serden geçilmek istenmiş,zaten yarısı yeni yarısı eski eserler mevcut,albümde sadece meselem hoşuma gitti ve sardırıp dinliyorum defelarca.,diğerlerini dinleyemiyorum,çünki gaz maskesiyle gül koklamaya benziyor.
1 dakika sonra eklenen mesaj:
bu albümdeki hit parçam meselemdir...............
|
|
|
|
 |
mali_usta
Fanatik Üye

|
Tarih: 16-Şub-2009 / 02:05 Mesaj konusu: Re: Cevap: Sandık albümü yorumlarınız |
|
|
rahmi abi kalemine sağlık vallahi...süper yazmışsın...eyvallah..
31 saniye sonra eklenen mesaj:
kalemine sağlık rahmi abi.....eyvallah.
_________________ Sev bütün insanları say bütün insanları
Kin gitme unut gitsin geçmişte olanları
Dürüst ol, insancıl ol, düşün öbür dünyayı
Bir karıncayı bile incitme sakın evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat |
|
|
|
 |
4babafan4
Üye

|
Tarih: 18-Şub-2009 / 04:54 Mesaj konusu: Re: Cevap: Sandık albümü yorumlarınız |
|
|
| Rahmi06 demiş ki: | | 4babafan4 demiş ki: |
ne alakası vcar bunun sevgisiyle her zaman seviyoruz babayı yukardada yazdım seviyoruz diyede herşeye eyvalah demenin alemi yok bu albümün beğenilcek ne tarafı var söyle bakalım yoksa alırız albümü sorun değil baba çıkardı diye 3 sene aradan sonra çıkan albüm böyle olmamalıydı herkes babadan sağlam damar hadi onuda geçtik artık en azından sağlam şarkılar bekliyordu 5 tane daha önce popçular tarafından okunmuş coveri değil müslüm gürses canlı yayınlarda hep damar şarkılar söylüyor olmadı yardan başka bildiği yok birde paramparça böyle devam edecekse çıktığı yerde pop söylesin bu ne tezat iş derler adama |
Albümü beğenmemiş olabilirsin. Bu senin kendi kararın. Baba canlı yayınlarda genelde eskiden okuduğu parçaları okuyor. Damar dediğin buysa. Türk Sanat Müziği okuduğu albüm var. O abüme hiç bir şey demediniz, onudamı damar diye dinlediniz?
Daha önce Popçu sanatçıların okuduğu cover parçaları damar olarak güzel okumuş bence. Tabiki bu benim fikrim. Sizlerin fikirlerinede saygımız var, ama bu kadar da sert olmayalım. Olmadı Yaran başka bildiği yok demişsin: olabilir. Müslüm Baba kazadan sonra unutanlık baladı ve şarkının sözlerini de nutuyor. Canlı yayında da her zaman şarkıları okuyarak da söyleyemez dimi? |
bende ondan bahsediyorum zaten canlı yayınlarda hep eski şarkıları okuyor bu yenileri çoğcunu bilmiyor bile hatırlalması normal ozaman sormazlarmı bu şarkılar ne diye ki aşk tesadüfleri sever albümü çok iyiydi bence olmadı yardan başka bilmiyorda demek istedğim oydu tek ezbere bildiği olmadığı yar ve paramparça gerisini hep eskileri söylüyor yaşı itibariyle sanmıyorum eskidende temposuz okuyordu tarzı öyle canlı söyleyemiyor
|
|
|
|
 |
Kadir
Aktif Üye

|
Tarih: 18-Şub-2009 / 19:06 Mesaj konusu: Re: Cevap: Sandık albümü yorumlarınız |
|
|
selam Dostlar,
günlerdir takip ediyorum yazilanlari ve yorumlarinizi.kimi begendim diyor kimi almadim diyor, kimi begenmedim diyor,begenenler begenmeyenlere sasiriyor vesaire!!
simdi asil yazmak istedigim yorumuma gelmek istiyorum.ben hala bu albümünü almadim!kararsizim.
sarkilari dinledim ve hosuma giden iki üc sarki var ama gercekten iki üc onlarda pop sarkilardir eskiler gercekten hic olmamis,hele asrin sarkilarindan olan SENDEN VAZGECMEM sarkisi cok kötü oldu!Bir tek benim meselem sarkisini degistirdigi halde cok begendim.Ben 1996 yilindan beri hep müslüm baba dinlerim.heryerde takip ederdim,magazin programlarinda,haberlerde gazetelerde.ama son albümden sonra kendi kendime soruyorum: NEDEN?
benmi sogudum son yillarin müziginden,yoksa gercekten kötü oldugu icinmi??
Bence müslüm gürses en son gönül teknem albümünden sonra bidaha beni tatmin eden bir albüm cikarmadi,bu benim fikrim.
Rahmi abi diyorki ben Müslüm babanin her albümünü dinlerim.Ama rahmi abi,gercekten iyi olmamissa NEDEN dinliyorsun?Müslüm Babayi desteklemek icinmi??Olmasa Mektubun,Sensiz Olmaz,Belalim,Inkar Etme,Olmadi Yar ben sayamadigim eski pop sarkilarinida okudu ama Kendi tarzi ile okudu ve enstrüman olarak pek kaymadi rock veya jazz müzigine!!
bu albümde yorumda sound da tam arabesk degil ve hosuma gitmedi.
ha ata sözlerimizde bir laf vardir:DOST ACI SÖYLER!!!
evet cok kötü omus ve ben begenmedim.enteli danteli gitsin alsin,ben bu albümü almicam cükü ben müslüm babanin hayraniyim,destekleyicisiyim ve en önemlisi DOSTUYUM!bu yüzden bu albümü almicam.
Kötü olan biseyi desteklemicem ve almicam.
Bu yazdiklarimi lütfen üstünüze almayin yada kisisellestirmeyin.bu sadece müslüm babaya bir sitemimdir
Herkese saygi ve sevgilerimle
kadir
|
|
|
|
 |
yusufum68
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

|
Tarih: 22-Şub-2009 / 05:32 Mesaj konusu: Re: Cevap: Sandık albümü yorumlarınız |
|
|
Elimde Sandık albümünün full şarkılarının mp3 leri olduğu halde,bugün(ancak bugün bulabildim)cd albümünü aldım.şarkıları beğenip beğenmemek üzerine yorum yapmıyorum.sadece dinleyeceğim.1980'li yıllardaki müslüm babayı ararayanlara şunu söylemek istiyorum.1980'de ben(müslüm babadan habersiz)çocuktum ama artık şimdi,ihtiyar bile sayılırım.
_________________ Ağlamayı bilmeyen gözler sevmeyi de bilmez. |
|
|
|
 |
*CANREİS*
Üye

|
Tarih: 23-Şub-2009 / 01:54 Mesaj konusu: Re: Cevap: Sandık albümü yorumlarınız |
|
|
valla iyi olmuşta daha degişik parcalar olsaydı dahja güzel olurdu.
|
|
|
|
 |
siracettinesin
Aktif Üye

Kayıt: Oct 14, 2006 Mesajlar: 240 Nereden: MARDİN KALESİNDEN
|
Tarih: 23-Şub-2009 / 02:19 Mesaj konusu: Re: Cevap: Sandık albümü yorumlarınız |
|
|
Valla ne yalan söyliyim Bilal bugün konuştuğumuz gibi çok berbat oldu ortalık herşey eskisi gibi değil artık nerde o eski şarkılar biz eski müslüm babayı özledik o eski tarzını sende bunun bilincindesin daha bu gün bunları konuşmuştuk senle haksızmıyım Allah aşkına...
_________________ o eşsiz hayalin her an karşımda...
gözyaşlarım çağlar her anışımda
ayrılık şarabı gönül tasında...
içmeden yıkılmış sarhoş gibiyim... |
|
|
|
 |
4babafan4
Üye

|
Tarih: 23-Şub-2009 / 09:01 Mesaj konusu: Re: Cevap: Sandık albümü yorumlarınız |
|
|
bu albüm hakkında iyi düşüncelerim yoktu babaya yakıştıramıyordum ama tutamıyorum zamanıyı dinledikçe alıştım gerçekten kenan doğuludan güzek coverlemış sarıl banada fena değil ama gerisi için bişi diyemem genede içe sinen bişi değil farklı tarzları denemesinde bişi yokta bari güzel olsaydı bence baba korsan muhabetine albümleri böyle fason yapıyor üzerinden uğraşılmadığı belli birileri demiş şunları okurmusn oda okuyalım bari demiş gibi
|
|
|
|
 |